<3

Först och främst ska jag hälsa till Daniel Wiklund bara för att han är så cool! :)
puss på dig min vän, och gott nytt år och allt såntdär. Vi får ses snart :')

Har varit ett helvetes händelserikt år med hur mycket både med och motgångar som helst. Om jag ska vara ärlig så kommer jag sakna dethär året, även fast en del av mig inte kommer göra det! Well, enda som betyder något är väll att året kommer sluta relativt bra, (förhoppningsvis) :)

Är dock sjukt glad för alla nya vänner jag träffat. Mikkis, Madde, Tyft, Jens, Linnea, Markus, Samme, Olivia osv. En sånhära Januari till December-beskrivning får ni dock imorgon eller något, för det orkar jag verkligen inte sätta mig och skriva nu :) Lär inte skriva något mer idag så gott nytt år till precis allihopa. Vi hörs imorgon! Puss :)

<3

Det är fan sjukt vilket tidsfördriv att städa huset är. Har hållt på i över tre timmar och börjar bli riktigt nöjd ändå :') haha! Nä, men har varit inne hos syster och hennes kompisar och snackat lite också. Garvat åt det mesta eftersom vi fyra varit redigt trötta allihopa! ;) Dock är det varmt som satan här inne nu. Eller ja, det blir väll det automatiskt eftersom jag har städat! haha. Nä, nu ska jag fortsätta så jag åtminstonde hinner sova några timmar. Puss!

<3

BEVIS!!!!!!



haha, aw.. markus schön! :') du är rätt bra du med <3

<3

Faster om <3:
Hmmmm du ska väll inte dricka va??? ;)

Svar:
Haha. Nejdå (a)



Har kommit på att jag saknar min systerdotter jättemycket :( när man kollar alla kort på henne nu, och dom jag hade från sist jag träffade henne, är sjukt. Hon har växt så otroligt :') åh. Men snart kommer bäbis nummer 2 och då får jag åka ner. Så, får bara hålla ut :') <3


Saknar och älskar dig, sötunge!
<3

<3

Kom precis hem från en dag på stan, och nu håller jag allvarligt talat på frysa händerna av mig. Fick dock med mig lite småsaker hem. Två tröjor från gina, ett par örhängen, två par leggings och en hårfärg. drickan till nyår är även den inhandlad, så känns bra nu. Sitter med hårfärgen i också, men den ska strax sköljas ur. Ska sätta mig och vara social med syrran, och se om det finns något bra på tv, sen skölja ur det. Så, vi hörs. Ciao! :)

<3

Känner mig trött, så ska alldeles strax sova. Känner bara att jag måste göra ett inlägg här innan.. Kvällen/halva natten har spenderats med snyggingar. Sebbe och Jojken till största del, men även Rebecca. Och det var trevligt, för dom har jag inte träffat på.. några dagar! :) blev direkt, som vanligt, en massa skratt när Rebecca klev innanför sovrumsdörren. Det kändes bra. Hon får mig alltid att le :) Efter ett tag kom Sebastian och vi sjöng till lite musik. Hihi! :) nu har vi skjutsat hem Sebbe och Jenny och nu ska jag sova, så godnatt :) puss.

<3

Sebastian Haapala är bäst i hela fucking världen.
That's it :)


..och sebbegrönlund är full som skit! ;D

<3

Hallå. Sitter och smsar med Sebbe, Natalie och Marielle just nu! Ska försöka hitta någon fest och så.. Får se hur det går med det! Vaknade rätt sent idag igen. Sovit några timmar. Men idag är det en riktigt bra dag, det känns verkligen. Så, vi ska dricka lite smått och ha kul allihopa. Väntar just nu bara på att Jenny och Rebecca kommer hem från Luleå så vi får styra upp det hela :p nu ska jag duscha och göra mig klar, så vi hörs sen. Tja! :)

<3

Vars är festen på nyår?!

<3

Tja. Min dag började med att jag vaknade första gången vid tre, gick och duschade för att jag frös så förbannat mycket, och sen gick jag och la mig igen. Vaknade andra gången 10 över 5 och insåg att jag missat hockeybussen. Blev lite besviken, men gick än en gång upp för att duscha. Denhär gången somnade jag dock i duschen, och vaknade av att jag frös. Då hade jag sparkat till grejen på duschen så att vattnet var iskallt. Vred det på varmt igen och duschade av mig kylan. Gick upp för att äta något, det fanns inget ätbart som jag orkade börja göra, så jag satte mig vid datorn. Och här jag har suttit fastsnöad i flera timmar nu.. haha! Ska spela farmville och snacka klart med Sebastian, sen ska jag nog lägga mig och kolla film. Ha det bäst! Puss.

<3

Har gjort "ny" blogg eller vad man ska kalla det. En blogg där jag bara skriver om mina känslor. Kommer ha kvar denhär också, men sen får vi ju se hur det går med att vara aktiv på båda. Det lär väll gå i perioder. Iallafall, för dom som är intresserade: klicka här för att komma in på den! :)

<3 - don't give a fuck if I cut my arm bleeding!

Jag tycker inte om att skada min kropp fysiskt. Jag tycker inte om att det är min kropp som får ta alla smällar när det händer något. Jag tycker inte om att dagligen sitta med tårar i ögonen och ständigt påminna mig själv om vad som hänt. Men jag tycker hela situtationen är löjlig, för oavsett vad jag gör med mig själv tycker jag inte det gick tillräckligt länge för att jag ska känna som jag känner. Vad är det dom brukar säga? Börda.. Ja, det är precis som att jag går och bär på något som bara blir större och större för varje minut som går. Fine! Jag kan trösta mig med någon ny inom några minuter, men någon ny är inte du, så oavsett vad så blir det inte samma sak. Pappa kom in i mitt rum före han åkte på jobbet. Försökte skaka liv i mig och långt borta hörde jag han fråga om dig. Efter fem minuter och han fortfarande inte fått något svar, så gick han ut ur rummet, och han har inte nämnt det en enda gång till. Han vet vad som är passande och opassande, men stackars lilla pappa som egentligen inte vet ett smack. Bara någon ger mig kraft, kraft att orka dethär och klara mig ur denhär situationen så lovar jag att aldrig bli kär igen..

Nu ska jag ladda ner lite film så jag har något att göra inatt iallafall! Godnatt.

<3

Vaknade för två timmar sen. Lyckades somna om trots allt! Denna gång var drömmen värre och gjorde att jag vaknade var femte minut. Hade dock inga krafter att kliva upp. Har vandrat som en levande död genom hela huset idag. Känns fan inte som att jag lever. Nåja, bio ikväll med Natalie och Moa! Komma iväg lite. Och snart får jag ju ändå åka ner.. Ingen längtar mer än jag! :) Nu ska jag fixa mig lite. Vi hörs!

I’m still trying to figure out how to tell you I was wrong, I can’t fill the emptiness inside since you’ve been gone. So is it you or is it me? I know I said things that I didn’t mean, but you should’ve known me by now.

If you believed when I said I’d be better off without you, then you never really knew me at all. If you believed when I said that I wouldn’t be thinking about you, you thought you knew the truth but you’re wrong. You’re all that I need, just tell me that you still believe.

I can’t undo the things that led us to this place
But I know there’s something more to us than our mistakes

<3

vaknade för ett tag sen. Ska börja fixa i ordning mig och sen bär det av mot Luleå!
..hade dock hellre stannat i sängen och sovit, för trots ensamheten så har jag dömt nå så jävulskt sjuka drömmar inatt så det inte är sant. Nästan verkliga. Gjorde ondare att vakna än att somna! SJUKT.
hejdo

<3

Har en sjuk ångest och har inte sovit på snart 24 timmar. Har ont överallt och har suttit och gråtit till My sisters keeper nu i typ två timmar. Galet bra men sorlig film! Och när jag väl börjat gråta kan jag inte sluta heller, för då kommer allting på en och samma gång. Minns dock inte sist jag grät, men det är mycket längesen! Försöker torka bort tårarna med papper och tröjärmen men det vägrar sluta alltså. Bara kommer mer och mer hela tiden. Och på det sitter jag och skakar av kyla. Och med min ångest kan jag säga att William inte gjorde det bättre.. Blir så arg, och så less, och så.. jag vet inte! Sitter här och tycker synd om mig själv iallafall.. men varför skulle jag inte? Min blogg ;) haha! Nä, nu ska jag lägga mig i ett fucking bad och sen ska jag.. ja, vi får ju se vad som händer sen. Ha en bra.. morgon! Hejdo

<3

sluta läsa hära!
du vill inte ha mer med mig att göra,
jag vill inte ha mer med dig :)
TJA

<3

HAHAHA! Ja, tur att det finns vissa personer som verkligen kan göra natten till tidsfördriv. Tydligen så skulle vi träna mig på att vara bra på att ta komplimanger? Dom sa att jag skulle svara tack&detsamma till allting, så dom började med: Fan vad fin du är. Och fortsatte med: du har fin kropp. Och i slutet av allting så säger dom: Du är jävligt bra i sängen.. HAHA! What? Sen när vet ni det mina kära pojkar? ;) nej, det vet ni inte. Så fuck off! haha. Och sen skulle vi tydligen spela något spel, så dom frågade alla om vi hade såhära.. ritnings-grejs på msn, och alla hade det, så vi spelade fyra i rad..? helt jävla totalt borta i huvudet. Och sen kopplar dom in så vi är fyra stycken när dom ringer, och fulla var dom allihopa. HAHA! Shit.. Nä, gud. Luleå imorgon dirr jag vaknar! jag saknar dom <3 puss :)

<3

JAG ORKAR INTE. Finns det ingen jävla knapp man kan trycka på så bara alla känslor stängs av? Jag hatar verkligen att känna såhär. Det är den värsta känslan i hela världen, och jag trodde seriöst aldrig att jag skulle behöva känna såhär igen. Vill bara bort härifrån och tur somfan det är Januari snart, så jag kan få det att hända. Blä! Kommer aldrig någonsin i hela mitt jävla liv att släppa in någon igen. Jag menar det. Det är fan slut på sånnahär känslor nu! Tänker gå tillbaka till aLx&frida-beteéndet och inte visa/känna något alls.

vad du än säger så kommer det aldrig någonsin att bli bättre.
det kommer ta tid. jag lovar dig!


<3

Legat och sett film efter film med syster, hennes pojkvän, svartling, sofi och lesta! :) har varit mycket trevligt, trots allt skrik (hatar skräckisar!) och emelies gråtarpaus. Haha! ;) nu sitter jag och pratar med Linus på msn och Rasmus på facebook! Saknar den grabben btw :o funderar på att ringa William, men vi får se! Imorn är det hockey. Längesen jag var på en match så det blir fett! :D ..och till helgen blir det nog att sova där borta och feeeesta! Alltför längesen jag gjorde det nu. Haha ;p vi får se hur det blir iallafall. Puss!

<3


<3

Du gör det så mycket enklare!





..

jag känner mig halv, men samtidigt hel.
Mänsklig, men samtidigt omänsklig.
du fick det att kännas att jag lever.
nu vill jag ingenting annat än bort.
jag är ingenting utan dig, that's it!

Det handlar om att spela stark, fast man inte är det.

Jag skulle dricka min alkohol. Jag skulle träffa dig i dimman. Jag skulle hålla din hand som jag gjorde då, smeka dig över kinden och berätta att jag älskar dig. Jag skulle hålla dig hårt och aldrig någonsin släppa taget om dig. Vi skulle inte bråka längre. Vi skulle inte tjaffsa om allting som kommer i vår väg. Det skulle vara du och jag som i dom nyktra stunderna.. Jag skulle ta tillbaka allt idiotiskt och dumt jag sagt och gjort och jag skulle göra dig hel. Jag skulle göra mig själv hel.. Men älskling? Har du fallit tillbaka? Tillbaka till dimman där du knappt vet vad du heter. Där dagarna går förbi och när du på en måndag tror att det är fredag. För dig är det fredag hela veckan. Älskling? Håll om mig hårt i det greppet där jag inte tar mig ut. Håll om mig tills jag somnar. Vänd mig mot dig, för mitt huvud mot ditt bröst. Låt mig höra ditt hjärta slå. Pussa mig godnatt, pussa mig på pannan och säg att jag är den enda du vill ha. Viska att du tycker om mig mer och mer för varje dag. Nej, först och främst; kom tillbaka. Jag kan inte stå upp utan dig. Jag kan inte andas. Jag tappar balansen och faller. Du har slutat höra av dig igen, och på något vänster vill en del av mig släppa dig, den andra till sluta tänka men en annan del av mig kämpar sig fast vid dig för att du var en av de få som fick mig att stanna kvar.. Det sägs att personer är som pusselbitar, att två alltid passar ihop. Du är dock inte min andra del. Du är inte den pusselbiten som jag hör ihop med, det sa du själv. Men jag kan inte bara glömma dig och det som var och det som kunde bli. Och jag måste fråga.. Saknar du det vi hade? Gör det lika ont inom dig som det gör inom mig? Det vi var.. Önskar du inte ibland att du trots allt hade kunnat stanna kvar? När du tänker på oss, ler du då? Är du glad eller ledsen över att det inte längre är vi två? Jag saknar dig, och oss hela tiden, varje dag. Varför gick du? Jag behöver ditt stöd och dina ord, jag behöver dig allra mest nu. Jag är inte rädd för att möta dig.. jag är rädd för känslorna. Smärtan att det ska tyngas ner mer. Jag är rädd för att möta dig och sen se dig gå. Du ser inte.. jag verkar inte lycklig, jag ÄR lycklig.. med dig! Grejen är den att det handlar om att glömma, att släppa taget. Men tänk om jag inte kan? Älskling.. kom in i min värld och bygg upp mina söndersmulade minnen.. Gör det förflutna lite mer verkligt så att jag kan börja leva från grunden!

aw

HAHAHA på igår alltså. Lyckad kväll! :) skitkul faktist. Började med att vi åkte till någon Jennifer och där mötte vi Nyberg, och sen rulla de på och massa folk kom. JenniferGrafström blev skitfull och sen tog vi taxi till mig. Hos mig var det en jävla massa folk som kom på rullande band ;) haha.. Och kvällen slutade med att jag skickade ut alla typ, och sen somna jag och jakob! HAHA. nu på morron har William ringt och vi har bestämt att det blir LULEÅ, så hejdå och ses nästa vecka! ;D

fan vad jag känner mig lycklig.
DU gör mig lycklig
..tack för all hjälp du gett mig, du är underbar! ♥

aa

Bollen om aw! :')
Tjaaaao, till att börja med, heter du Wiikman i efternamn? Om inte så är vi nog inte släkt:)

Har fått den frågan av dig förut xD ja, jag heter Wikman i efternamn! :p

;)

Vaknade nyss. Är helt sjukt trött! William väckte mig såklart! -.- ringarN^ typ åtta samtal efter varandra! idjut ;D haha! Ska snart duscha :) sen blir det nog luleå. Haha! :p nu ska jag dra. Tjao!

..vi är ingenting!

aw! :')

Ett sms kan verkligen göra hela ens dag alltså. Bara några simpla ord som "Tack för att du finns. Jag älskar dig!" kan göra mig så förbannat glad. Nä, fyfan. Jag älskar dig också gubben, och tack själv! <3

Har varit i luleå hela dagen/kvällen. Helvetes roligt ändå! ;) bara vi hade haft mer att dricka. Höhö! Rebecca är ju styrarN. Nä, okej.. Nog! Nu ska jag lägga mig och sova och imorgon ska jag vara med min♥ så jag skriver efter det. Puss!

nu är allt som vanligt ♥

eh.

Igår var det julafton. Jag söp bort den! HAHA. Men jag fick julklappar först iallafall :'D sen hem till mormor och sen kom Samme hit och sov. På natten kom Tobba(?) och någon också.. och Sebbe! ;D vi hade nog rätt trevligt skulle jag tro. Nu ska jag göra mig klar och sen blire lule :)

Fick dock;
En dildo (HAHA!) , Usb-minne, plattång, smink, parfymer, pengar, presentkort osv. BLEV NÖJD! ;)
hejdo

xxxxx

sitter här med min babe föfan! ;D vi har precis käkat, och snart ska vi öppna julklappar. Langar nå bilder till dess ;D


punkt

Tja. Håller på fixa mig nu och ska snart iväg till faster! ikväll kommer en snygging och sover här, hoppas jag. Så det blir awesome! ;) och imorn är det luleå som står på listan, till min babe :) hör av er. puss!

..

tror jag sitter hemma över jul. Känner att jag inte orkar.. för mkt som händer! ehhh.. Vid fem drar jag nog till farfar & farmor i en timma eller nåt, sen hem igen! =) men ni andra får ha det helvetes kul. PUSS ;F

jagälskardig..........................

Try sleeping with a broken heart.

Jag förstår inte. Förut var det alltid lätt att formulera tankar i ord för att slippa gråta ut alla känslor. Nu bygger jag upp allting inuti som en jävla mur runt mig själv och vägrar prata eller skriva! Vet inte vad det beror på. Kanske har slut på ord? Jag ska ge det ett försök, för oavsett vad är dethär viktigt att du vet.

Vet bara inte vart jag ska börja. Det är så mycket, men ändå så lite, allt men ändå ingenting jag vill att du ska veta. Jag är världens sämsta på att uttrycka det jag känner, eller åtminstonde har jag blivit det, så jag har ingen aning om hur jag ska förklara. Som du redan vet, som jag redan sagt, är du den finaste personen jag någonsin känt - Inside and out, och jag skulle inte vilja förlora dig för något i denhär världen. Det finns personer i mitt liv som har förmågan att få mig från botten till toppen inom loppet av tre sekunder, och även om jag ligger där, så tar du mig upp genom att bara le. Och när vi ligger där och du stryker mig över ryggen och säger något i stil med att du tycker om mig massor eller något, får mig att le med hela ansiktet, även om jag då försöker begrava det i antingen mina händer eller i din tröja. Jag har aldrig varit speciellt bra på att ta komplimanger, och heller inte att ge något svar tillbaka, men ibland är det som att du talar för mig. Du talar inuti mig. Oavsett vad jag säger, även om det är i en helt opassande situation, så får du det att låta bra! Och för att inte tala om när du ler mot mig. Hela kroppen börjar skaka och jag klarar bara inte av att hålla emot, hur sur jag än är, så jag ler också. Och när du pussar mig på pannan, och när det ibland inte behövs ord, utan då vi bara är. Du förstår inte. Jag har nog aldrig i hela mitt liv tyckt om någon såhär mycket på så kort tid. Det krävdes knappt något för att ge dig allt jag har.. Och visst.. Det känns som att jag gett dig allt jag kunnat, men ändå räcker det inte till, så jag får panik och väljer att lämna dig istället för att bli sårad vilket gör mig sjukt känslokall och får mig att bara.. tappa kontrollen! Det finns så mycket jag inte sagt än som jag vill säga, men inte vågar. Som det faktum att jag inte vill förlora dig. Som det att jag tycker om dig mer än någonting annat i denhär världen och bara domhär två veckorna har fått mig att känna mig mer levande än jag någonsin gjort i hela mitt liv! Och det att vi spelar på två olika nivåer. Och det att jag älskar hur du accepterar mig för den jag är, trots att jag har minst tusen tänkbara brister som vi båda stör oss på. Och som det att jag älskar hur du håller om mig hårt när jag ska sova, pussar mig godnatt, och bara är där. När du håller min hand, hur du tar ett stenhårt grepp, och sen pussar den, hur du märker att jag blir småsur, tittar bort, tar tag i mitt ansikte, och bara ler. Du gör hela mig varm. Och varför jag knuffar dig längre och längre ifrån mig är just därför, för att jag älskar allt med dig. Jag älskar hur du är med och mot mig. Jag.. bara älskar! För mycket kärlek på en och samma gång och jag är för svag för att visa det. Du anar inte hur många gånger under domhär kvällarna som jag velat svälja min stolthet och bara.. ge dig mig, men jag kan inte, just för den rädslan att du ska lämna mig. För det är jävligt lätt att bli beroende av person, men inte lika lätt att sen släppa taget. Och jag vill aldrig släppa dig. Du kom in i mitt liv så jävla fort och bara.. blev en person som ingen har varit förut! Jag släppte in dig på ett sätt jag aldrig släppt in någon annan. Och nu kan jag inte ens hantera det. Jag är dum i huvudet. Jag vet det! Förlåt för mina utbrott. Du är värd så jävla mycket mer än så..

..har inte så mycket mer att skriva, eller säga. Så förlåt! Men för din skull tror jag verkligen att det blir bäst såhär. Du är värd så jävla mycket mer än jag kan ge!

<3

Hallå. Blev en rätt bra natt trots allt! Aw. Haha.. Babe kom hit typ åtta eller något. Jag var helt död, som vanligt, så jag låg bara och kollade film! :p Sen gick vi över till pappa en sväng och drack julmust och käka godis. Kollade någon film också. Rätt nice! :) Efter det hem, kollade klart filmen, sen la vi oss. Dock kan vi typ aldrig sova, så vi såg tre olika filmer på fyra timmar. Vi såg dock inte klar en enda av dom! Haha :p Somnade typ halv fem, sen väckte han mig vid nio och jag började göra mig klar direkt. Mitt hår ville dock inte bli som jag ville att det skulle, så orkade inte så mycket, och vid tjugo i tio tog vi bussen in till stan. Där satt vi i bussrummet 10 minuter typ, sen käka han på sunes! :) Efter det in till stan. Kollade lite julklappar till Reb och Olivia och nu vet jag iallafall vad jag ska köpa ;-D blir nice! Haha :) Sen vidare till Anna Klippare och Samme piercade ögonbrynet. Blev svinsnyggt! :) Efter det drog vi till busstation och pappa kom och hämtade mig.. Sen till ö&b och vettefan vad pappa&dom gjorde där..? Och nu är jag hemma och ska kolla film och försöka vila lite. Skriver sen! :) imorn är det julafton. feting värt :D puss!


sunesfjortis!








haha :'D bäst är du!

awesome!

KÄRLEK
1 Har du ett förhållande?
- YES MY MAN!
2 Har du på gång ett förhållande?
- ehm, jag har ju ett? ;p
3 Har du dumpat någon?
- Ajamen.
4 Har du blivit dumpad någon gång?
- Japp.
5 Är du vän med alla dina ex?
- Nej x)
6 Om inte, är du ovän med alla?
- Nope :p
7 Hur långt är ditt längsta förhållande?
- 13 månader.
8 Har du ångrat att du dumpat någon efteråt?
- Yes.
9 Saknar du nu någon som du har haft ett förhållande med?
- Öh, typ.. eller som kompis ja :p

VEM VAR SENAST
1 Vem kramade du senast?
- Samme.
2 Vem pussade du senast?
- Samme.
3 Vem hade du sex med senast?
- öhhh
4 Vem sov du med senast?
- Samme.
5 Vem tänkte du på senast (Motsatt kön)?
- Samme, för jag skrev hans namn x)
6 Vem var du intresserad av senast?
- Samme..? :p
7 Vem smsade/ringde dig senast?
- Ringde: Jw. Smsade: Rebecca.
8 Vem gav dig en komplimang senast?
- Samme..
9 Vem gav du en komplimang senast?
- Samme typ! :)

SKULLE DU KUNNA
1 Skulle du kunna bli tillsammans med någon nu som du sedan har resten av livet?
- öh inte vet jag! :) säkerligen.
2 Skulle du kunna vara tillsammans med någon som är 2-3-4 år yngre än dig (Tjejer)?
- typ..?
3 Skulle du kunna vara tillsammans med någon som är 2-3-4 år äldre än dig (Killar)?
- ja x)
4 Skulle du kunna vara tillsammans med någon som dina kompisar inte tycker är okej?
- det är ju jag som ska tycka om han så :p
5 Skulle du kunna ha ett förhållande utan sex?
- öh, ja :p
6 Skulle du kunna ha sex med någon av samma kön?
- nej!!!
7 Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex?
- rätt fittigt..
8 Skulle du kunna förlåta någon som varit med någon annan medans ni har ett förhållande? (otrogen)?
- nej.. eller jå.. eller jag vet inte!
9 Skulle du kunna bli förälder nu?
- nej.

VILL DU
1 Vill du ha ett förhållande (Singlar)?
-
2 Vill du om du redan har ett, vill du verkligen satsa på det?
japp :) <3
3 Vill du ha barn inom 2 år?
- vetinte?
4 Vill du ha någon som inte vill ha dig, just nu?
- öh, nä :)
5 Vill du bli av med oskulden (Oskulder)?
-
6 Vill du att någon speciell ska tycka om dig?
- han gör det redan! :')
7 Vill du bo hemma resten av livet?
- nej! :)
8 Vill du vara aspackad på alla fester?
- tss näe! men blir så ändå ;)
9 Vill du strula med folk på fester?
- hahaha nej, eller.. va? HAHA!

eh

Okej. Ilskan har väll lagt sig någorlunda! :p nu är jag bara trött.. Ska duscha, sen åka iväg till babe! :* kommer hem imorn tror jag! Puss.

CP!

BETE DIG FÖRHELVETE DITT JÄVLA ÄCKEL.
Vafan är ditt jävla problem?
du kan dra långt åt helvete, har ändå aldrig gillat dig!
dum i hela fucking jävla huvudet!

ey mannen jao

Blir på fucking dåligt humör bara någon säger minsta lilla drygt.
orkar orkar orkar orkar inte!

Hej btw. Sitter och har en bre-brushan-jao-konversation med Hano på msn just nu! Genom det får vi ut.. ingenting? Men det kan vara kul ibland. Tidsfördriv, dels för att jag känner mig jävligt hungrig men får inte i mig nått, för då spyr jag OCH för att musiken inte ger mig ett jävla skit just nu! Sen är jag trött på det, men ingen idé att lägga sig nu. Har varit en fail-dag idag typ! Skrollen på musen slutade fungera bara sådär. Sen minns jag ingenting mer som har failat men tror typ det var 3 saker till. HEHEHE! Juste.. Snubblade över min internetkabel och slog huvudet i väggen! Gjorde fan ont :) Nä, nu ska jag fortsätta min gangster-konversation med Uppsalas största gangster, sen lägga mig och kika film och FÖRSÖKA sova. Imorn ska jag sova med min finaste iallafall <3 Walla bre!

ehehe

Lägg dig ner, andas i takt med ditt hjärta och inse att det inte slutar slå bara för dethär. Jag tror inte att du tror det, men jag vet hur det kan vara. Inatt ska vi sova. Inte med varandra, men vi ska sova. Och imorgon ska vi vakna och inse att ingenting är annorlunda, bara att det är som det var. Så sov gott inatt, och tänk på att morgondagen erbjuder finare. Hur ont du än har, hur mycket hjärtat än värker oc oasvett om klumpen i magen inte vill försvinna, så tänk på mina ord. Det blir bättre. Du kommer hitta någon bra. Kanske inte fullt lika bra, men någon.. bra! Lägg dig under täcket, tänk inte på kylan, utan ligg bara där. Tänk inte för mycket överhuvudtaget. Intala bara dig själv att det kommer bli bättre. Ligg stilla. Titta inte. Blunda bara.. Känn lugnet och inse.. förstå.. tänk att det kommer bli bättre ..och sluta prata med dig själv förhelvete.

Vad händer med mig? Jag håller fan på bli psyk i huvudet!

!



Jag lovar dig med allt jag äger och har att det kommer bli bra..
du måste som sagt bara tro på det själv.
Jag finns kvar här oavsett vad, på ett eller annat sätt!

Jag älskar dig.

Samuel <3

Tju. Dagen har varit rätt soft ändå! :* Eller ja, vaknade typ sex efter att jag sovit tre timmar. Åkte hem och duschade, satte mig vid datorn och.. såg film! :) det var soft! Sen skrev världens bästa. Dock kunde jag inte åka dit & sova, så han skulle komma hit! :') Jag städa hela mitt rum, sen käka vi middag, och sen kom han! Och resten av kvällen är historia ;) nä, men.. har varit feeeeeedt mys som vanligt! :) nu ska vi se Coyote Ugly och sen ska vi sova! :) ska upp klockan typ halv åtta imorn så känns inte ens värt att sova. Men aja! :p Vi hörs. Puss :)

Jag tycker om dig hur mycket som helst.

Iyaz - Replay <3

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

Remember the first time we met
You was at the mall wit yo friend
I was scared to approach ya
But then you came closer
Hopin' you would give me a chance

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules
She like a song played again and again

That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is a gun to my holster
She's runnin through my mind all day, ay

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

See you been all around the globe
Not once did you leave my mind
We talk on the phone, from night til the morn
Girl you really change my life
Doin things I never do
I'm in the kitchin cookin things she likes

We're real worldwide, breakin all the rules
Someday I wanna make you my wife
That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is the gun to my holster
She's runnin through my mind all day, ay

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let's sing with me
Ay, I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let's sing with me

Ay, na na na na na na na
Na na na na na na
Shawty got me singin
Na na na na na na na
Na na na na na na na
Now she got me singin

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

ehh

drar över till världens bästa ett tag.
skriver när jag kommer hem!

förlåtförlåtförlåt :'(<3

:]

Sitter här med ett halvstädat rum. Eller inte ens det! Har knappt börjat trots att jag hållt på i typ en halvtimme. Inte mycket, men sen fanns det inte så mycket att städa heller. Eller finns! Ändå tar det sån jävla tid för att jag alltid ska vara så jävla petig. Borde egentligen göra klart före babe kommer, men just nu har jag ingen ork. Iofs går inte hans buss förän typ kvart i nio, så jag har god tid på mig, men jag brukar inte bara sluta upp mitt i allt. Jaja.. Sitter här och pumpar musik. Sarah Dawn Finer - Standing strong just nu iallafall! Och den är bara så jävla bra. Också skriver jag dethär förståss. Och väntar på att William ska ringa/logga in på msn! Haha (; Nä, nu ska jag ta tag i dethära. Ciao!



he suugggggg

Helvete vad trött jag är. Somnade typ tre inatt och vaknade sex! Kan inte sova, och jag hatar när jag bara sitter vaken hela tiden. Sitter och pratar med min babe Emil på facebook just nu. Har inte så mycket till liv, + att jag älskar han mer än något (L) världens bästa släkting ju :) Nä, nu ska jag se film eller något. Hörs! Tjao.

hur snygg är it gästbloggarn? ;)

MARIELLE MARKSTRÖM ÄR HÄR OCH GÄSTBLOGGAR, YEEY, PARTY LIIIXOM!
sitter iallafall här och lanar med josefin robz jens och martin, fast både robz och josefin har somnat för länge sedan, jävla fjoller dedär! lan & öl, finns he bättre? SKULL IT TRO HEEE!

vet egentligen inte vad jag ska skriva här nu när jag gästbloggar mer än att jag är bäst och ja .. vad finns de ens mer att säga, jo jävlat en sak till, att jag är bäääst! ;) yeeey! aja , vi hörs en annan gång då jag har bättre fantasi! pussssss, + jag älskar dig alexandra!
AKTA JAG KOMMER MED KNIIIIVEN!


wtf

  • eh?

just me and these four walls

Det jag gick igenom om och om igen i huvudet låter plötsligt inte lika bra längre. Men jag vet att jag är lycklig. Det är längesen jag kände mig såhär genomglad! Känns som att jag inte har något i hela världen att gömma mig för längre, och speciellt inte de personer som stått mig närmast det senaste halvåret. Min morgon har varit underbar. Jag har varit lyckligare än aldrig förut, och de personer jag var med dödade min trötthet totalt. Visst blev jag väldigt stirrig och höll på somna flera gånger där på slutet, men jag hade trevligt ändå. Även fast vi satt fast i en bil på hertsön i sju minus så var jag lycklig, och det var för att Du var med. Du anar inte hur mycket jag har saknat dig. Du anar inte hur glad jag blev av att vara i din närhet idag. Du anar inte.. hur bra du är! I mina ögon världens bästa, och det säger jag med ärlighet. Du kommer alltid vara lite bättre än alla andra, och oavsett vad kan ingenting i hela världen få mig att sluta älska dig! Min vän. Min bästavän. Tack!

Och över till lite småsaker som.. Nä, det låter fel hur jag än vill skriva det. Och det kommer ut på fel sätt vilket kan skapa en jävla massa komplicerade diskutioner så jag skiter i vilket. Det enda jag vet är att jag är lycklig med dig och att dom gångerna du vill vara snäll, så är du riktigt underbar. Det är inte så konstigt att jag bara vill vara nära dig hela tiden, för jag har nog aldrig på såhär kort tid, tyckt om någon så mycket. Det enda jag begär är att du ska lita på mig vilket även det verkar vara ett stort problem. Men hur ska du någonsin kunna lita på mig om jag inte får leva mitt liv? Jag måste få andrum, och det behöver även du. För en månad till av dethär och vi kommer hata varandra i slutändan. Du vet att jag har rätt. Du vet att vi behöver leva våra egna liv, precis som vi gjorde före vi hade varandra. Ta det inte på fel sätt, du är en del av mitt liv nu. Du är inte hela mitt liv som sagt, du är en del. Och jag vill ha dig som jag har dig, du är världens underbaraste, men jag vill inte släppa den delen av mitt liv där jag är för mig själv heller. Den delen där jag har vänner. Jag kan inte låsa in mig på mitt rum med dig hela tiden och i stort sett isolera mig från omvärlden för att du är svartsjuk, även om jag ibland skulle vilja. Jag har mina vänner likadant som du har dina. Och jag skulle aldrig någonsin i hela mitt liv be dig ge upp dom för min skull, så gör inte det du heller. Jag tycker om dig. Du är världens finaste inside&out. Men jag orkar inte hur mycket som helst, jag tycker du ska tänka på det.

Och sen över till.. dig! Du vet vem du är när du läser dethära så namn är inte nödvändigt. Jag måste bara få säga, att.. vafan är det med dig egentligen? Ta tag i dig själv förfan. Vi lever bara en gång. Oavsett vad alla tror om liv efter döden eller wtf, så lever du dethär livet nu.. Du får fan ta och rycka upp dig nu, jävla idiot. Hur i helvete kunde du, och överhuvudtaget dethär, bli såhär? Ta ett djupt andetag, kirra motiveringen och ryck upp dig. Du klarar det, det vet jag. Jag vill att du ska leva livet igen, för det är kort. Du ska skratta okontrollerat igen, du ska glömma fort, älska innerligt och aldrig ångra något som fått dig att le. Det är dags att vakna upp ur denhär jävla drömmen nu, du kan inte leva såhär. Du vet att det inte kommer bli bättre bara för att du ber om det, du måste åstadkomma det själv fattar du väll? Så ut med dig nu, och fixa iordning på ditt liv. Var hon du vill vara, inte den någon annan vill. Det är fan inte tufft. Du är inte tuff! Var lycklig istället.. och då du är som vanligt igen, kom tillbaka då.. Då kanske jag blir lycklig av att bara se på dig igen. Nu gör du mig bara ledsen och besviken, hela tiden.

Nä, nu ska jag dra. Jag har inte mycket mer att säga.. Behöver nog alkohol.
Måste stilla mina humörsvägningar trots att dom brukar gå över i seriösa utbrott istället.
Jag skriver mera senare eller imorgon, vi får se hur det blir. Kyss!

If it makes you happy..

Det är helt fucking otroligt hur en liten sak som en mänsklig varelse kan få en att känna sig så grymt levande. Min kväll/natt/morgon/dag har varit.. underbar! Jag känner mig så grymt lycklig. Den har varit lång, men med rätt sällskap behövs fan ingen sömn. Nä, jag ska vila litegrann sen kommer ett litet humörsvängnings inlägg, typ. Men jag lovar att även en liten del kommer vara glad, dels delen där jag berättar.. min dag! so long.

shululu!

Rätt jävla nice kväll igår! :) Drog till norrfjärden med Malin, vi åkte till Tommy. Drack lite, och sen hämtade Danne upp oss. I bilen befann sig även snyggjossan som var full som ett annat jävla.. troll! :'D haha. Men trevligt att träffa henne för det var längesen. vi åkte till OK och tankade, sen skjutsa dom mig till rosvik. Samme mötte mig på skolan, jao. Sen gick vi hem till han och kolla film. De va nice! Jag somnade och sov jävla länge ändå. Längesen jag sov söjn länge :) nu väntar vi bara på att pappa ska hämta oss och sen blire dusch, fix och supa somfan! :'D ojoj. Har längtat efter fredag! aja, heeeeeeeeeeej.


eh

Tjenaaaaa! Är hos Tommy med Mallah nu. De är nice! =) vi tjillar på med honom typ. Har just druckit lite San Francisco! :) Gött som satan.. Nu ska vi chilla pung! :) skriver när jag kommer till Samme :p tja

:)

" det finns en kille som försöker att va i mitt ställe,
han har lite svårt att låta bli sina vänners flickvänner,
och det är ju ingenting sådär som jag bara tror.
Jag har läst varenda sms din idiot! "

Jag saknar 2008 med er babes. Det var världens bästa år!
Det var helt enkelt vårat år. Iallafall dom sista 6 månaderna.

aw

får göra en sånhär lista. Dels för att det är sjukt bra tidsfördriv OCH för att jag har sjuk ångest och inte kan sova.. så ni får leva med det :)

Vad är klockan nu? - 02.28

Om dig

1. Fullständigt namn? - Alexandra wikman ;)
2. Ålder? - 17.
3. Vart bor du? - öjebyn/kullen.
4. Färg på ditt hus? -  gult.
5. Hus eller lägenhet? - hus, bostadsrätt.
6. Klass? - går inte skola :)
7. Vilket år tar du studenten? - ojoj, jadu ;>
8. När gick du upp i morse? - minns inte vad klockan var!
9. När ska du sova? - Har inte en aning.
10. Vad har du ätit idag? - några strips på frasses och mackor :)
11. Dagens klädsel? - mjukisbyxor, långt linne & tjockiströja :)
12. Dagens smink? - foundation&mascara!
13. Dagens roligaste? - youtube-klippen.

Socialt:
14. Har du många vänner? - Jag har dom bästa!
15. Har du ovänner? - Går inte att undgå.
16. Vem chattade du med senast? - Tommy.
17. Har du pojk-/flickvän? - Ingen aning.
18. Vem pratade du med sist? - öga mot öga? Faster!
19. Vem fick du senast sms ifrån? - samme.

Favorit:
20. Film? - twilight!
21. Låt? - just nu är det Whiskey Lullaby
22. Mat? - Olika.
23. Dryck? - Cola
24. Färg? - Svart.
25. Stad? - gbg/vbg/ua
26. Land? - sweden!
27. Ämne i skolan? - ingen aning!
28. Människa? - Rebecca!

Senaste:

29. Gången du shoppade? - igår!
30. Gången du bakade? - år sen.
31. Gången du stulit något? - vetinte!
32. Gången du rökte? - en timma sen.
33. Gången du drack? - torsdags!
34. Personen du kramade? - samme!
35. Gången du pussade någon? - halv åtta typ.
36. Personen du dampade på? - samme!
37. Personen du bråkade med? - william!
38. Personen du blev ovän med? - vet inte.
39. Gången du fick skrattattack? - inatt.
40. Personen du snackade i tel med? - rebecca!
41. Gången du grät ? - igår.
42. Gången du var kåt? - eh
43. Personen du sa snygg till - samme! :)

Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - båda!
45. Hund eller katt? - min vovve!
46. Ute eller hemma? - hemma typ.
47. Tvspel eller datorspel? - data! ;)
48. Singel eller upptagen? - beror på!
49. Hångla eller ha sex? - båda ;)
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn lätt.
51. Ragga eller bli uppraggad? - jag har mina sätt ;)
52. Blont eller svart hår? - svart!
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa.
54. Choklad eller lakrits? - choklad
55. Coca cola eller fanta? - cola
56. Pizza eller kebab? - pizza
57. Randigt eller prickigt? - randigt!
58. Blatte eller svenne? - svenne.
59. Älska eller bli älskad? - båda.
60. Leva eller dö? - leva, for now.
61. Vänner eller familj? - båda två <3

Antal:
62. Personer du älskar? - shit.. många! :)
63. Personer du hatar? - riktigt mycket? två :)
64. Glassar du ätit på en dag? -  jag har ingen aning.
65. Gånger du haft minnesluckor? - tusen gånger.
66. Gånger du varit hög? - ojoj
67. Personer du saknar just nu? - riktigt mycket? en..
68. Gånger ditt hjärta brustit? - två.

Vem:

69. Kommer du inte överens med? - två st.
70. Vill du kyssa nu? - babe!
71. Ska du träffa imorgon? - samme, hoppas jag!
72. Sjöng du senast för? - faster ;)
73. Skickade du senast gb till i pea? - har it
74. Spelade du tvspel med senast? - tp frida&johanna. Buzz (L)
75. Vill du ta med på resa nu? - ingen aning. mikkis typ!
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ojojoj :@
77. Förtjänar att dö? - jadu :)
78. Är söt? - ojoj, finns många
79. Vill du sova jämsides med i natt? - samme, men he blir it

Vad:
80. Gör dig glad? - När vi bestämt en fest typ, och dagen börjar otroligt bra. Man tar sin tid, duschar, klär på sig, sminkar sig, plattar håret osv, och festen blir riktigt lyckad med riktigt underbara människor. Ingen kan ta ifrån mig den glädjen! :) dock så brukar den inte vara så länge..
81. Gör dig ledsen? - vänner som sviker. folk som ljuger.
82. Vill du helst göra nu? - bli klar med dethär och sova, men he blir it
83. Önskar du att du slapp göra? - vara här :)
84. Vill du ha nu? - bil lätt ;)
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar
86. Längtar du till? - imorgon!
87. Tycker du om dina betyg? - nej
88. Ångrar du i ditt liv? - att jag inte gick högstadiet när jag hade chansen ;)
89. Är det bästa som hänt dig? - oj, det finns mycket.

Vad tycker du om
90. Rökare? - Öhm.. Vanliga människor?
91. Bråk? - shit my man. Kul med rätt människor ;)
92. Killar? - vissa bra, vissa skit.
93. tjejer?- mina tjejer är bäst!
94. Skola? - uh
95. Framtid? - no idea.

Övrigt:
96. Är du kär? - asså.. typ, men ändå inte.
97. Hur lång är du? - inte en jävla aning :o
98. Första tanken när du vaknade? - minns inte.
99. Sista tanken när du somnade? - haha, "hoppas det blir bättre imorn" typ :o OCH JAG HADE RÄTT =D
100. Hur mycket är klockan nu? - 03:19 (var och surrade i köket här mellan testet också!)


ehehe

Cpdag! Jag är trött och orkar knappt skriva men får göra det ändå:

Vaknade typ.. tidigt! Minns inte när jag duschade. Sen såg vi twilight. Sen väntade vi på folk. Rebecca kom och vi gick till frasses, Samme&hon käka. Sen hem, kollade film och.. det var soft! Sen kom Marielle och Natalie. Vi skrattade åt youtube-klipp. Dom drog, Samme drog, nu fryser jag och ska snart till faster. HEHEHE! hejdå.


snyggggggggggggggggg

<3

sjukt jävla trött. Somnade rätt sent igår men.. Samme ligger fortfarande i sängen dock! :p jag ska gå och duscha alldeles strax och pappa ska kirra mat till hajna! ;) idag ska jag vara med Jennifer trorjag! :) får se hur det blir men det löser sig iaf! :p ska dra nu, hör av mig ikv. puss!

<3

Dagen har varit rätt chill. Vi vaknade typ sju hos farfar&farmor, sen åkte vi hem. Här somna vi väll ett tag till, typ till halv tio. Vi klev upp och åkte direkt in till stan typ! Samme hoppade av @sunes & jag åkte till strömgården :) var rätt chill där också. Vi snackade mest på om saker jag inte förstod, men alla symptom på något(?) stämde in på mig och blablabla! Sen åkte vi hem och jag somnade ett par timmar. Sen vaknade jag och åkte till Olivia och vi var med Sebbe&Tom i ett par timmar. Vid tio kom pappa och då hämtade vi Samme, och nu har vi typ bara chillat! ;b ska försöka väcka pysen nu och säga förlåt :( får se hur det går.. höhö! :* hörs. tja!

Try as they may they can never define what's been said between your heart and mine.

:)

halo. dagen har varit rätt jävla chill, men har varit trött 90% av den! :p började med att jag&samme, eller ja.. JAG vaknade runt halv elva för Samme var redan vaken :p sen drog vi till Pitstop och han käkade, sen preem och köpte cigg. Efter det kom pappa&vi skjutsa Samme till hans syrra! ;b Vi for sen och hämtade upp Rasmus på strömbacka, och skjutsade han till djupviken. Då ringde Olle och bad mig komma till christina, så det gjorde jag! :) vi var där och dryga på ett tag, sen vidare in till stan och satt och chilla, sen hämtade pappa oss och vi drog hem till mig. Vi var här ett tag, sen kom Rebecca, vi fixade oss och dom drog till frasses&sen stan! :) Jag såg film, och sen kom Rebecca till mig igen ;> nu har hon dragit och Samme är påväg hit, och sen ska vi till farmor&farfar där faster är och ha tråkigt! Ha en bra natt eller nått. puss! ;-)

Bilder från torsdags!


hm.. finns säkert mer nån jävla stans, men dom var dom enda jag fick tag i :)

eh

Hej. Dagen har varit tjill ändå! Har varit på hockey med syster&pappa, träffade lillsebbe där också. Och efter det åkte jag på max och käka, och sen hem till Jenny. Sen hem till jag och nu är samme här och vi ska sova och jag .. ja, nä.. hejdå bara!

Sebbe, kusin! :* <3

<3

Lätt vinnare i mina ögon. Knarkare eller inte.
Jag älskar Calle och enligt mig var han lätt bäst! :)


ey

Känner mig rätt.. seg idag! Jag fryser och har ont i kroppen. Börjar garanterat bli sjuk! Imorn ska jag och ansöka om praktiken. Känns dock cp att jag ska praktisera åtta timmar = 40 timmar i veckan = 160 timmar i månaden och enbart få 1050 :( studiebidraget typ. Plus att jag kanske inte ens får det efter jul! fan va cp. Haha! Jaja.. Nu är det snart hockey som gäller, men först ska jag duscha och fixa mig! :) efter det kanske jag hinner se lite wildfire. Serien var ju fan grym :) så.. vi hörs senare! Puss.

varför känns det så jävla tomt? jag kommer nog aldrig förstå dethär själv. Det hände för snabbt.. men jag kommer över det!

eh

är sjukt trött, så ska lägga mig och sova. Först ska jag se lite Wildfire, har precis fått hem första och andra säsongen, så varför inte? Plus att alla säger att det tydligen ska vara svinbra. Härligt! Har fortfarande fem säsonger framför mig så får hoppas att det inte är nå jävla fjollprogram. Pallar inte mer sånna! :p godnatt.

Jag saknar dig, även om jag inte förstår hur.

Grattis babe!

Emileklund, underbaring! Vi har känt varandra ett par år nu, och du anar inte hur glad jag är som har dig. Du tar mig igenom dom svåraste dagarna genom att bara vara du. Du kan få mig att sitta med ett leénde på läpparna i flera timmar genom att bara prata med mig. Du förstår inte, och du kommer nog aldrig förstå, hur bra du är. Du är verkligen det. Och i mina ögon kommer du alltid vara! Och oavsett vad så kommer jag alltid älska dig, mer eller mindre. Vad som händer! Jag kommer alltid vara din vän så länge du vill ha mig duvet. Du betyder så sjukt mycket hjärtat, så grattis på 18 års dagen och hoppas du har fått en superbra dag för det är precis vad du förtjänar. Jag älskar dig! <3


Lika söt då som nu ;)

ehe

är gode jävla irriterad just nu, så ids inte ens uppdatera egentligen. Men gör det ändå för att det inte finns något annat att göra. Luleå förlorade mot Modo, vilket suger jävlat hästkuk, och sen finns det en del andra saker som också irriterar mig! ojoj :> idag hare varit tjill. Vaknade med Samme typ halv tio eller vad klockan än var, och sen vid två kom reb också drog vi in till stan. Mötte frida dära! :p sen.. stan, sen kom Olle! <3 vi käkade. Det var äckligt gott men blev för mätt av typ en halv stripsmeny eller något. ovanligt :p sen blev det att sitta och vänta på kent, och när han kom - hem! :p nu ska jag se film eller nåt. hörs! shu


;););)

grrrr

eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

abo. har inte orkat uppdatera typ nå, för iförrgår vare "fest" här eller vad man ska kalla det och igår var jag.. trött! :o har precis vaknat typ, sitt och planerar dagen med snyggreb! :) får se vad som händer efter hockeyn iaf. Tills dess får ni ett sånthär test igen! ;o

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - så äre ;)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - måste fan göra det nu alltså!
hur många har du varit kär i? -2 eller 3, typ.
är du kär just nu? - nja nä.. typ inte :p

- frågor om dig själv
namn? - alexandra?
när fyller du år? - 26 aug.
några piercingar? - läppen, tungan, öronen :)
vad har du på dig just nu? leggings, linne och kofta :p (bh&trosor!)
vilken årstid är bäst? - sommarn, heltklart :p
vad tycker du mest om hos dig själv? - ögonen.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? -  med någon :)


- frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? Rebecca kanske.
vem är den roligaste av dina vänner? men typ.. knas! :)
vem är snyggast av dina vänner? alla är snygga.
vem är mest partyprisse?  marre, rebecca, frida eller typ.. narra ^^
vem är den du helst har filmkväll med? jabbe:p


-  Frågor om din familj
vem står dig närmast? - storasyster! :p
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - nej :)
vem är farligast i din familj? - hm.. ingen! :p
vem ser roligast ut i din familj? - öh, it fan vetja
vem är coolast? - jag (H)
har ni något husdjur? - yes!

- 12 frågor om idag
vad har du gjort? sovit, vaknat, skrattat m. frida (Y)
har du varit glad idag? yesman!
har du varit ledsen idag? nej :p
har du gjort något bra idag? it fan vetja?
vad ska du göra nu? vettefan:p
har du gjort något dåligt idag? hm.. it vetja? :o
vad  du ätit idag? ingenting, än! :o
har du duschat idag? inte än :)
är du trött nu? lite!
vad ska du göra senare idag? lulä!
har du varit i skolan idag? nopp!

- ANNAT
Hur mår du just nu? - asbra!
Har du piercat dig? ja :p
Är du hungrig nu? nej!
Vad är klockan nu just nu? 10.56
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bloggen&marres blogg! ;D

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Olivia <3
Vem ringde du senast? frida! :p
Vem sms:a till dig senast? Olle :)
Vem sms:a du till senast? Olle :)

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? ojoj längesen!
Hur länge sen var det du träffa din farsa?  nyss :p

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nä!
Har du sminkat dig idag? - nejnej,

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? yao
Vilket är ditt favoritband?  ingen jävla ning! xD
Vad gillar du för musik? olika, mest svensk hiphop! :p

- KLÄDER
Har du fler än 8 linnen? jao
Har du fler än 5 jeans? använder inte jeans! :)


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? jao
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? ibland
Använder du kajal?  jo!
Använder du hårspray? ja
Använder du volymspray? nej
Använder du deodorant? jo!
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? aa
Använder du läppglans/läppstift? nä!
Använder du brunkräm? nej, men fundation!
Använder du rouge? oftast!
Uppsatt hår eller hängande? - det är olika!
Plattar/lockar du håret varje dag? nästan!
Duschar du varje dag? - ja!

KÄRLEK
Är du kär just nu? inte kär!
Har du kysst någon idag? yes:)
Har du ett förhållande? nope!
Är du romantisk? men typ inte :p
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? yes
Vad hette din första flickvän/pojkvän? hm, vetinte.
Vem sov du senast bredvid? samme.
När fick du din första kyss? hm..?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? careface
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nae.

ehehe

Tattade ett test för tidsfördriv av Josefine! <3

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: blå
2. hur lång är du: lång iaf
3. vilken hårfärg har du: svart
4. långt eller kort hår: mellan
5. piercingar: öronen, tungan och läppeNNn!
6. tatueringar: axeln och svanken, snart benet.
7. vilken ögon färg skulle du vilja ha: bruna
8. hur lång skulle du vilja vara: som jag är.
9. vilken hårfärg skulle du vilja ha: den jag har.
10. vill du ha kort eller långt hår: långt
11. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: ögonbrynet

Senaste du
12. åt: macka
13. drack: mjölk
14. du fick sms av och vad de stod: ollepolle, " hittat sidan? <3 "
15. kramade: Olle :)
16. kysste: mehehe
17. du spydde: då jag och rebecca var här och jag drack ren hb och, fyfan!
18. du skrattade riktigt mycket: igårkväll. hehe! B-)

kärlek

19. är du singel: yesmayn! ;-)
20. ditt förra förhållande va med: Jabbe typ.
21. ditt längsta förhållande: seriösa? ett halvår typ.
22. med vilken då: blom!
23. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: blom typ
24. är du oskuld: nej
25. gillar du någon just nu: ohja.
26. hur många seriösa förhållanden har du haft: typ tre ^^
27. med vilka/vem: Kevin, blom och typ hultgren :p
28. vill du vara singel: just nu? ah!
29. vill du gifta dig: återstår att se ^^

vänskap
30. de som vet mest om dig: anna, reb eller frida! :p
31. den vän som du har känt längst: anna! :)
32. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: flera bra typ!
33. någon du saknar att umgås med: knas! :(
34. någon du alltid kommer älska lite mer: william :)
35. någon kompis som bor långt ifrån dig: thomas!
36. den du har mest minnen med: reb, frida
37. bra vänner du inte träffar ofta: måste typ va ngn lulebo, så babyface
38. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om: jåå

övrigt
39. musiksmak: mest svensk hiphop ^^:p
40. sport: hockey men bara titta! :D
41. galen eller lugn: beror på.
42. har du någon gång hört att du sjunger bra: hahahahaha nae
43. dricker du alkohol: händer! :)
44. röker du: händer.
45. har du hört att du borde bli modell: vem fan vill se ut som en modell? xD
46. något speciellt du alltid har på dig varje dag: klääääääder
47. vad tänker du på just nu: att dethär är jobbigt!

Ri-Fa

Den dära känslan som man bara hört om när du är här och du håller i min hand
Hade jag kunnat sjunga, hade du fått en smörsång. Men nu blir det rap, för det är språket jag kan

Jag vet inte varför som jag skriver detta nu
Jag vet att du tar avstånd, men dessa saker vill ut
Vill inte framstå som en sliskig person
Men det känns viktigt att du fattar hur du rinner i mitt blod
Om jag var bättre på att hitta ord för mina känsler
Hade du nog sluppit höra allting genom mina texter
Inte så att jag vill krama dig konstant
Eller jo, men jag vet att ingen av oss skulle palla det alls
Så jag väljer att förtrycka det jag känner
I hopp om att det förlänger att vi kommer vara vänner
Hon är min vän nu, men jag har alltid hoppats på mer
Hoppet är kvar, för det verkar kunna bli verklighet
Men varenda dag tänker jag och tappar mod
"Sluta nojja, ni har ju äntligen blivit ihop"
Skrev denna texten för typ ett halvår sen
Då handlade den om att du inte ville va mer än min vän
Men nu den andra gången så måste jag skriva om den
Och skriver den nya texten liggandes i din säng
Är det ödets ironi?
Jag var nog den ända som faktist trodde att det skulle bli vi
Men ingen av oss vet hur det kommer bli sen
Nu är hon min vän, tills jag får skriva om den igen
Hon är min vän och jag kan luta huvudet mot hennes axel
Förut, men nu finns hon inte ens som en tanke
Men drömmar kan förändras, många drömmar ändras
För dem som uppenbarligen inte kan glömma känslan

mehehe

Shululu. Dagen har varit seg :( jag har varit.. trött! Möte klockan tio. klar halv elva. christinaskolan, olles lektion och blablabla! myspys (L) sen hem, om jag inte minns helt fel nu? Nej, juste.. Kontaktperson mellan 12 och halv tre typ. Fick ur mig rätt mycket, och det kändes iofs skönt! :) sen hem, dusch, fixa rummet, plattång, blablabla och sen iväg på hockey. Har nog aldrig vart så spännande på en pitematch. helvittes! :> aja, nu ska jag kika 90210 och sova yao! natti.

ehje

Detta inlägg skulle ha postats igår, men glömde nog av det helt enkelt, så skriver om det :*

Olivia kom hit igår, vi drog nästan direkt till Linus, det vill säga - efter jag städat klart mitt rum. Vi såg The unborn, eller typ bara halva, sen ringde Kent och jag åkte hem till farmor&farfar :) har sovit rätt oroligt inatt eftersom det har varit så mycket spring. Dom får ju inte längre ha sovande nätter dära, eller ja.. det har dom väll aldrig haft! Och farmor har kastat saker i backen, vilket också har gjort det jobbigt ..men det har löst sig relativt bra och pappa hämtade mig nu på morgonen och vi stressade iväg till strömgården. När vi väl var där kom vi på att vi inte hade tid förän 10 så nu ska jag lägga mig och sova ett tag. vi hörs! :) puss.

Älskar dig Olle <333333333333

punkt

Sjuk dag. Orkar inte ens skriva den. Orkar nog inte skriva överhuvudtaget! Då lär ni bara få läsa deppinlägg och har lärt mig att sånt inte är intressant ;) nu drar jag, så puss!

I dessa stunder känns det som jag har en kölapp,
Att hitta dig är som att finna nålen i en höstack..
Jag vet vad jag vill och jag vill fan mer
Så ge mig nåt jävla tecken att du känner det med

Vart tog du vägen.. nånstans här i världen
Vart ska jag åka för att se dig igen
Vart har du varit? saknar dig som vanligt.
Hur ska jag styra mina vingar mot dig?

.

Jag vet vad jag vill, och jag vill fan mer,
så ge mig nått jävla tecken på att du känner det med!

2012

Bio med snyggingarna imorn - Jojk, reb & tinis :* Jag och tina har plaaaaaaner. Nu kör vi på vårat sätt som ingen annan kan, jao (H) haha! :) nu ska jag spela facebookspel, sen film och sova! Kysshouj :D

Tiiiiiiiiina, jagälskardig.. &förlåt för allt <3

olle

Vi har haft våra bråk och våra underbara stunder,
skulle du försvinna ur mitt liv så skulle jag gå under.


Blink 182.

Alexander lärde mig att lyssna, åtminstonde denhär låten och "I miss you" by Blink. Och jag är beroende! Går nog inte en dag utan att jag har lyssnat på denhär låten, och jag blir allvarligt talat aldrig less.


are you afraid of being alone? 'cause I am.. I'm lost without you!
are you afraid of leaving tonight? 'cause I am.. I'm lost without you.

eyaaa

Har softat hemma i stort sett hela dagen fram tills kvart över två ungerfär, då vi fick stressa iväg till hockeybussen som vi trodde jag hade missat, men det hade jag inte. När jag kom fram mötte jag Parre direkt, och vi drog in till hockeyn! :) jag satt "utanför klacken" i typ 5 minuter, sen kom wesslan. Jag satt och garva åt hans pass, sen drog vi ut och rökte ^^ då fick jag sms av Rebecca att dom var påväg! NICE. Så gick upp med wesslan som gick ut, sen kom rebecca, jojk, madde, linnea trorjag? och frida! :D det var underbart. HEHE! sen stod vi bara i klacken, sen ut och rökte med weeeeilliam, sen in och träffa Liiinus, knop, davve och ngn, sen klacken igen, sen ut och rökte, sen klacken med william :* sen drog reb & dom :( och jag och w såg klart hockeyn! :*  sen ut, mötte rebecca&dom, satte oss i bussen, frida&jojk blev avskickade, jag och rebecca åkte hem. I bussen träffa vi nå fyllebooooys! haha x) fun. Nä, nu ska vi se the hangover. KYsssSss! :D

<3

You were my strength when I was weak, you were my voice when I couldn't speak.
You were my eyes when I couldn't see, you saw the best there was in me.
Lifted me up when I couldn't reach, you gave me faith 'cause you believed.
I'm everything I am because you loved me!



celine dion - because you loved me

h0h0

Har varit en rätt upptagen dag idag. Eller vad säger man? Stressigt iallafall. Åkte hemifrån runt halv åtta, så direkt på pissprovet, kom lite väl tidigt eftersom vi var tvugna vara uppe på möte klockan åtta och skulle inte hinna ner till pissprovet på 1 timma eftersom att hon vi går och pratar om alltid pratar så längre så vi var där tio i åtta ungefär! :p men det gick bra iallafall. Sen åkte vi vidare till vägledningscentret och där tog det över en timma. Sen iväg till arbetsförmedlingen och skrev in mig där. Hon babblade på en massa som jag inte fattade ett skit av och jag bara log och såg glad ut och svarade "ja" på allt hon sa, i stort sett! Sen fick jag skriva in mig i någon dator, sen skrev hon ett intyg på att jag hade varit där och sen for vi.. ja, vars fan for vi? minns inte! Jo, hortlax. Sen hem, sen affärn, och nu är jag här. Shululu! Ska göra mig nått att äta, sen.. ta det lugnt! Hörs. puss.

23:52

Det har alltid varit du och det kommer alltid vara! så lämna mig aldrig.


..och tack Olivia för att du är du. I love you

yo, han var väll typ 13

mehehe, abo. kom just från hockeyn. Too bad! Luleå förlorade :( men jag hade trevligt iallafall. Umgicks med min babe Olivia och Oskar&Jonas! Heeeeelmysigt. Nog för att dom tröck ner massa pappersgrejs i min bh, men.. annars superkul! :'D efter matchen gick vi med wiiiiiiiilliam lite. Han följde till bussen! Det var snällt. Och nu är jag hemma! softtttt. ska sova! kyss

eye

med Olivia nu. Satt och kolla runt på facebook och hittade denhära, titta&njut )


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHA

EHEHEHEHEH

önskelista forsure.
1. Plattång!
2. Soffa till rummet (helst matta&bord till!)
3. Bokhylla till sovrummet.
4. Jeansleggings
5. Svarta leggings/strumpbyxor
6. kläder
7. Digitalkamera
8. PENGAR! :*

:*

Tycker att alla kan gå in här och rösta på marielle som årets blogg. :*



Vaknade klockan sex idag. Kunde inte somna om hur mycket jag än försökte, så jag klev upp och gjorde något att äta, och nu i två timmar ungefär har jag suttit och spelat bouncing balls. Tävlar med robin som har 58860 och jag fick 58830. Surt! Men när jag är lite piggare så ska jag slå honom, that's it! Idag ska jag vara med snygging-olivia! :) blir skitbra. Jag skriver mer ikväll och kommer förhoppningsvis med bilder (så olivia, ta med dig kamera!) ehehe! hejdå

He isn't real. I can't make him real!

.

just nu är jag bara rädd.. rädd att förlora dig!


mehehe

Kom just från pappas chef. Varit och käka middag! Satas gott (H) nu ska jag se tv. skriver inge mer ikv! kyss

<3

Jag saknar dig.. av hela mitt hjärta!
Och no matter what kommer jag alltid älska dig.
En av mina närmaste vänner, martin tyft!


.

Hallå. Vaknade för ett litet tag sen av att William ringde! :) vi pratade på om lite allt möjligt, och han skulle till skolan! :p efter kanske en kvart la vi på och jag försökte sova, men det gick inte alls, så jag satte mig här. Funderar på att börja se lite avsnitt av 7th heaven. Har ju laddat ner första säsongen! Men först ska jag ta hem 90210, det senaste avsnittet. I love it! Så, jag skriver väll senare, I guess. Puss!


yeay

Sha. Orkar typ inte uppdatera, tänkte bara tillägna inlägget till världens bästa Anton Paulsson Nöjd som ska graffa min vägg :* iiih. Längtar ihjäl mig! Vid sånnahär tillfällen önskar jag att tiden gick fortare. Men efter nyår så! :) nu ska jag duscha. puss!

Det räcker nu förhelvete. Väx upp!

RSS 2.0