- Kenza&Tyra Show.

Absolut. Är lite svag för dethär med bloggvärlden ännu och följer dagligen kenza och typ.. Paow! Och nu har ju Kenza och Tyra Show dragit igång och jag är påväg att se första avsnittet. Är lite dålig stämning i mitt rum atm, men what to do? Löser sig snart. Idag har varit en lugn dag. Först blev det skola, och sen Luleå för att hämta upp Frida tillsammans med annalena och efter det DONKEN! ♥ Sen hem, och sen direkt till Ica och inhandlade tacos som vi lite senare åt. Och sen blev det hockey! Somnade efter andra perioden dock, men Luleå vann med 2-3 så det är ju lugnt! :') Nu har jag sett något avsnitt av oth och next on the to-do-list är det som sagt KTS! Imorn blir det förhoppningsvis krogen med min kära kusin och på lördag är det piteå havsbad som står högst upp på listan, med min fina pojkvän :) Jaja.. Avrundar här och återkommer förmodligen imorgon! Godnatt :)

Ser även att mina läsare stiger mer och mer. Sweet ;)

- one tree hill! (Y)

Hallå.
Och som alla andra dagar så.. Nä, finns faktiskt lite mer att berätta om idag tror jag! Drog iväg till skolan och kom "lite" försent. Drog igång med HK:n direkt och vi gjorde SVINGOD mat! Efter lunch drog jag och Anna-Lena ut. Vi åkte först hem till mig och hämtade pengar, sen vidare till apoteket! Efter det åkte vi som bara runt och gjorde ingenting. Kollade på hus osv :) Efter ett tag skjutsade hon hem mig, och direkt jag kom hem, nästan, så somnade jag! Sov till ungefär halv fem och efter det käkade vi och sen iväg på hockey. Var inte direkt någon intressant match eftersom det var ganska självklart att Piteå skulle vinna, så efter andra perioden drog vi hem! Nu väntar jag på att babe ska börja sin raid så att han iallafall är PVÅÄG att bli klar, och vid 22.40 blir det att kolla vilka som åker vidare i idol ikväll :-) Efter det ska vi sova. Är förbannat trött! Så.. Antar att jag skriver senare eller något.. Här får ni bilder på det jag inhandlade @stan när jag var där med Rebecca i fredags! :) So long.


Din Sko 199:-


Partilagret, minns inte pris men runt 200 eller något! :)


Jacka Partilagret 400:- eller något, minns inte riktigt där heller.
bilden gör den inte rättvis!


Tröja, Gina Tricot 199:-


Gina tricot 149:-


Kamera + 2 GB's minneskort 1000:- (Y)

- tidsfördriv! :-)

Vem?
Vem sov hos dig senast? samme.
Vem pussade du sist? samme.
Vem tror du tänker på dig nu? no idea.
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Rebecca eller samme, ofc!
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? Jag vet inte.
Vem har du senast ringt? pappa säkert!

Vad?
Vad får dig att bli rädd? olika!
Vad gjorde du i helgen? Var i luleå, såg hockey, var med babe och såg mera hockey! :)
Vad har du på dig just nu? Shorts och trosor! Höööhö.
Vad tänker du på just nu? Inte ett skit egentligen. :p
Vad för mobiltelefon har du? Sony ericsson blöhö!
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? har inga strumpor på mig! ;p

Är?
Är du snygg? Haha. Självklart är jag det!
Är du brunett? Nej!
Är du orolig för något? Nej!
Är du lycklig? Otroligt :)
Är det snyggt med rosa strumpor? Haha. spela roll? :p
Är du kär? Yes :)
Är du oskuld? näe!
Är du mysig? haha säkeeeeeert!
Är du ensam just nu? nepp :)

Har?
Har du blivit sviken av en vän förut? yes!
Har du plattat håret någongång? ajamen!
Har du något husdjur? ah, en katt&en hund!
Har du gått ner i vikt förut? vet inte?
Har blåa ögon? jå!

Vill?

Vill du ha breda höfter? inte för breda.
Vill du vara smalare? ah.
Vill du att det ska vara soligt nu? nä ;-)
Vill du vara singel? nä!
Vill du sova just nu? ah xD

Kan?
Kan du cykla fort? självklart ;-)
Kan du sminka snyggt? vet inte.
Kan du springa långt? nähä!
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? ja..
Kan du bita dig i tån? HAHA. Vet it och vill då it ens testa!
Kan du vara sparsam med pengar? om jag vill så..

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? som det är!
Hur vill du bo? - Jag vet inte..
Hur är ditt drömjobb? vet ej.
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? hm..
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? öhm.. beror på!

Ska?
Ska du sova snart? Yes :))
Ska du utomlands i år? vill iallafall, men tror it de ;p
Ska du ha något svart på dig imorgon? har jämt nå svart på mig så!
Ska man va lång eller kort när man är kille? lååååång! :)
Ska du köpa något i veckan? jo


- sweet!

hej.. eller hallå eller nåt!
Har precis spelat klart nintendo. Börjar komma långt nu (Y) haha! Har ikväll även hunnit se senaste avsnittet av The vampire diaries, senaste avsnittet av 90210, senaste avsnittet av gossip girl och idol x2. SWEET! Nu tittar babe existenz och jag ska borsta tänderna, ta en alvedon och sen blir det sova! Skriver väl imorgon antar jag. godnatt!


<3


- blöblö!

haaaaaallå!
Sitter och snackar med Fredde @fejsan. (som förövrigt har fått kontrakt med Glasgow Rangers @skottland. GRATTIS!) Han har inte riktigt hunnit smälta allt, och det förstår man ju, MEN FYFAN SÅ BRA! babe spelar wow och jag ska strax spela lite nintendo, om jag nu inte ser klart det nyaste avsnittet av vampire diaries. Får se om jag orkar! Ska först och främst plocka undan lite här inne. Ser förjävligt ut! Jaja.. Vet inte om det finns så mycket mer att säga. Skriver imorn! :) puss..

- Helgen i bilder.


Luleå = donken. (Y)


Hotellrummet.


krilleknas!


Stan!


P12or.


kärlek!


ännumera kärlek! Vinst mot HV med 3-2. (Y) Lycka!


Piteyo! - Ställ!


(Y). Låg under med 3-6 då Clemensnäs nr 26 drog på sig en 5-minutersutvisning + matchstraff pågrund av att han knuffade ner dommarn för att han blåste mål för piteå. (Då blev det 4-6 med andra ord!) Och pågrund av det förlorade dom allt. Piteå vände och vann med 7-6. AWESOME!


;-)


- 'cause you make everything better.

Hello.
Sitter hos Rebeccas farmor i Luleå atm. Vi håller på färga vårat hår och senare blir det att dra iväg till donken! :) Efter det ska vi på hockey. Sweet! Vet inte om det finns så mycket mer att skriva om nu än alla andra gånger. Kan väl bara säga att natten har spenderats här och att det har varit trevligt! Nu ska jag alldeles strax skölja ur mitt hår, och sen blir det att tvätta av sminket på det. Och fixa om sig och dra iväg. (Y) jaja! Skitsam. Nu drar jag. HEJ!

- Jag älskar dig!

Hallå. Som jag skrev tidigare idag har det egentligen inte hänt speciellt mycket idag! Vi var en sväng till farmor och farfar, och efter det.. så.. Ja, ingenting egentligen! Samme boostade mig lite på min nya gubbe på sylvanas @wow, men mer än så har det faktiskt inte hänt! Vi var en sväng på statoil för ett tag sen. Jag behövde snus, och pappa + lillsis var hungriga såatt. Nu ska jag lägga mig och sova. Välbehövligt! Lång dag imorgon. Godnatt! :)

All good things come to and end.

Hallå, hej, tja, hallåj. Whatever.
HEJ! Tänkte berätta om min dag, men jag har inte haft någon, så det kommer bli massa skit som vanligt. Haha! Nä, men jag har spelat, och jag har duschat, och jag har gjort mat. Nu funderar jag på att åka till samme, men jag vet inte riktigt om jag tar mig, och även om jag gör så kommer jag inte ta mig in till stan imorn. Ska nämligen på stan med Rebecca osv. På kvällen är det inflyttningsfest hos Sandra, så! :) Ja, jag får se hur det blir. Nu ska jag iallafall lägga in lite bilder från min gamla mobil till den nya och sen köra instance! Så.. TJING

Goodiebag.

Är med och tävlar på Lindas blogg om en Goodiebag. Vet inte vad det innehåller, men.. Jag vinner aldrig tävlingar, men kan vara värt ett försök ;-) Så klicka HÄR för att komma till inlägget och vara med och tävla! :)

You can have whatever you like..

Syster: haha. ja, kanske..


IALLAFALL.. du vet vem du är - Varför inte bara låta mig vara? Jag kommer aldrig någonsin att ändra på min åsikt om dig. Du har aldrig gjort mig något, men du är falsk och jag tycker inte om dig och jag kommer aldrig någonsin i hela mitt liv ens tänka på att kunna bli din vän. Att överhuvudtaget prata med dig. Aldrig. Du och din kompis är lika pantade båda två, och ni.. Eller det blir fel.. HON vet precis vad hon har gjort och du vet precis vad du gjorde i samband med det, så.. Är inte det fel i era ögon så vettefan! Låt mig bara vara. Okej? Ni kanske aldrig trodde att det skulle fungera, och därför var det okej att försöka förstöra, och nu när ni har insett att det aldrig kommer hända så slickar ni röv. Skitsamma! Låt mig bara vara.

There's nothing worse than feeling like a ghost.

Hallå. Fyfan vad jag är trött alltså. Finns inga ord! Men har varit det flera dagar nu. Hela tiden. Försvinner aldrig! Jaja.. Sov hos babe iförrgår till igår, och inatt sov jag hemma. Orkade aldrig upp till skolan, men.. Whatever! Papi väckte mig kring 11 för att vi skulle in till stan och göra syntestet för körkortet typ, och det gick grymt fort. Hundra spänn för att kolla nå jävla bokstäver och kolla på en penna och se när hon "blinkar" med fingrarna. Höhö..? Jaja :-) nu ska jag se One tree hill. Vi hörs och ses! :) tjingeling!


blöblö!

okej. Vet att jag BORDE sova, men jag har en sak olöst..
typ med mig själv och hundra andra!


Vars i helvete är vi lika?!

Har fått höra detta en miljon gånger nu. Från mina vänner, från Jennifers vänner. Men alltså.. VA? Vart i helvete ligger "likheten"? Ställer man oss bredvid varandra så törs jag nästan lova att.. Ingen skulle se det! Så jag undrar.. Ser NI likheten? :s

NU ska jag sova! ;-)


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Det finns ingenting att skriva om, jag vet varken ut eller in.
Finns inte en risk att dethära kommer sluta bra, och det bränner i mig att veta att det
inte finns ett jävla skit jag kan göra åt saken. Trodde väl bara att jag betydde mer än så.

I grab my bags and go, as far away as I can go.
'Cause everything ain't what I used to know..

Som höstens färger komplitera vi den andre
Hade samma syn på saker, du va kvinnan, jag var mannen
För den kärlek var vår kärlek fast än tiden var knapp
Jag hade känt dig nån månad när allting annat kom kapp
Och som ett rapp av en piska viska framtiden i örat
Sa vår tid var nästan över det fanns ingenting att göra
Så jag såg på dig och du såg på mig
Jag tog din hand och sa: gumman, det kommer ordna sig
Men båda visste att så inte var fallet
Och så en dag stod vi där tysta, höll om varandra i hallen
Och alla minnen, vem vet, vi kanske skulle ha blundat
Och aldrig tagit kontakt men då för evigt fått undra
Hur det skulle va att älska dig

Så var det med det..

Och nu säger jag godnatt.


jag älskar dig och jag saknar dig, brur!


Här kommer Rebecca. (Y)

Hallåååååååå!
Sitter och pratar med min partyprinsessa på msn. Vet inte om vi kommer fram till något vettigt, men.. På fredag blir det fest för hela slanten! (har inga pengar men, det fixar sig!) Och sen på lördag blir det Luleåhockey - Skellefteå. OM jag kirrar pengar till det också! Får se. :) Dock bara fredag med Rebecca. Lördan får vi se vem som följer! :) Jaja, nu ska jag se lite one tree hill eller försöka göra något vettigt. GODNATT!

När inget funkar så står du där med mig.

Hallå.
Finns egentligen ingenting vettigt att skriva om, men eftersom jag lovat att skärpa mig med uppdateringen så får jag väl iallafall skriva något. Samme kom hit igår! Vi spelade lite, och sen la vi oss för att kolla på shutter. Jag vågade inte titta klart! Min puls gick upp i 300. Haha! Jag vände mig om, och somnade. Min säng är dock inte lika skön som den brukade vara längre. Går knappt att sova! Den känns knölig! Jaja.. Ikväll är det idol. Och "seriehösten/vintern" har dragit igång så 90210, gossip girl och one tree hill har börjat igen. Awesome ♥ jaja, finns ingenting vettigt att skriva om somsagt, så jag slutar här! :) Tjing.

Rebecca <3


hockey (Y)


babes present.


städade mitt rum och insåg att jag faktiskt har ett golv. ;-) höhö!

 


Jag gick i ett kvarter ida-ag,

..som en gång var min hela vä-ä-ä-ärld, ja!
Jag är stolt över dig. Jävligt stolt! Jag ångrar att jag inte sagt det, eller att jag sa det. Jag vill, men nu vet jag inte hur. Förlåt. Men om du läser dethär - jag är stolt över dig. jag har varit stolt sen jag läste om dig i tidningen! Och vart du än är och hur det än går så kommer jag alltid vara lika stolt över dig och jag är glad för din skull, för jag visste det hela, hela, hela tiden!

That's when it all changed.

Hallå.
Senaste veckan har jag varit One tree hill-nörd. Har börjat om från säsong ett (inte direkt första gången jag gör det!) men har dock inte hunnit kolla så mycket eftersom att Samme bokstavligt talat hatar programmet! Haha. Har dock kollat lite när han spelat, och jag inte orkat. Eller när han sovit osv! Är väl på avsnitt åtta eller något. Och fyfan vad jag älskar det! Lika mycket som alltid. :) Idag for Samme hem iallafall. Jag var tvungen att städa, och han tvätta, så söndag blev en perfekt dag! Jag har städat, vilket tog 4 timmar sammanlagt. Där någonstans i mitten av allt så drog vi iväg till tio till tolv och inhandlade en jävla massa gott! Nutella osv. Jag är klar nu iallafall. Tänkte visa bilder, men det får komma i ett annat inlägg tillsammans med massa andra bilder. Och jag tänkte logga in på wow för att spela LITE men har slut speltid. Vill typ ta livet av mig! Höhö.. blir väl så illa tvungen att skaffa mig ett liv nu då ;) Nä, skoja! Så stor del av mitt liv är det inte. Jaja.. Ska lägga mig framför oth nu. Ganska så jävla skönt att ha ett rum igen! Tjing.

Men då förevigt fått undra..

Sådär.. nu har jag lite tid över att skriva! Älskling har dragit iväg på något möte, och jag kom nästan precis hem från skolan. Har varit en lugn dag, och har varit hos tandläkarn och lite sånt. Bakat muffins, som blev goda fastän smeten var godare, också har vi spelat lite kort. ;-) imorn är det dock en vanlig dag. Ser inte framemot det! Är gode så trött nu för tiden. What to do? Ikväll ska vi förmodligen på hockey. Och om vi inte ska det blir det att stanna hemma och kolla på idol. Och blir det inte så, så ingen aning. Spela antar jag! Tidsfördriv :) Vet inte om det händer så mycket mer. :p har börjat kolla på väggmålningar också. Ska måla min vita vägg i mitt rum, om jag nu orkar dra tummen ur röven och städa upp hela rummet och fixa ner spegeln från hallen, upp till min vägg + hyllan som ska dit! Sen kan vi påbörja det andra! Jaja.. Det får bli mitt "nästa projekt" så att säga! Nu ska jag se klart The break up som jag och babe börja på igår, sen ska jag spela lite. Vi hörs när jag har tid ♥

Förresten.. Tips på väggmålningar skulle uppskattas ENORMT! Något form av träd och kanske något vackert citat eller något. Kanske någon blomranka, eller lite enskilda blommor eller något. PUSS!

Usch!

Håller seriöst på att gå under. Vilken jävla slyna! Förstår du inte? Han är förfan MINDRE än dig, i både längd och bredd. Hur fan kan du ens påstå något sånt? Du är ju ÄCKLIG! Du är ju rent av ett jävla svin. Dock så har du alltid varit det, men vafan? dethär? du går så jääävla långt över gränsen man bara kan gå! SHIT alltså..

Byz - Jag kommer klara mig

Vi båda saknade kärlek, vi var ensamma i någonting nytt.
Med ett förflutet från vilket vi båda hade fått flytt.
Jag hade sytt igen dom sår med tidens tråd och nål,
tog det dag för dag, satt inte upp nåt mål.
Jag hade färdats med vinden som visat vägen för året
Jag tog mig över dom hinder vars fingrar strök mig i håret.
Som var så nära, så nära att dra mig inåt mot väggen.
Var då jag fortsatte kämpa, och tog mig ut genom regnet,
Och stod där ensam, långt ifrån en famn
som kunde ge mej den närhet som bara kärleken kan
Men jag hann inte långt förns jag såg dina ögon
som var så oskyldigt vackra och satt mitt inre i lågor.
Och frågor ställde mitt hjärta, jag ville verkligen veta
Vad kan en änglalik skapelse varelse kunna heta?
Du leta kärlek i nån, vet jag gjorde det samma
Det var därför vi ensamma kunde dras till varandra.

Vi hade nått fint du och jag, men du..
Jag vet att jag klarar mig, att ta mej genom den här vågen, för nu..
Det känns som om all min längtan runnit ut, har brunnit ut - tagit slut..

Allt vi såg var så vackert, och allting runt oss var förtrollad av lycka
Begravde sorger i kärlek, bland all den glädje vi smyckat
Med all den värme som värmde oss när vintern stod där vid tröskeln
Omtänksamheten i rösten, förälskelsen fanns i brösten
Som höstens färger komplitera vi den andre
Hade samma syn på saker, du va kvinnan, jag var mannen
För den kärlek var vår kärlek fast än tiden var knapp
Jag hade känt dig nån månad när allting annat kom kapp
Och som ett rapp av en piska viska framtiden i örat
Sa vår tid var nästan över det fanns ingenting att göra
Så jag såg på dig och du såg på mig
Jag tog din hand och sa: gumman, det kommer ordna sig
Men båda visste att så inte var fallet
Och så en dag stod vi där tysta, höll om varandra i hallen
Och alla minnen, vem vet, vi kanske skulle ha blundat
Och aldrig tagit kontakt men då för evigt fått undra
Hur det skulle va att älska dig

Vi hade nått fint du och jag, men du..
Jag vet att jag klarar mig, att ta mej genom den här vågen, för nu..
Det känns som om all min längtan runnit ut, har brunnit ut - tagit slut..

Var är vår sång som jag nynnar på
Vart finns dom minnen som jag tänker på
I den vardag där du inte finns längre
Var är dom dofter som jag luktar på
Var är dom känslor som berör mig så
I de liv jag lever utan nån nära

Förbenat!

Hallå.
Finns som ingenting att skriva om egentligen. Händer ingenting just nu! ..Mer än att jag sitter här och har svinont i ryggen och det känns som träningsvärk i benen fastän jag inte tränat! Usch. Nu ska jag snart borsta tänderna och sen ska vi nog se någon film och sova! Vi hörs när vi hörs. Törs inte säga imorgon, för man vet aldrig med mig.
Godnatt!

Full FRYYYS!

..sitter Samme och ser på nu! Och pyttelite av programmen, typ 10%, är SVINKUL. Dör typ lika mycket varje gång! :) Jaja..

Har glömt skriva att vi är hemma nu. Eller vi var hemma typ åtta igår kväll och har verkligen inte orkat skriva! Tog mig tid nu medans jag väntar på min babe så vi får spela! :) Haha. Funderar på att käka också. Är helvetes hungrig! Jaja.. Skriver massa skit känner jag. Kan berätta lite om resan istället! Vet inte vilken tid dom hämtade upp mig hemifrån i tisdags, det var typ tidigt. Sen åkte vi till Sundsvall och där käka vi donken, och sen sov vi där i stuga! :) Svinmysig liten stuga faktiskt. vaknade tidigt och packade ihop allt i bilen, och sen åkte vi iväg igen! :) Jag sov nästan hela världen till Uppsala sen, och hade svinjävlaont i magen när vi kom fram - Löste sig dock efter ett tag! Jag var svinsugen på pizza med kebabsås, så när vi kom fram till sammes brorsas lägenhet och hade tagit ut allt från släpet osv, så gick jag och samme till en pizzeria i närheten! ;-) GÖTT! Iallafall.. efter det var det hemfärd! Vi åkte inte så långt, sen stanna vi på ett vandrarhem. Var myyyyyyysigt där också! Iallafall.. sen åkte vi hem på morronen och nu är vi hemma och idag har jag varit på skolan, sen stan 10 mintuer, och NUUUUUUUU ska vi spela och snart sova! NATTI.

"..för vi röstade in han igår, jevla kerring." HEHE!

RSS 2.0