<3

Min älskling har somnat. Tomt och tråkigt med andra ord! äh. Tänkte snöra in en text bara.
Jag älskar dig mer än något annat



korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig
för allting som du är & du tog mig på fötter igen.
Tre ord & jag faller direkt,
du&jag, det bästa som har hänt
förlåt mig, om jag tvekar ibland
men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt.
Och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där.
du är stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner.

det är svårt att förklara när ord inte räcker till
kan inte ge dig allt du önskar, men du vet att jag vill
jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans
när vi är med varandra, känns som tiden stannar
du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje
trodde aldrig att kärlek kunde kännas såhär rätt
du är allt som jag nånsin velat ha
varje andetag med dig känns så underbart
första ögonkastet, det var kärlek redan då
du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på
vi ska vara dom som klarar allting tillsammans
och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat


<3

Jag kan för första gången på länge säga att jag är riktigt lycklig just nu. Jag har ingen aning om vad det beror på. Kanske för att jag äntligen hittat rätt? Kanske för att jag är på rätt väg just nu? Jag har ingen aning. Och jag har aldrig någonsin bett dig om något, så denna gång ber jag dig - Låt mig vara lycklig, for once. Du kan ta del av den lyckan, men ta den inte ifrån mig. Jag tror du förstår när jag menar allvar och inte, för den senaste veckan har du åtminstonde låtit mig vara när jag bett dig - Dels för att jag varit allvarlig, och dels för att du kanske (åtminstonde så hoppas jag det) du förstår att jag inte orkar med att vara som din mamma längre. Nu har jag bestämt mig, du är en del av mitt liv som min vän eller ingenting och valet är helt upp till dig..

Anyway.. Sitter här och lanar med min favorittjej. Som vanligt blir vi bra övertrötta och skrattar åt precis ingenting, fast som ändå på något sätt blir allt. Jag ska alldeles strax dra täcket över huvudet och försöka sova. Sover ensam för första natten på ett ganska så bra tag - det suger! Hjärtat for hem tidigare idag. Well, ska ta en alvedon och käka någon macka, sen försöka, som sagt. Godnatt!


<3

heden med min baby. lånar farmors dator :) har varit och käkat på äljest. Gött som fan! Nu väntar jag på att få fara hem, och sen ska jag sova som fan. :* well, skriver mer sen. puss!


<3

Funderar på sängen. Ser dock lite trångt ut för att hjärtat tar upp all plats. Men behöver egentligen inte så mycket space! Känner mig allmänt trasig idag. Var värre igår, men det sitter fortfarande kvar. Så dåliga uppdateringen får jag faktiskt skylla på att det är därför! Känner ingen blogglust alls dom dagar jag mår som jag mår idag. Jaja, spotify och sängen låter lockande, så jag skriver om helgen imorgon efter skolan. Godnatt!


jag älskar dig

<3

tillägnar mamma dethär inlägget, bara för att se om det fungerar iordning.
Min blogg har länge varit helt jävla fucked up! Vettefan vad som går fel ibland när jag publicerar inläggen! Något som knasar bara.. Men nu ska det väll vara fixat, även om inte inlägget från igår syns! :) tjingeling.

jag klarar inte av det.

<3

Malin om <3:
Snylta inte för mycket pengar nu så att ni har råd att komma hit ;)

svar: haha, nejdå. Det är lugnt ;-)

Halloj. Kom hem från skolan för ett litet tag sen :) Vi har varit och klättrat på christinaskolan! Eller jag och Frida totalvägrade. Jag trodde jag skulle dö när jag såg hur högt alla andra klättra! haha. Nu har bara suttit hära, varit fram och tillbaka till dollar och inhandlat en "borste" till min ögonskugga typ. Och ja, en ny ögonskugga! Haha. Ska ta en pn nu, så jag orkar med kvällen.. Jag skriver mer efter jag vaknat och duschat och så :) puss.

<3

Hallå. Sitter här i min "ensamhet" och får verkligen tvinga upp mina ögonlock för att dom inte ska falla ihop, som då i sin tur skulle resultera i att jag somnade och troligtvis inte skulle vakna förän typ 10 ikväll och sen inte kunna sova mera. Nåja, onödigt! Vaknade upp bredvid mitt hjärta idag runt åtta. Hoppade snabbt in i duschen, och när jag nästan var klar kom jag på att han kanske ville joina. Snabbt ut ur duschen, väckte han (igen) och frågade om han skulle med, och det skulle han, så.. jaa.. Efter skolan har jag varit på stan med min far och lillasyster. Skulle göra syntest, för att kunna skicka in papprerna om ansökan om lämpen. Tycker det är dags nu! Nej, egentligen inte.. För hur jag ska lära mig starta en bil och dessutom köra en bil, har jag ingen aning om. Det var fullbokat dock, men vi gick på boströms och jag fick med mig en kortare tungpiercing hem iallafall.. Dock känns den obehaglig! Den var nog lite för kort.. haha! vi åkte vidare till willys för att handla något att äta iallafall, och därifrån fick jag med mig hårfärg. Imorn ska jag försöka snylta lite mer pengar till den snygga tunikan jag såg på B-Young också! Smiders. Sen ikväll kommer Rebecca och färgar håret på både mig och syster, och efter det blir det storstädning. Låter som vi har en plan ;) Nä, usch.. Orkar inte dethär längre! Några avsnitt av två och en halv män och kanske 90210 skulle passa bra. Skriver nog mera sen! Puss.

<3

mamma om <3:
Hej gumman!
Klart att mamma ska baka till dej, kladdkakemuffins och bullar. Jag och jennifer fixar det när hon kommer nästa gång. Älskar dej// Kram mamma


svar: MEN SÅ GOTT!!!! det smider ju. :D puss på dig!

Hejjjj. Min dag har varit helt okej och blablabla! Det gamla vanliga :) nä, tänkte ägna dethär inlägget åt världens bästa Rebecca Bergström bara för att jag älskar henne av hela mitt jävla hjärta <3 vackra människa :)


<3

Fan vad du kan göra mig besviken. Och det händer gång på gång, alltså.
Ibland undrar jag om jag någonsin betydde något för dig ens!

Sitter här med min Schlyna! Msn&Facebook-lan ftw. Funderar dock på att lägga mig framför en film eller liknande, eftersom jag har skola imorgon och sen ska jag träffa min babe. Fucking soft! Vi har suttit och garvat åt allt och ingenting nu under kvällens gång. Mest åt "The Crew" som bara vissa av oss fattar. Haha! Galet, galet. Nä, hörrni. Nu lägger jag mig. Puss!

<3

Hallo. Hade tänkt skriva ett inlägg om min dag, men kom sen och tänka på att jag inte haft någon, så det sket sig ju. Eller jo, skolan och direkt jag kom hem så slockna jag. Nu kommer jag garanterat inte kunna sova inatt, även om jag känner mig otroligt trött. Rebecca kommer hit, så vi ska lana! :) det blir skitbra. Nu ska jag prata telefon med en knazboll! Tjingeling.

<333333


<3

du är en idiot, och du får mig att tveka.
Ibland tror jag att vi båda mår bäst utan varandra.
..eller så är det bara jag som längtar tillbaka.
Jag, ensamheten och alkoholen.

<3

hela min dator har barkat ihop. Kan inte använda den lite ens! Går inte att stänga av eller något. Helt laggad! :p därför jag inte svarar på msn heller om någon skrivit, så just nu lånar jag pappas :)

älskling ligger och ser spiderman, och jag sitter här och kollar runt och tänker litegrann! Det är sjukt hur man kan se vilka ens äkta vänner är på olika sätt. Dom som aldrig viker undan eller skulle ge upp något för någon annans skull.. Det är sjukt hur dom som man trodde var ens närmaste, plötsligt viker undan för en persons skull som man själv är ovän med! Jag säger bara: Fine. Gör som du vill, men sen när hon svikit dig så kan jag lova på allt jag äger och har att jag inte står kvar här. Du har gjort ditt val, och jag hatar att komma i andra hand. Tack för våra år, men jag behöver absolut inte dig.

Nu ska jag lägga mig bredvid hajna, sen ska vi duscha och sova. Godnatt!


all kärlek i världen till dig.


<3

Hallå. Tänkte bjuda på ett inlägg om mina senaste dagar. Min uppdatering suger till max, och det är väll för att jag har mycket, fast egentligen lite, att göra.

Torsdag kommer jag knappt ihåg. Fredag var jag hemma och såg film och så med min baby :) Kryddkrig också vidare. Vi hade käkat kyckling, och Samme gjorde något som jag blev måttligt irriterad över, så jag tog fram saltet och hällde på honom. Han tömde dock hela flaskan i mitt hår sen! Då tog jag grillkryddan och hällde ut över hela mitt rum. (Ja, jag missade själva honom!) Det var fail :( damsög dock bara upp det. Fan vilken uppfinning det är, detdär med damsugare :) Igår var vi på bio dock. Vi såg Alice i underlandet 3D! Eftersom jag hade sett den förut var den ingen höjdare för mig, och Samme tyckte den var okej, vilket låter konstigt eftersom han somnade mitt i filmen. haha! Vi duschade när vi kom hem, och sen gick vi och la oss! :) Idag har vi käkat och sett film, och snart ska vi på Willys och ikväll blir det lana med min baby. So long!

<3

Otillräcklig och ensam, det är nog dom enda känslorna jag har just nu. Känslor som gör det omöjligt att njuta i närheten av personen jag tycker om. "Baktankar" är det enda som ekar, och det som gör att mitt leénde som förut satt fastklistrat, plötsligt försvunnit utan något bevis överhuvudtaget på att det suttit där förut. Motivationen, det som förut fyllde min kropp från topp till tå, är även den - bortblåst. Jag känner inte att dethär ger mig något. Att något överhuvudtaget ger mig något. Jag känner att jag lika gärna kan ligga där i min säng som ser så otroligt inbjudande ut för tillfället, och dra täcket över huvudet och inte röra mig ens en millimeter, utan att det gör något. För det skulle ge ungefär lika mycket som allt annat. Det känns inte värt att bränna energi som jag egentligen inte ens har, för något som ändå kommer stupa. Okej, jag har aldrig stannat såhär länge på ett och samma ställe förut, och vissa dagar är jag taggad till max och känner att det kommer gå skitbra. Dom säger att det goda överträffar det dåliga, men för mig är det tvärtom. Det är för mycket dåligt för att kunna njuta av det bra. Kroppen spänner sig och väntar vid nästa tillfälle jag ska ramla i backen, och har jag för mycket som pågår just för den sekunden så slår jag mig tusen gånger hårdare. Det är anledningen till varför jag drar mig undan, och när jag är på topp drar jag ner det till en nivå som är bra mycket lägre, enbart för att det inte ska göra lika ont. Det beror på mig, inte på någon annan. Och det är nog saker jag måste ta itu med på mitt eget sätt. Det enda jag inte vet just nu är hur jag ska kunna hantera både det och dig på samma gång..

<3

HEJ. Tre dagars tystnad! Well, här får ni mina tre senaste dagar:

Måndag: Usch. Jag kommer inte ihåg! Skola tror jag. Jo, och efter det var jag med Rebecca. Vi drog på Willys och 'inhandlade' massa gott. Ben&jerrys, powerking, chips, cola, godis, dipp osv. Sen lana vi! Eller "lana". Jag somnade, men det var ju inget ovanligt.

Tisdag:
Jag var hemma. Gjorde ingenting. Låg och sov i stort sett. Sen sov jag ingenting på hela natten!

Onsdag: Var helt död. 'kämpade' mig igenom skolan, och efteråt drog vi till Luleå för att inhandla nytt golv till mitt sovrum, jag, pappa, jennifer, samme och frida :) vi käkade på max också. Efter det blev det bio och Alice i under(livet)landet. Sjykt bra men blev långtråkig mot slutet. haha! :>

Idag: Skola/samme/sovit. HErå

<3

Egentligen finns det inte så mycket att skriva, du vet redan det mesta. Och jag vet att jag inte är världens bästa - långt ifrån. Jag försöker dock så gott jag kan att göra dig nöjd, även om jag för det mesta misslyckas. Jag vill säga tack för alla gånger du stått ut med mina humörsvängningar, trots att du inte behövt det. Och alla nätter du legat och hållt om mig utan att säga något när jag gråtit mig till sömns. Och alla gånger du strykt mig över kinden för att lugna ner mig, dom gånger jag knappt vetat själv vad jag gör pågrund av ångest. Fanns det ord för hur mycket jag älskar dig så hade jag skrivit ner dom direkt. Jag är världens gladaste som har dig. Du gör mig utan tvekan till den lyckligaste människan på denna jord!


<3

TJOHOHOHOHO! Sitter här med min BIATCH Rebecca Bergström <3 fuck it. Går inte att tagga här :( suck! Well, ni får leva med det. Vi är snygga idag, extra snygga. De niiiiiii, det smider ju. Iallafall, är måttligt irriterad också. Anledning: NONE! heh. skriver bara massa jävla shiAJt nu.. ork it :) herå

<3

Just nu saknar jag bara en hel del personer, så att skriva ett inlägg vore onödigt eftersom jag inte kan koncentrera mig i stort sett. Ska lägga mig under täcket bredvid min och sova förbannat skönt. Jag skriver imorgon. Och sen: Tack för kvällen alla som var med igår <3

<3

Tänkte skriva förut, och har bara ca. 2 minuter på mig att göra det nu, så om kvällen skriver jag när jag kommer hem. Intressant och viktig match för Luleå mot Timrå på canal+ just nu. Ska se på den, och sen hem. Baby kommer (y) nu ska min kära faster ha datorn igen :D hörs. hej!

<3 - Medina!

Gjorde mitt bästa, men det fattas lite till.
Veckorna går så sakta när du inte finns intill.
Så det enda jag kan göra är att skriva om dig,
så många ord att jag kan göra en hel skiva om dig.
Du gav mig tillbaka min inspiration,
så jag använder min saknad och minns hur du log.
När jag smög på tomten och jag snodde en ros,
Du var ledsen, gav den till dig - baby, här. Varsågod!
Jag måste kila vidare nu, men vi syns sen
Du var så stor del av mitt liv att jag blev rädd att va själv.
Så musiken blev min hjälp, sena nätter - ett glas vin.
Tankarna snurrar runt i hjulet, precis som ett marsvin.
Vi gick åt varsitt håll, och nu har jag blivit en bättre man.
Ja, jag insåg det i efterhand.
Och nu när karriären äntligen har tagit fart,
så har allt vi gått igenom bara varit bra.
Sitter på taket och spelar på min gitarr,
sjunger på våran låt och jag har gråten i min hals.
Men det är sista gången jag fäller en tår för dig,
hoppas du hör, för nu låter jag dig gå, okej?
se det som en läxa, jag har lärt mig av den.

<3

Taggar gärnet inför både i helgen och den 26:e (Om det nu går vägen!) :'D kan bli fett med kul faktiskt. Ska kolla lite mer om lokalen i veckan, och sen försöka övertala pappa också. Lär gå åt helvete, men får fixa det på något sätt. Hehe! Nä, nu ska jag prata lite med mina pinglor på msn, och sen ska jag faktiskt försöka sova. So long!

<3

tung natt. Gått igenom dagen som en levande död känns det som! Gick rätt fort dock, och imorn blir det ännumer chill :)) Har ingen större lust att skriva om dagen. Gick bara in för att skriva hej, vilket jag inte gjort än, så hej ;-) haha! Nä, usch. 90210 väntar! köss.

<3

Jag är för tillfället sveriges dåligaste på att uppdatera. Får skylla på att det varit en jobbig dag, med mycket tankar, jobbiga depressioner och korta samtal. Och som ett litet plus i kanten förlorade Piteå mot Asplöven med 3-2, så dom gick inte vidare till nästa play-off, vilket resulterar i att dom inte kommer vidare till allsvenskan. Helvete!

Bara för att jag fortfarande har kvar antalet läsare på min blogg (kanske även lite mer), så är jag skyldig er ett inlägg om i stort sett allt och ingenting. Kan börja med igår, och ni får fan ha överséende, för inlägget kommer inte bli 20 meter långt heller. Jag orkar inte skriva! Vi åkte iallafall till haparanda. Jag, pappa, Kent, Jw och min kära pojkvän. Dryg bilresa dit, för att betala 50 spänn och se Piteå spela som skit. För mig var det dock värt det, för helvete vad taggad jag var. iiih! Tre timmar satt jag bänkad på ett och samma ställe och var hur spänd som helst. haha! Slutresultatet blev 4-0 till Asplöven, och jag var inte speciellt förvånad. Vi skyndade oss iväg, och på hemvägen bestämde jag och Samme oss för att stanna hos honom (i rosvik) och sova. Gött! Vi åt något jävligt gott, sen gick vi och la oss. Jag somnade tidigt som fän medans han låg vaken. Idag var en mindre bra dag, jag vaknade på fel sida och for hem och skulle sova, men det blev inte så heller. Jag kunde inte sova en sekund alltså! Tankarna bara flödade. Tankade ner nyaste avsnittet av Gossip Girl och njöt som aldrig förr! Senare kom Samme hit och vi pratade. Allt har dock löst sig nu, så nu ska jag lägga mig bredvid min snarkande pojkvän och försöka sova så gott det går, även fast det kommer sluta med att jag tejpar för hans näsa eller sparkar ner honom från sängen. Godnatt! ;-)

<3

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut, och jag är inte rädd
Och dina ögon, ja, dom ändrar färg i ljuset
Men dom kan titta nu.. jag är beredd.
Jag minns så väl hur hon blev presenterad,
men de var jag som lät henne komma in.
Jag har försökt att ge dig hela skulden,
fast jag innerst inne vet att den är min.
Jag vissa stunder kan det kännas ensamt,
och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då.
Och vi talar sällan högt om våran framtid,
vi talar aldrig högt om det vi har.
Dina drömmar blir allt svårare att se nu,
Och mina finns snart inte längre kvar..

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig..
Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.
denhär platsen är någon annans och jag måste hitta ut,
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

<3

så jävla smid. fick just reda på att syster och dom kanske kommer upp nu i mars, om bara 19 dagar. Så jävla fett det hade varit :'D vi har redan gjort upp en jävla massa planer, så om allt går vägen så blir det sjukt skoj :') åh. längtar nästan ihjäl mig! Well, min kära pojkvän kommer hit på ett tag, och jag känner mig inte sådär jättekry men det gör ingenting. Ska äta något nu, och sen ska jag fortsätta se mina filmer. Hörs! Puss.

<3

Hallå. Dålig uppdatering, jag vet! Ska försöka skriva lite om mina tre senaste dagar.

Onsdag: Började med att jag vaknade rätt tidigt. Baby sov med mig hos farmor och farfar. vi åkte hem tidigt, runt halv åtta, och sen åkte han iväg till kursen. Jag stannade hemma och packade det sista inför kåbdalis, och vid nio kom dom och hämtade upp mig. Då åkte vi till ok och köpte choklad, en cocacola och en tidning, sen bar det iväg till kåbdalis. Jag och Frida lyssnade massa musik, så det gick rätt fort. När vi var framme var det in med allt i stugan, åt en snabb lunch, sen iväg till backen. Det gick åt helvete dock! Tog säkert 2 timmar att komma ner.. haha! jag gav upp, och sen bar det iväg till stugan igen. Vi käkade tacos, och efter det åkte Frida, Kevin, Sara och Lars iväg till backen igen. Jag och Anna-Lena stannade i stugan! :) myspys. När dom andra kom tillbaka blev det 5-kamp, som frida vann. Sen blev det Twister och något Rita-spel! haha. Jani, jag och Anna-Lena vann då i spelet man skulle rita i. hahaha! :> sen blev det sova.

Torsdag: Vaknade, gick och duscha, åt frukost, packade ihop alla saker, och sen iväg till backen igen. Denhär gången gick det fan smid, så vi åkte en jävla massa gånger, och sen gav jag och Frida upp. Vi träffade massa snyggingar :> Krille, Björn, Viktor, osv osv osv. Sen kom alla andra också ner, också åkte vi hem. blablabla! :'D på kvällen kom min baby hit.

Fredag: han vaknade rätt tidigt, försökte väcka mig, men jag var på dåligt humör så han lät mig sova, och sen for han iväg till stan. Jag vaknade kvart i fyra typ, trots att jag somnade typ halv tolv. Haha! Sov jävla länge. Vi låg bara i sängen hela dagen typ, och såg film och shit :) myspys. Sen somnade vi kring elva :)

Lördag (idag): vaknade vi typ nio. Har bara legat i sängen typ, och jag klev upp och satte mig här. nu har han åkt hem :( well, blir hockey idag. myspys! :) nu ska jag se film. puss :b

<3

Jag har alltid fått ut det mesta av vad jag tycker, tänker och känner genom olika låtar. Så för att personen i fråga ska förstå bättre hur jag tänker, så blir det inte annorlunda nu. I ett annat inlägg skriver jag om dagarna som varit! Hoppas du inte tar det allt för hårt. Dethär är bara hur jag känner det!

Is there anything that can make you happy? I don't know what to say to make it better. Seeing you like this, down and hurt so badly when you have been so kept together. You were nonchalant, strong, and unaffected, and you never wanted me to be there. I never saw your heart, that's how close you kept it, so right now I'm so unsure how to care.

No attention was given, no affection from you to heal the hurt. I was hoping, I was wishing just to listen and to hear those words..

All this time I thought you didn't need me, now I've gone from you and now you tell me you're in love, but that's not what it was, all those times that passed by with no signs. And now you're telling me you miss me, boy, why couldn't I see? And my heart don't agree with what you're telling me.

<3

nu är min baby påväg hit, så jävla nice :) rättegången imorn är inställd den med, så ikväll måste jag packa inför kåbban imorn. Åker tidigt på morgon, och kommer hem sent på torsdagkväll. Smid =) Nä, nu ska jag platta håret och lite sånt :b heeerå

<3

oj så synd det var om mig igår ;-) haha.

Har vaknat upp till en dag som kommer gå jävligt fort. Det är dessutom första mars! Förra året var jag i vänersborg vid denhär tidpunkten. haha :p Ska till min advokat om ett tag, vi ska prata igenom fallet innan rättegången på onsdag. Och efter det är det bup tillsammans med Anna-Lena och Anders! Och efter det är det hockey =) blir skitbra dethär. haha! Min babe är dock sjuk, så kan inte träffa han förän imorn om det inte blivit värre då :/ usch. Jaja, nu ska jag börja göra mig klar. Take care :) puss.

jag älskar dig :)

RSS 2.0