Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7.


I'd give up forever to touch you.

Jag vet inte vad jag ska göra. För mig känns det som världens problem, men i andras ögon kan jag förstå att det inte verkar så jävla stort. Och ni har nog ingen aning om vad jag snackar om, men det spelar ingen roll. Jag skriver ändå dethär för mig, och ingen annan! Jag vill bara bort. Iväg. Hem, och aldrig mer komma tillbaka. Det är omöjligt! Det finns en anledning stor nog att stanna kvar här för. Jag vet att jag måste ha tålamod, och jag vet att jag måste vänta. Men jag drömde något så jävla sjukt imorse eller när det var, att det känns som att jag seriöst MÅSTE. Jag håller på dö av saknad. Vet inte vad jag ska göra. Jag älskar er. Jag saknar er. Ett år har förhelvete gått. Så länge har det aldrig någonsin varit. Usch :(

the hills och nintendo!

Hoho. Det + facebook är nog vad jag lever på när inte samme is around! Anyway.. Sitter och pratar med svampbob på msn just nu. Ska med andra ord på boden alive med mina falska fittor på fredag. Sen har vi planerat in pdol också! hehehe. Det blir fina firren ;> nääääääää, nu ska jag fortsätta med hejn jag höll på med. Bilder kommer väl sen, osv osv. hoy

Waiting on the world to change.

Patetiskt att dra in en person som inte har ett skit med hela grejen att göra.
Ni vet vilka ni är, och ni vet vem jag syftar på.

drama, drama.

..men finns bara en sak att säga:
En gång våra boys, alltid våra boys ;>


hoho.

abo. Helgen är över, och mer glad kunde jag inte bli. Även om det varit riktigt kul 90% av tiden, så tar det jävligt hårt på krafterna. Men det har som sagt varit svinkul, med vissa undantag, och hela helgen borde göras om någon gång.. även om man mår som man förtjänar idag! Sitter hos Samme i rosvik just nu. Han ligger och kikar Jurassic Park? och jag blev less, så jag checkade datorn lite. huhu! Blir hem relativt tidigt imorn eftersom att jag ska vara med Rebecca. Vet inte alls vad vi ska hitta på. Och mer i detalj får ni helgen imorn, för jag ska lägga mig och försöka sova nu. Bilder kommer även då! Natti.


Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig.

Hej.
Nu är Anna-Lena påväg hit. Mest för att prata litegrann och så har hon grejs med sig som vi ska gå igenom! Också pissprov förstås. Och förresten har jag fått några anonyma kommentarer som jag egentligen borde svarat på, men som jag inte orkade svara på, och inte ens spara, som löd såhär: "Varför går du på pissprov? Håller du på med droger?" och "visste inte att du höll på me droger" osv, och här har ni svaret: Nej, jag går INTE på droger, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Jag går på pissprov av en helt annan anledning. Hoho! Iallafall, ska sova mera efter att hon farit för att orka med helgens bravader, eller vad det nu heter. Nu behöver jag bara ha tag i Marielle's nummer! HEJdå.

I just miss you, that's all.

Jag älskar dig..


and all I ever knew - only you!

Sitter och snackar på msn med Hinken och Tomas. Hoho! Dom är tråkiga, fast ne. Ska lägga mig framför the hills och dricka upp min cola och käka lite chips. :* jobbar imorgon också. Känns jobbigt! Och sängen är tom inatt med. Huuuhu! Nä, usch. Finns inte så mkt mer att säga! Varit med min Becca idag. Vi gjorde egentligen inte så mkt. Drog till Frasses där Jojk och Jake var. Satt där ett bra tag, sen tagga vi vidare till willys =) inhandla massa saker, sen hem igen. Sen kom bella, också har vi bara suttit och garvat till Youtube-filmer! Vi får se vad morgondagen erbjuder, nu ska jag dra. hoj

Jag älskar att ha dig nära.

Hoi.
Idag smsade jag Samme och bad han komma hem till mig. He did! Jag somnade runt sex, så låg fortfarande och sov när han kom, men han väckte mig. Sweet! Vi pratade på om allt möjligt, och kom fram till jävligt vettiga saker ändå, så att.. Sen spelade vi lite på datorn, nå jävla grejs. Jag lurade honom att jag brukade spela i typ åttan och var på tävlingar och skit, och idioten gick på det fastän jag typ frågade vad man gjorde med vissa pjäser och grejer? Haha. Men han är min älskling =) Sen gick vi över till pappa för att hämta snus och dricka, och sen tillbaka hem. Vi skulle se film, filmen sög, jag böt, han somna, jag kan inte sova osv. Anteckna! Höhö. Nu ska jag kika the hiiiiiiills! Imorn blir det stan och södra med min slyna, rebabe <3 hoho. pusshey!

det är något med dig, älskling..

cry me a river.

abo.
är ändå rätt stolt över mig själv :D städat hela rummet + tömt garderoben och vikt alla kläder. wiho! damsugit osv. Allt är inte klart än. Väntar på min spegel + att dendär förbannades jävla bokhyllan som hindrar mig från att leva, står i vägen. Jaja, blir nog inget sommarjobb för min del imorgon heller. Men det är suuuuuft! Nu ska jag lägga mig och kika dom sista avsnitten av the hills som jag har kvar, och sen sova. Pusshey!

I'm still alive but I'm barely breathing.

Jag ångrar ingenting, men samtidigt önskar jag att jag aldrig hade träffat dig..

aaaaawesome!

HELLOW!
Sitter och smsar med Kru. Dom kanske kommer hit på torsdag :D får se. skulle vara azm! Ikvel ska jag umgås med min babe, Rebeccababe. Höhö! Juste, har snart sett klart tredje säsongen av The hills också. Låg och nötte som fan inatt alltså! GREAT. Och ja, som vanligt somnade jag över dan så kommer inte kunna sova inatt heller. HOHO! Sov med mig, någon? :( Nä, nu ska jag lägga mig och kika nåt avsnitt till tills papi kommer hem. Vi ska och hälsa på farfaaaaar! wiho. Bye!

I'm falling to pieces.

Halloj. Jag har inte sovit en blund inatt. Borde kanske ha räknat med det när jag la mig inatt vid ett och skulle försöka sova! Höhö. Well, och jag gjorde mig redo för sommarjobbet istället, ja.. typ halva natten, och jag tog mig dit, men väl där så klarade jag inte ens 30 minuter. Fan vad misslyckad man kan känna sig alltså! Klarade inte ens av 30 minuter innan jag bröt ihop i en jävla ångestattack. Och det är så jävla frustrerande bara.. Vet inte vad jag ska göra! Men jag är stark. Jag är, som Kb sa, aLx. Jag klarar allt :D höhö. Ska snart iväg till Luleå dock =) så, nu ska jag kila och göra mig en macka eller nå. Tjingeling!

försöker att inte gråta, men jag faller ihop

Nej, jag är.. glad! Jag mår bra.
usch.

Jag älskar dig mer än allt annat.

sommaren har precis börjat, och den blir bäst.
du och jag rebecca. <3


The Script - Breakeven.

I'm still alive but I'm barely breathing. Just prayin' to a god that I don't believe in.
'cause I got time while she got freedom, 'cause when a heart breaks, no, it don't break even.
Her best days will be some of my worst, she finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping, 'cause when a heart breaks, no, it don't breakeven

What am I supposed to do when the best part of me was always you?
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok?
I'm falling to pieces, I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding
'cause she's moved on while I'm still grieving, and when a heart breaks, no, it don't breakeven even.

What am I gonna to do when the best part of me was always you?
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok?
I'm falling to pieces, I'm falling to pieces.
One is still in love while the other one's leaving, 'cause when a heart breaks, no, it don't breakeven

Oh you got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm try'na make sense of what little remains
'cause you left me with no love and no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing..

b to the oden!

Okej. Jag skiter i bloggpausen atm! Mår bättre än jag trodde jag skulle göra. =) Boden alive om två veckor. Då blir det nog hyra stuga eller hotellrum eller något och softa! Sen är det ju inte så länge kvar till pdol. Och Lulekalaset! Wiho. Sommarjobb i två veckor till, sen har jag hela sommarn. Kommer bli skitbra dethär ;-) Jaja, ska se vad rebecca har för sig och kanske gå en sväng till henne. Pusstja!

For all the broken hearts out there.

Bloggpaus. Okej, jag har sagt det en miljon gånger förut men, jag tror att jag menar det denhär gången. Åtminstonde så känns det som det bästa beslutet just nu. Funderar även på att lösenords-skydda bloggen, men jag förstår inte vad det ger om jag vill låsa upp den sen. Då måste jag ju radera bort dom inläggen jag skrev. Nä, bloggpaus låter mycket mer än underbart.

Och till er 100 som kommer vara så jävulskt intresserade: Ja, det är slut mellan mig och Samme. Anledningen behöver jag inte gå in på, för det har inte ni något med att göra. Yep, det känns förjävligt men det är något jag får ta liksom. Inte mer än så! Och jag vet att jag kommer sakna, men det kommer även gå över, även om en liten del av mig alltid kommer att älska honom. Och det beror inte på känslor, att det tog slut mellan oss, för ibland är det inte tillräckligt att älska varandra..

Och om du läser dethär, hjärtat. Sex månader med dig har varit underbart. Jag har nog fått ut mer av vårat förhållande än du har, och jag ber om ursäkt för att jag har betett mig som ett svin 99% av tiden. Och du ska veta att jag inte ångrar ett skit, inte ens alla våra bråk, även om det var dom och lite annat som tillslut gjorde oss tvugna att ge upp. Jag kommer alltid älska dig, mer eller mindre. Du kommer alltid, alltid, alltid vara den bästa för mig, och jag vet att det aldrig kommer finnas någon på denhär planeten som någonsin kommer få mig att känna mig lika speciell som du fick mig att göra. Jag kommer sakna alla kvällar du låg bakom mig och höll om mig, och hur vi kunde tjaffsa över om vi skulle ha musik eller film på när vi skulle sova. Jag kommer sakna hur du alltid höll min hand och höll om mig hårt när du visste att jag inte mådde så bra. Jag kommer sakna att bråka med dig, hur sjukt det än låter, för jag älskade hur vi skrattade åt hur jävla töntigt alla bråk var. Kort och gott: Jag kommer sakna dig mer än jag någonsin saknat någon människa förut. Du är fortfarande allt för mig, och jag är jävligt glad över att vi åtminstonde kan vara vänner. Jag finns här för dig, precis som jag alltid gjort. Du är världens bästa, och en vacker dag kommer du att göra någon, som du passar mycket bättre ihop med, till världens lyckligaste tjej. Tack för allt!

That's the man he was, have you heard enough?

Tja.
Vet att uppdateringen suger, men orkar knappt ta mig tid för att skriva. Så, det får bli lite glest men huvudsaken är väl att jag iallafall skriver. Dom senaste dagarna har varit helt okej! I onsdags var vi på bio iallafall. Och efter det så drog vi in mot stan och träffade Rebecca, Bella och Marcus. Även min kusin och hans fjortiskompisar var där! Vi drog vidare mot norrstrand för att grilla, men vi var inte så smarta och kom inte på förän där att vi inte har nå ved (y) vi 'gungade' på träningsgrejerna dom har där, och sen gick vi tillbaks till stan. Sen vidare till faster och mös på med valparna, och sen skjutsa hon hem oss. Dagen efter drog vi också in till stan för att vara med samma folk. Gick till norrstrand, och sen vidare till södra. Jag och Rebecca åkte lite båt med ante, jimmy och lilltobbe. Smed på! :D Sen vidare till Öjebyn till mig, och härifrån hem till Jake :) Hos Jake var Johanna, hennes kompisar från älvs tror jag?, Rasmus, jojk, tina, frida, bella, rebecca, jake osv. Efter ett tag kom luleborna som bestod av: Simon, kru, tobbe, martin och johnny. Svinkul att träffa kru&simon iaf! Var längesen =) jag drog hem realtivt tidigt. Orkade inte vara där :p och igår var vi som bara hemma. Idag med (y) skönt =) nu ska vi dock se någon film, så bye =)

<3



Two packs of cigarettes a day
The strongest whiskey
Kentucky can make
That's a recipe to put a vagabond
On his hands and knees
I watched it all up close,
I knew him more than most
I saw a side of him he never showed
Full of sympathy for a world that
Wouldn't let him be

That's the man he was,

Have you heard enough?

What a shame, what a shame,
To judge a life that you can't change
The choir sings, the church bells ring
So, won't you give this man his wings?
What a shame to have to beg you to
See we're not all the same
What a shame


<3

TJOHO!

blablabla.

blablabla..

Hey. Kom hem iförrgår men orkade inte skriva. Det var sent och jag var trött! Och igår kunde jag ha skrivit, men orkade inte det heller. Orkade inte ens upp på sommarjobbet! Får se om jag får jobba in dom timmarna vecka 3 eller något. Har massa bilder att bjuda på, men orkar inte sitta och lägga upp dom en efter en just nu, så tills vidare får ni, dom jag har som vän på face, kolla där. Var på sommarjobbet idag iallafall! Hade lite smått ångest över att jag inte alls skulle klara det när jag kom hem där vid lunch, men efter jag käkat och drog tillbaka så gick det bättre. Med andra ord var det mat som behövdes, jag var hungrig! Nu har vi precis kommit hem från farmor och farfar. Var där en sväng och spelade lite yatzy med farmor! Samme vann. Egentligen inte eftersom jag GAV han yatzy. Jag skulle ha vunnit! HÖHÖ. Nu ska jag lägga mig och kolla färdigt The day after tomorrow och sen sova. Har en lång dag framför mig imorn känner jag. HOI!


jag och cpjens. :* <3

STOCKHOLM, BABES!

hellyeah. Sitter här dock, efter en hel jävla dag med shopping, med världens jävla värk under fötterna och en rygg som jag knappt kan böja. Ska inte klaga, är superkul här och med rätt folk blir det ju ännu roligare. Hade dock inte suttit fel om Samme också var här! Regnade som fan när vi kom fram, men det hindra oss inte för att gå till slottet. Var världens jävla liv där bara över nå jävla vaktbyte. Blev fan besviken! haha. Efter ett tag gick vi vidare, och på vägen hittade jag och frida en ben&jerrys-glass affärs grejsimojs. Blev att handla glass! :D Fish food som vanligt. Godast! Sen taggade vi vidare längst gamla stan och jag fick syn på den snyggaste jävla t-shirten jag sett på år och dar - JACOB BLACK! Jag blev överlycklig. Kunde inte hålla mig ifrån den, så även fast priset var högt så fick jag med mig den :') smid! Vi drog även till globen och shoppingcentret där. Träffade på Linus och Sluggan. Sen drog vi hem, sen in till Solna och käka och nu sitter vi här. Ska strax kolla msn och lite bloggar, sen ska jag gå iväg till rummet och färga håret ;-) mys. Jaja, med det säger jag godnatt, och saknar dig älskling <3

Med mig hem fick jag; Tishan med Twilight-jake<3, en bh, mjukis-shorts från bikbok, hårsnoddar, hårfärg, plånbok och grejsimojs. Ni får se bilder då jag kommer hem! ;-) tjiiing!

Nu taggar vi till Stockholm!

Yes my man. Vaknade för ca. 40 minuter sen och är trött som en annan jävla idiot alltså! Med tanke på att jag somnade kanske halv ett, så.. Fattar inte hur jag ska orka denhär jävla dan. Well, vi löser det. Nu ska jag packa dom sista sakerna - Tandborste, sminket, mobil-laddare och såna saker. OJOJ! Inte långt bort nu. Jaja, ni får ha det bra i denhär jävla hålan så taggar jag till huvudstaden med min kära Frida :') ha det sweet, kommer inte sakna er. ;-) undantag: Samme :) KYSSHOY!


sommaren är awesome!

Igår var vi iväg till piteåhavsbad för treornas avslutningsbal. Vi orkade knappt se, så vi gick ner till stranden nästan dirrs! Där satt vi och spela kort/ölspelet och drack lite smått! :) Efter ett tag ringde vi erik, så vi skulle få komma till deras hotellrum. Sweet! Sen ringde Laban och dom, och då hade dom kommit till phb. Gick och mötte upp dom och sen gick vi till eriks och doms hotellrum. Det var gode awesome! :) efter ett tag ringde vi dock efter skjuts, så drog vi hem. (y) och jag somnade direkt. Var äckligt trött! Bilder kommer i nästa inlägg. (Y) hejdå

cruising.


Jennifer =)


HEI.


min bryd. <3


jöhö.


underbara flickor.


haha. knas!


älskade tina. <3 i love u

Jag vill sluta andas luften av stress och besvär.

SERIÖST! Första dagen på sista veckan och sen är det sommarlov. Fyfan så jävla skönt! Var allra sista förmiddan i klassrummet innan sommarlovet också. HERREGUD! Imorn blir det en jävligt soft dag med lite möten och sånt, inget jobbigt. Onsdag ska vi typ hålla på i köket inför avslutningen på torsdag, och fredag är det fucking stockholm. Kan fan inte bli bättre alltså! Ojoj. Har gått fort nu alltså! Yeye. Vad finns det mer att berätta då? Jag håller på ta hem The Hills, första säsongen. Blir att nöta det dom få gånger Samme inte är här. (Y) haha! Och imorn ska vi iväg till havsbadet för treornas avslutningsbal. Ska bli jävligt intressant faktiskt :) Och sen vet jag inte vad mer veckan har att erbjuda. Mest packning och tvättning och sånt! Ojoj. Känner mig glad nu och ska laga maaaaaat, så jag skriver kanske sen. Hoi!


världens finaste. jag älskar dig ♥

What's in your head?

Så jävla ledsen, besviken och arg på samma gång. Går inte att beskriva! Men jag hoppas att dethär gjorde det bättre för dig. Jag kan ärligt talat säga att jag kommer att sakna dig, men det tror jag att du redan vet. Men jag är less på hela skiten, på allt jag fått ta och fått göra, för din skull. För eran skull! Jag är trött på att ge, ge och ge, och aldrig få något tillbaka. Enbart en massa skit! Och när det kommer till att ni förstör saker för min familj? Då orkar jag inte.. Jaja, rätt beslut är jag nästan säker på att det är iallafall. Men det ändrar inte på saknaden!

ville så mycket, men ingen var där för mig

Tja.
Oj.. inte orkat blogga på ett tag! Vet inte vad det beror på, har ändå haft en del att berätta :) Var i storforsen i onsdags. Var helt okej. Pojkarna badade, vi solade osv. Mycket mys =) och torsdag hände inte så mycket, tror jag. Igår var vi till Lule. Var helt okej det också =) och idag är det cruising! :D Inväntar Jennifer och Rebecca nu. Ska börja fixa mig på ett tag också :] haha! Well, tänkte skriva lite kort ;-) shu.

hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Varför kommer alltid dom värsta tankarna precis när man ska sova? Och när man är ensam? Helt sjukt. Och mitt i alltihopa kan jag inte låta bli att skylla på en enda person, för mitt beteénde alltså. För du har gjort mig rädd, livrädd. Du har fått mig att inte alls kunna lita på personer på ett sätt som jag gjort förut. Du har gjort det svårt att acceptera nya människors närvaro, och att överhuvudtaget släppa in nya människor i mitt liv. För mig känns det som att jorden ska gå under varenda gång jag ska hälsa på en männska jag inte känner. Det är som att jag helst av allt vill sjunka genom jorden och aldrig mer komma tillbaka, och det är väl en sak som går att träna bort. Men hur ska jag kunna göra det när jag inte ens vågar testa? När det känns så jävla ångestfyllt att ens säga hej till en människa jag inte känner? Usch. Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. Börjar bli för jävla mycket att bära på alltså!

Ska inte bara klaga. Har jävligt mycket positivt i mitt liv också. Känns bara omöjligt att leva på samma bana förut, när jag vände håll, in på en ny bana och startade på något helt nytt! Och jag tror att det kan vara svårt för vissa att förstå. Eller jag vet att det är det. Vissa tycker jag har blivit tråkig, andra tycker jag dissar, medans dom i den "tredje" kategorin förstår. Och jag vet inte heller vart jag ska ta vägen varenda gång jag hör att jag har dissat. Jag menar, what? Ingen frågar mig om jag vill göra något längre, och det kan jag förstå mycket väl eftersom att ni får samma svar hela tiden. Och jag skulle kunna följa mer er vart som helst, när som helst och hur som helst, så länge jag inte dagen efter får höra att jag är tråkig för att jag var nykter. Det gör det inte speciellt kul att fara ut och hitta på saker. Det är precis därför jag prioriterar att stanna hemma! För det känns mycket bättre. Då finns det ingen som kan klaga. Och som jag sa i något inlägg här förut, vad är det som gör mig så dålig bara för att jag försöker ändra på mig? För jag menar.. När jag INTE gick skola, så var inte det bra? Då tjatades det från alla möjliga håll om att jag var tvungen göra något med mitt liv. Och när jag drack så fick jag höra från alla möjliga håll att jag förstör mitt liv och umgås med fel umgänge och att jag håller på köra mitt liv i botten. Och när jag gör en total-vändning, får en chans att börja om helt, på en ny skola, som jag dessutom trivs på och där det går bra, och jag slutar dricka och sköter allting ganska gallant, så är det också fel? Jag menar.. Gör jag någonsin något som är rätt. Och om att dricka och inte gå skola är fel, och om att INTE dricka och faktiskt gå skola, är fel - Vad är då rätt? Det är ett jävligt konstigt samhälle vi lever i. Och jag kommer nog aldrig lära mig vad dethär går ut på..

okej, jag ska runda av. Ska bara skriva dethär också:

Samme, om du läser dethär, så ska du veta att oavsett vad som händer så kommer jag förmodligen alltid att älska dig. Jag har alltid tyckt, sen första stund, att det är något speciellt med dig, och det kommer jag alltid tycka. Vi är två helt olika personer, med olika personligheter, olika intressen, musiksmak, filmsmak osv. För mig spelar det verkligen ingen roll, för sättet du får mig att må på, det är helt jävla underbart. Det går inte ens att beskriva. Jag känner mig så otroligt trygg med dig. Du gör mig till den starkaste personen på våran planet. Och jag vet inte vad jag har gjort som förtjänar dig. Men jag har dig, och jag vill aldrig någonsin förlora dig. Du är världens bästa pojkvän i mina ögon, och jag kommer offra vad som krävs för att ha dig kvar. Tack för att du finns, och tack för att du är min. Du är det absolut finaste som någonsin skapats! ♥

RSS 2.0