<3

Vabbe och Pessa kom hit för ett tag sen! Pessa stack för kanske två timmar sen, Vabbe är fortfarande här! :) hihi. Vi har kikat One tree hill, snart ska vi gå mot han, eller ja.. Han ska hem, jag följer nog med en bit! Imorn blir det skola hela dagen, och sen åker jag till Vabbebabe, yao! Hör av er. Bloggningen lär suga ;> kyss!

<3

Fryser som ett jävla as just nu. Dagen har inte erbjudit mycket än så länge! Bara suttit här och spelat facebookspel. Söndagsrutin! Ska strax lägga mig i sängen framför One tree hill, efter jag snackat klart med kristoffer förståss! :) Helgen har varit trevlig, så för att ge er lite mer information kan jag skriva om Fredag och Lördag!

Fredag: Jag skulle ta det lugnt. Valbon och Roffe skulle komma hit för att sitta i mitt rum och smådricka lite! Rebecca kom efter att dom hade kommit, och sen ramla det in mer folk hela tiden. Tillslut var vi nog alla jävligt kwassa! Men det var kul, och vi hade skitskoj. Gick med Jennifer till kullenskolan för att hon skulle till munksund och basta med någon? Jag minns inte! haha.

Lördag: Vaknade med en helvetes jävla massa huvudvärk, mådde illa som aldrig förr! Roffe vaknade han också, han låg i syrrans säng och sov. Berättade lite om gårdagen och Rebecca ;) haha! Styrarn. Rebecca kom hit efter ett tag och vi gick till frasses och flåda ;> efter det tillbaka hit, låg och kolla One tree hill. Sen kom Valbon och jag gick i duschen ;> sen skulle Mattias komma och hämta mig direkt, så jag plocka bara ihop mina saker, sen var dom här! Glömde min mobil och grejer, men vafan ;b vi gjorde oss klara hos Anna, sen var det ner i lokalen.. Vi hade kul och skrattade åt det mesta, sen kom lite folk och alla börja dricka. Jag kände inget partysug så gick upp till faster, la mig i sängen och somnade före nio! :D

..och idag vaknade jag 20 i nio, pigg och glad och redo för hemfärd! haha :') nä, usch. Tack för helgen alla som varit med. underbart!

I'm only gonna break your heart.

Fyfan. Människor äcklar mig verkligen!
ni vet vilka ni är. fyfan!

<3

Sitter hemma hos faster. Har en myskatt i knät! Vaknade för ungefär två timmar sen.. Blev en tidig kväll igår, så hann knappt vara med på Annas nånting.. Somnade vid nio! haha :) men får hoppas dom hade trevligt ändå. Nu väntar jag bara på att få åka hem, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Kyss!


<3

Med denna award följer det även med en del regler:
- lägga in den på sin blogg
- Länka till den du fått den av
- Berätta sju saker om dig själv
- Välj sju bloggare att skicka den till
- Länka till dessa bloggare
- Lägg en komentar i deras blogg att du gett dem denna award

Jag nominerar: (utan inbördes ordning)
Malin, Jenny, TinaE, Olivia, Marre, TinaF, JenniferG


Jag fick denna award av Jenniferw.

7 saker om mig:
- Jag duschar typ tre gånger per dag.
- Jag har två allra bästa vänner, Rebecca och Blom.
- Jag ÄLSKAR att vara i luleå.
- Jag glömmer aldrig ett ansikte.
- Det andra säger fastnar jävligt lätt i mitt huvud.
- Jag saknar sommaren 04, 05, 06 och 09.
- Jag skulle flyttat till uddevalla för längesen om jag fick bestämma.


<3 - Jag älskar dig mest!

Grattis på 18års dagen mitt hjärta.
Hoppas du får en superbra dag, det är du värd.
Jag älskar dig mer än någonting annat.
Du betyder mest <3



<3

Into the fire on my own. I know I wont see your face again..
Are you sitting there alone? Are you thinking like me?
All the laughing times, of all the sad and loving times?
Everything that's left from us is fading away!

Promise me to think of us as a time so wonderful.
Promise me to think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.


<3

haha, fyfan! :)

<3

Usch. Min hjärna fungerar verkligen inte! Skola, skola, skola. Sen bup, soc, strömgården, samtal. Hålla reda på allt! Hur orkar jag? Bara gått en vecka och det förvånar mig att jag orkat såhär långt. Nog för att dethär tar upp väldigt mycket så jag slipper tänka på annat, så det är väll skönt. Men min hjärna håller på gå sönder känns det som. Det känns som att jag inte har tillräcklig kraft för att klara allting som händer på en och samma gång nu. Det händer nog för snabbt! Får sakta ner lite. Egentligen vill jag inte med risk att börja känna saker igen. Vill inte känna något för något eller någon. Jag får kämpa på.

Ger jag upp nu, "slänger in handduken" och vägrar göra något mer, forsätter jag så kommer jag bryta ihop inom några veckor. Either way, I lose :)

  • Do you feel like a man, when you push me around?
    Do you feel better now, as I fall to the ground?

<3

älskar dig cp :*

<3

SJUKT jävla trött, men ska ändå till skolan. Bussen går om ca 20 minuter, såatt :) vaknade rätt sent idag och orkade verkligen inte kliva upp ur sängen, trots att jag sovit nästan 12 timmar. (bortsett från att jag vaknade halv sex imorse och snacka telefon med kattwille!) Nu har jag nyss duschat. WELL.. ska drao! :) PUSS.

Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack. Livet är hårt och det visste jag då, men jag följde inga råd, jag är självlärd. Jag är de, jag svär, bre. Vill leva fullt ut, jag är värd de.

<3 - saknar dig!

I never needed any reason for me to say,
through all those trouble times, yes, me love you anyway

<3

Seriöst jävlat snöstorm ute. dålig uppdatering ett par dagar nu bara för att jag låg sjuk igår, och senare på kvällen åkte vi på hockey, vilket inte var en så bra idé eftersom jag höll på svimma flera gånger (+ att dom förlorade). Sov till rätt sent idag, men började ett, så fick hämtning typ tjugo över ett, dom var lite försenade :> gick bara till tre, gjorde pissprovet färdigt och sen iväg hem igen med Frida :) vi käkade lite, sen tillbaks till 'skolan'. Vi gick iväg till strömgården med allihopa nästan, och såg någon föreställning. Älskade jävla pappa, eller min jävla pappa.. något liknande! riktigt starkt gjort av hon som både skrivit den och gjorde den på samma gång :> well, nu ska jag duscha snabbt och sen fortsätta med one tree hill och hoppas på att kunna sova iallafall lite inatt! HOY.

<3

Jag måste vara dum i huvudet. Har varit vaken sen halv åtta. Nu är klockan 11:40, och först nu vaknade jag på riktigt! Vad gör jag inte i skolan liksom? nä, jag känner mig som en levande död. Den senaste veckan har jag gått runt som en zombie typ. Inte förstått något, jag har bara låtsas. iiih, vill bara ta mig igenom dethär! aja..

kom precis ur duschen. Ska fortsätta se lite one tree hill nu, efter att jag läst några bloggar :> hehu! Sen måste jag ringa William. Längesen vi pratade nu! Tjing.

I'm trying to right this wrong,
so I need you to be strong.
So far from where we started,
so far from what we wanted.

<3

abo. tog en liten break! Orkade inte se mer. haha :> märks att man "nyligt" sett avsnitten. Inte som när jag såg O.C och var beroende och inget kunde slita mig från datorn. Nu är det mer att jag kan ta lite .. tid mellan varje! Well.. har nyss ätit, satt med pappa och pratade om att jag verkligen behöver ny tungstav, foundation och nå mjukisbyxor, nya uggs och vanliga skateskor. Vi ska nog kirra det imorn, så det blir soft :'> och efter det ska jag med Frida på hockey. HUNDEN ska vara utklädd till TOMTE! Blir en intressant match ;) haha! Nä, nu ska jag gå :) har VÄLDIGT mycket intressant att säga märker jag! hoy

<3

OJOJOJ. Skolhelvetet är åthelvete, men har lovat att fixa hejn så he ska jag göra! EFTER skolan kom Rebecca och Jojken utanför, sen tog vi bussen hemåt :> vi var smått övertrötta vilket resulterar i att jag och Rebecca blev allmänt cp och flummiga, och jag som knappt kan prata utan att säga fel (när jag är exstas) fick ur mig "Cola plaska" och det blev tydligen dagens roliga ord. HAHA! jag är på bra humör iallafall och det är de som räknas :) är helvetes trött men ska lägga mig framför one tree hill. HÖÖÖÖÖJRes! tjing :)

<3

Hej. Dagen har varit chill faktiskt! :) Hunnit med rätt mycket, plus att tankarna har varit lite på andra håll, så har behövt bli distraherad och det har dom lyckats med! Valbon och Roffe for som sagt tidigt, och efter ett litet tag vaknade Nalle och Moa och dom for iväg också. Var en riktigt rolig kväll med mina boys un' girls som jag har saknat som en idiot under (den tiden som gått) vintern. Vi bestämde nästa helg också, tror jag? Så det blir chill :) Nåväl, vid fyra åkte jag iväg på hockey. Den var ungefär till sex :> Piteå vann med 9-0, så det var värt! :) Pratade med en willewessla i telefon också som skrattade åt mig! :( haha! Efter hockeyn drog vi till farmor och farfar. Satt där typ en halvtimma, och sen hem. Då spelade jag bingolotto, men med min vanliga tur så vann jag.. ingenting! :) Haha. Nu ska jag chilla ner med One tree hill och eftersom jag känner mig relativt trött så lär jag somna. Skola imorgon.. Vi hörs efter, då kommer filmer och bilder från gårdagen! Pusstjing :)

<3

Shu. Vaknade för ett litet tag sen, bredvid Valbon :> trodde alla andra låg och sov, men när jag gick upp satt Nalle, Roffe och Moa och kollade film i vardagsrummet. Myspys! :) vi gjorde frukost. Satt helvetes bra =) haha! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa mig och vid fyra blir det kvarnvallen (LF arena) och hockey :) skitbra! Tack för kvällen igår by the way. Har saknat er babes! :) ciao.

love you

sitter hos min älskling ALX nu  !!!
vill bara säga att jag ÄLSKAR DIG sjukt mycket <3 även om jag inte sagt det eller varit med dig på länge <3
//Nallelie

<3

Idag är en bra dag. Har mått bra, so far! :)) Började med Frasses m. Rebecca! Längesen jag träffade henne nu så vi hade mycket att prata om, inte för att det blev så mycket om veckans gång, utan mer om typ back in the days. Då hon gillade Matutas och jag Lambi. På skolan när hon alltid satt och väntade utanför matsalen på att Matutas skulle komma ut och blev svinsur på mig och Anna när vi satt med honom vid matbordet. haha! Fyfan.. Minnen för livet :) Homeplace och grejer. Ja, fyfan :) 2001 - 2006 säger jag bara! Efter det drog jag hit och nu har jag precis lagt upp ett album med bilder på fejsan! :) ska fortsätta med mitt One tree hill nu, sen förmodligen som alltid - sova! pusshej.


<3

HALLÅ.. Sitter och pratar med Tobias på msn just nu, vaknade för kanske 20 minuter sen. vi pratar om min tredje tatuering och Fridas tatuering, som vi vill göra :> ser ut att gå bra, så vi får ju se :) haha. Det är sjukt hur länge jag lärt mig sova om nätterna, även om jag alltid vaknar där mellan tolv - två så kollar jag på klockan och somnar om igen. Då sover jag typ till mellan fyra och sex och går upp en sväng :> sen när jag ska kolla one tree hill så slocknar jag igen. haha! =) nä, usch.. ska lägga mig och kolla det nu. tjing! =)

<3

Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar.
vänner föralltid, men det kommer kännas sjukt för båda.
det plågar mig att vi inte kommer sova tillsammans,
nu går vi skilda vägar även fast vi lova varandra
att det skulle vara du och jag förevigt,
men utan dig bredvid mig kommer livet sakna mening.
Jag saknar medvind, när fan ska det vända?
ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända.
Ta dig i kragen, håll dig vaken på dagen,
för allting går vidare men saknaden skaver.
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig,
kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig.
Tack för alla fina minnen som vi delar, ja.
Jag känner rädsla nu för skillnaden att leva.
Spelar ingen roll nu om det är du och jag,
för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra.

<3

Dålig uppdatering. Yeah, I know! Mycket som pågår i hjärnan just nu. Den är inte så snabbt på att anpassa sig! Haha. Igår var det skola, och det har jag redan skrivit om, så jag fortsätter väll mina ointressanta inlägg med att skriva om idag. Jag var på begravning faktiskt. Och jag kan ju direkt säga att begravningar aldrig är kul, men dethär var hemskt. Att sitta i ett rum fullt av typ massa mysko folk jag aldrig sett förut men som ska föreställa min släkt, som gråter och snyftar.. Nä, det var bara tragiskt och sorgligt alltihopa! Jag kom hem för tre timmar sen och har legat och kollat One tree hill. Fick mig på lite bättre humör, och sen bestämde jag luleå, men det fick jag inte för pappa. Ovanligt.. får ju ingenting längre! Well.. Blir väll en hemmakväll eller typ fara förbi Lesta och säga grattis eller något liknande :) Skriver mera senare eller imorgon.. hoppas jag! Tjing.

<3

Godnatt min älskling, hoppas dagen varit bra.
det finns ingen hära nu, för nu så är det bara jag!
det är en vanasak att tänka på dig hela tin,
saknar allt som vi har gjort och det vi hade var så fint!
och du var hela min värld och inget snack om saken,
kunde bara sova bredvid dig - nu är jag alltid vaken!
men ändå, jag fattar inte hur jag kunde sova,
bredvid nån annan men jag ångrar mig, det kan jag lova.
och tro mig, jag ville berätta, men jag våga inte,
och jag hatar mig själv för att jag bara höll det inne.
men när det väl kom fram grät jag hela veckan lång,
vill att du förlåter mig, men det kan jag drömma om!
jag vet att man inte ska skylla på alkoholen,
ville de, men ändå inte, så jag hade noll kontroll.
vill inte finnas om du inte finns här med mig,
men du vet att jag ångrar allt, och bby? ja, jag älskar dig!

<3

Det är liksom som det ska vara nu!
Som det har alltid varit.

Frågor är onödiga för dom kommer inte besvaras.


Hallå. Kom precis hem efter en jobbig dag i skolan! Nja, jobbig kan jag väll inte påstå men jag var så helvetes trött att det påverkade allt annat. Drömde en sjuk dröm inatt som fick mig att vakna till och från. Haha! Involverade bland annat personer jag inte ens träffar längre. Nä, allmänt cp bara :) men har börjat drömma allt mer och mer konstiga drömmar om personer jag inte ens känner eller umgås med längre. Inga misstolkningar snabbt, för det handlar mest om party och ja.. nä, får ta ett exempel i nästa inlägg ^^ Det var lektioner före lunch, och efter lunch var vi iväg till strömbacka och fixade ett tillfälligt busskort till mig, sen till gallerian och köpte lite småsaker! Efter det for vi tillbaka till skolan och fixade lite på någon dator. Gjorde upp en liten plan som vi hade tänkt följa, men lär ju aldrig hända eftersom jag är för lat :D höhö, sen skjutsade dom hem mig! Har suttit här nu och ska platta mitt hår, sen äta något och skynda iväg till hockeybussen. Luleå - Rögle ikväll :> puss!

<3

Mamma om <3:
Hej gumman, jag vill bara säga att jag älskar dej precis som du är glöm aldrig det!!! Och jaaa jag e nyckter ha ha

svar: Haha, jag älskar dig också idiot! :)


Hemma nu by the way. Har varit förbannat kallt och jag har bara varit.. för det mesta, trött! nu ska jag lägga mig och kika nå jävla oth och försöka sova (: natit!

<3

Kan nog vara mer aktiv här iallafall.. Mår bättre än jag trodde om dagarna faktiskt! ^^ men händer ju saker hela tiden så hinner knappt känna efter, vilket är skönt. Höhö! Kom precis från skolan. Har varit en soft dag :) inväntar just nu Lars, och vi ska på valls. Jag, Frida, Aiiner, Lars och Anders typ! :p blir soft. Ska se om jag hinner ta en snabb dusch nu och kanske se något avsnitt av one tree hill :) heh.. aja, drar :> puss! :)

I can honestly say you've been on my mind since I woke up today, up today
I look at your photograph all the time, these memories come back to life, and I don't mind
- Jag vill inte glömma. Jag vill komma ihåg, för det gör dagarna mer äkta.
För mig känns det mer bra än dåligt! Jag saknar, men vill inte gå tillbaka..
klarar mig bra som det är.. och det gör du också! jag älskar dig.

<3

som sagt, här hittar ni mig. fan vad GULLIGT!
puss

Kommer ta en bloggpaus. Lär skriva i min deppblogg bara.. när det behövs! ingen idé att undra varför. Hörs om en vecka eller något. Nu har jag 6 och en halv säsonger av One tree hill att kika på, och skolan såklart! :) Får gömma mig bakom det. Hörs! Ciao.

nätterna blir tomma utan dig,
när jag ska somna utan dig!


<33333333333333333333

Tack för att du finns!
JAG ÄLSKAR DIG BIGBRO <3

Kommer ta en bloggpaus. Lär skriva i min deppblogg bara.. när det behövs! ingen idé att undra varför. Hörs om en vecka eller något. Nu har jag 6 och en halv säsonger av One tree hill att kika på, och skolan såklart! :) Får gömma mig bakom det. Hörs! Ciao.

nätterna blir tomma utan dig,
när jag ska somna utan dig!

Kommer ta en bloggpaus. Lär skriva i min deppblogg bara.. när det behövs! ingen idé att undra varför. Hörs om en vecka eller något. Nu har jag 6 och en halv säsonger av One tree hill att kika på, och skolan såklart! :) Får gömma mig bakom det. Hörs! Ciao.

nätterna blir tomma utan dig,
när jag ska somna utan dig!

<3

Har varit en riktigt galen helg faktiskt. Med andra ord kommer jag utelämna det mesta av vad som hänt, så.. haha!

Fredag: Vi åkte som sagt till luleå. Först in till stan här i piteå och kirrade alkohol och träffade ciggante + hann med lite käk på sunes med pappa och kent. Tvekade litegrann på att åka iväg (ångrar nu att jag inte stannade hemma!) men vi åkte iallafall, och det blev en sväng på max där vi mötte joshua och sen iväg till björx. Allting var frid och fröjd ett rätt bra tag där borta, men sen spårade allting, och tillslut somnade jag yao. haha :)

Lördag: Vaknade, mådde ovanligt bra faktiskt. William kom eftersom att Knas och han skulle iväg med bussen till Övik. Han gav mig typ 20 spänn och sen for dom iväg.. vid halv tio gick jag och rebecca till konsum för att vi skulle käka på grillen, dom öppnade inte förän tolv, men vi satt och vänta ändå. blom kom och allting var typ chill! vi åt, sen gick vi till Blom och halvsomna. Sen tillbaka till Krille, sen till Jonas och Oskar, sen grillen för att titta hockey. Var inte så jävla lyckat. Jag var bakis och trodde jag skulle spy vilken sekund som helst men fick mig ändå rätt många skratt åt mina boys :') haha! Sen iväg till Bloms mamma där jag höll på somna igen, men vi drog till hans pappa istället och där somnade vi till typ 12. Sen till Krille, och sen till Jonas och där sov vi :)

Söndag: Vaknade rätt tidigt, tog en tidig buss hem och när jag kom hem for jag till piinky! =) var där ett tag, sen hem också kom Samme.. Blev rätt mycket bråk men det löste sig relativt bra, och vi får ju se vad som händer och sker..

idag är det iallafall måndag och jag ska till Våga Vilja för att göra upp ett schema och sånna saker. Efter det ska jag hem och fortsätta sova! Vi hörs då.. puss! :)

<3

Pratade precis telefon med mina boys! :) Dom var på vårdcentralen. Haha! Inte iordning. Just nu väntar jag på Rebecca, hon ska komma hit så ska vi fixa oss åde, sen blir det stan en snabbis, och sen Luleå :> Ska börja göra mig lite klar nu.. Vi hörs! ciao.

You did it to yourself, now you're all by your self
Acting like you hate me, I left because you made me
You played me to the left, now there's nobody left
To hear your complaining, I'm gone and all you hear is your own echo

It started off great, but who was to know
That love that is lost, can not be let go
You say it's my fault, okey, then I'll go
It's better to know,

now there's nobody to argue with, cause I'm not home,
don't care who you're with, don't call my phone
Or did you forget? you know you're wrong
I'm gone, and you're all alone hearing your own damn echo

Disgusted with trust, I'll trust no one no more
Just went with the flow, found myself on the floor
When you went away, all my pain went astray
Like it's a new day

Now I have no one to argue with, cause I'm not home
Don't care who you're with, don't call my phone
Or did you forget? you know you're wrong
I'm gone, and you're all alone hearing your own damn echo

All night long I thought to my self
Why would I stay with you?
Realized that you were the one who had issues
So why would I miss you?

<3

somnade istället för att hoppa in i duschen igår, och vaknade för ett tag sen. Har tagit hem första säsongen av One tree hill :) hihi! Jag och Samme såg det igår nångång och dom hade typ börjat om från första elleh andra säsongen, och jag blev sugen att se det från början! :) Idag är det luleå, så vi taggar sönder :> haha! Nu ska jag med pappa och kent och kolla hur mkt pengar jag har på kortet, så.. vi hörs sen mayns! Puss ;>

<3

det är sjukt hur tråkigt jag har. Taggar dock helgen, så ska snart hoppa in i en dusch, och sen packa lite saker jag ska ha med! :) haha. Min dator ska också få följa eftersom knas inte har någon hos han och det är ju där vi ska vara :) hihi! Nä, nu ska jag göra klart lite :> vi hörs imorgon eller som sagt senare! Puss.

<3

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
DAGEEEEEEEEEEENS!

<3

~> Skriv 8 saker du ser fram emot:

* Sommarn
* nu till helgen!
* piteå summergames
* lulekalaset
* piteå dansar och ler
* fylla år - 26 aug, 18 år (H)
* börja skolan (bara för att gå med frida)
* typ.. 10 juni :)

~> Skriv 8 sanningar om dig själv:
* jag är sjukt mörkrädd.
* jag har sömnproblem.
* jag kan inte hålla i pengar.
* jag blir lätt irriterad och sur.
* jag har lätt för att umgås med nytt folk.
* jag älskar att snacka "deeptalk" med vänner
* jag är beroende av mina vänner.
* jag går ingenstans utan mobilen

~> Skriv 8 saker du brukar säga:
* va äre om?
* va säg du ens?
* ojojoj
* får jävlat DAMP
* öh..
* men jaaa
* fuck it
* tja

~> Skriv 8 saker du har på dig nu:
* strumpor
* mjukisar
* bh
* trosor
* t-shirt
* gummisnodd
* läppstav
* tungstav

~> Skriv 8 personer du utmanar att göra denna lista
* alla
* alla
* alla
* alla
* alla
* alla
* alla


<3 - bejbi

Sanningen är nära, jag kanske kan vara den mest obstinata person
Som satt sin fot på vår jord, må ni tro
Ändå så kära, men när du och jag vart ihop
är det synd för vi hade ju inte så mycket gemensamt ihop
Men tänk om vi hade, men även om så vore fallet så lämnar du
Du betedde dig dumt, du är luft
Så kalla mig aldrig mer älskling
Och kan du ba' vara så vänlig att aldrig mer ringa mig igen
För jag vill aldrig känna igen

Känner ingenting, aldrig igen, bejbi
Och måste himlen falla ner vill jag att det sker, bejbi
Över landet där ingenting hänt

¢

<3

Abo.. Hemma från snutstation nu! Haha.. Gick bättre än förväntat, vilket är ett stort plus. Sen får vi ju se vart Jennifer-fallet leder eller vafan han då sa :> mihihi. Nu har jag precis duschat och shit :) lyssnar Calle - Walking in memphis och ska fixa mig. Ikväll är det hockey! :') har längtat efter att piteå ska börja om, så äntligen! haha. PUSSSSS herå

<3 - :/

Even the best fall down sometimes, even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time, I somehow find you and I collide


<3

Såhär mogna är vi på morgonen :)





<3

Sitter och pratar med Knas i telefon nu. Han kopplade precis in William så det är trekonvo! :) Haha. Pratat med dom sammanlagt typ två och en halv timma, och det är nog William som står för underhållningen. haha! x) Rätt skoj.. Väntar på att tiden ska gå åtminstonde LITE fortare, för jag har sjukt tråkigt (bortsett från telesamtalen med bebes) osv. :') haha! nu ska jag gåååååååååå. kysshouj! <3

ÄLSKAR ER :'D

<3

fick denhär av min bffff nyss!
Sa att han inte kunde ha sagt det bättre själv.
usch, vad jag älskar dig <3

<3

Imorse drog jag, pappa och kent hem till Farmor och farfar och deras nya lägenhet. Dom hade precis börjat få iordning på allt, så såg faktist riktigt bra ut! :) vi stannade där ett tag, och precis när jag höll på somna så for vi hem. Då duschade jag, sen gick jag och la mig direkt :> haha! När jag vaknade hade jag 63 missade samtal, och typ 15 sms. Man bara; jaha? Kom på att jag missade tiden med min kontaktperson också. haha.. fail :> Nu har vi varit hos pappa&kent, jag och min kusin :> dom jobbar! Ska strax lägga mig och chilla ner med The OC. Imorn blir det polisförhör och efter det blir det Soc snabbt. YEYEYE! Blir skitbra dethär.. haha! Nä, ska dra nu :> puss!


julafton, jao.. du är beeest

<3

Hallå! Hade behövt städa mitt rum men känner att jag inte har någon ork till det, så det får tas senare. Sov ingenting inatt, så imorse mötte jag upp rebecca kring halv åtta. Vi tog bussen till backa, och där softa vi på i några timmar! Vid halv elva kom pappa och hämtade upp mig för att vi skulle till soc på ett möte om Våga vilja. Det var nice, och jag är rätt säker på att jag vill gå där :) Med andra ord börjar jag skolan nästa vecka igen, typ. Heh! Efter det åkte jag hem och somnade rätt direkt i soffan :> haha! vaknade runt halv tio och satte mig här. Har nött facebook sen dess typ :> nu har jag snackat telefon med william typ en halvtimma. La på alldeles precis, och jag ska lägga mig och se the OC eller något! Puss.

<3

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

The rumors flew but nobody know how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

<3

Måste tipsa om en brud som gör sjuka designer. Tryck här för att komma till hennes blogg. Hon har gjort många helt SJUKT snygga designer, dessutom gratis för att hon tycker det är roligt :) hon har även gjort den jag har nu. Finns inte så mycket att säga, hon är bara.. sjuk på't! :) Eliiiiiiiiiiin (L)

<3

Du börjar släcka lampan och jag ser dig gå in,
kläderna åker av och jag vet - du är min.
du kryper ner i täcket, och jag håller dig varm.
du får rysningar i kroppen när du kramar min arm.
Jag känner hur du andas och hur pulsen blir låg,
Jag svävar upp på moln, som du vore min drog.
Stryker handen över låret och du lutar dig bak,
och jag kysser dig på halsen, du var mitt i min smak.

Jag vill vara i sängen med dig,
då är jag lycklig, allt är okej.
din kropp mot min, ja då tänder jag till,
jag drar dig i håret, jag vet vad du vill.
Jag vet, du diggar mig hårt.
Du är det finaste jag sett och jag tar på ditt lår.
Du känner mig knappt, men har mer än halva inne,
Du är och förblir bara ett av flera minnen.

<3

Nu ska jag hem till min blondin och fixa mig, efter det ska vi ta bussen in till stan. Jag ska till Olles skola och Rebecca till backa. Vid två ska jag med min kontaktperson! :) blir fett. Hehe! Legat och kollat OC typ hela natten.. Myspys! ;p nä, nu ska jag byta kläder, sen över till bebe! :) hörs.

samme

<3 - Taio Cruz!

alltid gillat hans musik, mer eller mindre.
Enjoy!


I'm only gonna break break ya, break break ya heart.


I can't wait til' you're gone away, cuz' then I can move on.

<3

a tjo.. kom precis hem! Varit hos babe i Rosvik typ hela kvällen. Dock låg jag och sov nästan hela tiden, och när jag vaknade så satt han och spelade wow ;> borde inte vara speciellt förvånad, men.. haha! nerd :) inatt kom emsan hit, skitlängesen jag träffa henne så det var trevligt! :) Vi låg och garvade åt huru hur länge som helst. åh, han saknar jag också :') haha! sen skulle Rebecca hit men hon somnade förmodligen, som alltid ;) HAHA! nu ska jag lägga mig och kolla någon film. Pusssss!

<3

jag orkar inte.

<3

Shit. Dålig uppdatering och ändå har jag kvar alla läsare? (till&med lite mer än vanligt) HÖHÖ. Det smider! Jaja, jag är helt frisk nu och livet smider nästan helt, så lite bättre uppdatering får jag väll lova! :> Var vaken hela natten. Babe somnade vid tolv men vaknade typ fyra timmar senare igen ^^ Under tiden hann jag inskaffa Voddler som jag velat ha hur länge som helst, och alla som säger att det bara fanns dåliga filmer, har fel. (Y) Haha! :) När han hade vaknat låg vi och lyssnade musik och pratade lite. Sen kollade han sin facebook och jag min, och sen låg vi bara och pratade mer! Nu har jag precis duschat, och jag väntar på att min kontaktperson ska komma. Vi ska hem till henne och mysa på och äta något gott! :) hehe.. Nä, nu ska jag börja göra mig klar. Vad sker ikväll, gott folk? fest? HEHEHE! Jaja, det enda jag vet är att den slutar bra. PUSS!

Avslutar med två söta filmer på mina kusiner Malve och Malta som just nu är med Moster Katja och hennes pojkvän/man Claes i Thailand och mår gött. Saknar er hur mycket som helst! <3

Malva har lärt sig simma. Så otroligt söt :')

 

Haha, och min älskade Malte. åh, sötjävel!


<3

Another summer day
has come and gone away
In Paris and Rome
but I wanna go home

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone, I just wanna go home
I miss you, you know

And I’ve been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two, "I'm fine baby, how are you?"
Well, I would send them but I know that it’s just not enough
My words were cold and flat
and you deserve more than that!

Another aeroplane
Another sunny place
I'm lucky, I know, but I wanna go home
I've got to go home

Let me go home
I’m just too far from where you are
I wanna come home

And I feel just like I’m living someone else’s life
It’s like I just stepped outside, when everything was going right
And I know just why you could not come along with me
'Cause this was not your dream, but you always believed in me

Let me go home, I've had my run
Baby, I'm done, I gotta go home
Let me go home, It will all be all right
I’ll be home tonight
I’m coming back home

<3

Seriöst.. Sitter uppe klockan tjugo i nio och håller på DÖ av skratt med Rebecca! Haha. Tänker tillbaka lite på December också. Bästa månaden någonsin :') haha! Jaja, kom hem för typ två timmar sen snart. Shit, tiden går fort när man har kul :> har suttit och "sorterat" lite bilder, tagit två alvedon och bara chillat med musik :> Skulle kunna göra dethär inlägget till bild-inlägg, men jag orkade inte. Juste, har sett Avatar inatt också. Sjukt jävla helvetes bra film säger jag bara! 5/5 på den dåva :> och inatt ska vi tjocka oss med massa gott och New moon. Shit, jag älskar mina kusiner mest av allt känner jag! Haha. Nä, nu ska jag försöka sova några timmar. Var meningen att jag skulle till Samme idag, men min jävla huvudvärk tar livet av mig, så det får bli.. lördag! vi hörs. tjue!

<3

Fick nyss reda på något vidrigt som hette hemorojjder. TÄNKER DÅ INTE ENS SKRIVA OM DET, FÖR DET VAR DET ÄCKLIGASTE JAG NÅGONSIN LÄST OM.

Febern sitter fortfarande i, men jag tror den håller på att försvinna, vilket känns väldigt skönt. Har varit hos farmor under natten och sett Avatar och lite annat med Snyggsandra :) nu ska vi åka hem, så jag skriver mera imorgon då jag vaknat eller något. Eller då jag kommer till Samme ;p puss!

<3

Orden har nog tagit slut. Jag är verkligen stum! Finns inte ord för dig, Sebbe. Du får mig att tappa andan! Du är så otroligt jävla bra och jag har nog egentligen sagt det mesta, men.. det spelar ingen roll. Skulle kunna säga det om och om igen bara för att du skulle förstå hur mycket du verkligen betyder för mig. Egentligen går det inte att skriva i ord, skulle vara omöjligt att finna bokstäver eller siffror som skulle kunna beskriva din betydelse i mitt liv! Första gången jag träffade dig var på hockeyn med Frida, och direkt blev det som att vi känt varandra typ hela livet. vi pratade ingenting efter det, men fick upp kontakten efter gången i piteå på lasergame, duvet.. Och sen slutade vi prata igen, tills vi träffade varandra i luleå inför discot :') och nu har allting bara rullat på, och jag känner mig som världens lyckligaste person som har dig. Du är obeskrivlig, och vänskapen vi har är obeskrivlig. Du gör mig stark, du gör mig lycklig, du får mig att känna mig älskad. Och att ha dig vid min sida räcker gott och väl, men allting du gör ut över det gör mig verkligen.. paff! ÅH. Skriver bara massa skit nu, men jag kan inte tänka klart. Du är helt klart min bästa vän i hela världen och jag vill inte förlora dig för något. Jag älskar dig mer än ALLTING annat, tro mig. För det är sant! <3

<3

Hej&hå. Här har vi jättebra uppdatering! Kan dock meddela att jag är sjuk, och har därför legat och sovit typ två dagar i rad.. Går väll över snart får jag hoppas, och då kommer jag tbx med lika "bra" uppdateringar som alltid. Hihi! HEJRÅ.

sebastianhaapala är dock bäst! :)

<3


<3 - 2009!

Eftersom jag varken haft tid eller orkat så gör jag min sånhära års-grej nu, dock i bilder.. och lite text! :)

Januari:
Började mer eller mindre väldigt dåligt. Började även i vänersborg! Löste sig vid tredje och blev helt plötsligt mycket bättre. Efter kanske 2 veckor(?) åkte jag hem till piteå. Umgicks med Frida i stort sett hela tiden, och sen lite mer med Mallah. Massa fest och hockey blev det, och helt ärligt talat var nog Januari bästa månaden på hela året! :)


Februari:
umgicks i stort sett bara med Frida och Marielle. Blev en del fest med Frida, även alla hjärtans dag hemma hos Linus. Det tog slut mellan mig och Alexander och jag gick typ ner i väldigt djupa depressioner. Fortsatte dock umgås med Frida - Enbart! ;p



Mars:
En rätt bra månad. Åkte ner till vänersborg igen. Träffade Ellis, Madde, Mikkis och en hel del folk för första gången. Umgicks med Malin, Thilda, Ewe och folk rätt mycket. Började umgås med plastsyster Angelica igen! :) Fest på lyktan, fetfest i frändefors, och sen åkte jag hem med mamma och Angelica till piteå i typ fem dagar för att träffa Blom, William, Jimmy, Lonnakko och folket :) När vi kom ner igen blev det bestämt att jag skulle åka hem, gjorde dock aldrig det, utan jag stannade och bodde mer eller mindre hos Malin <3


April:
Hittade tillbaka till min allra bästa vän Thomas, men blev dock rätt fuckat eftersom en viss person blev inblandad. Bodde hela månaden hos Malin.. Blev en jävla tripp till göteborg mitt i natten med Oscar, spöket och nyberg. Var också en rolig och bra månad :) en del crazy fester, i vargön/nordkroken dock :)



Maj:
Åkte hem i kanske två veckor. Gjorde dock ingenting här hemma i piteå då, utan tråkade mest. Började snacka mer och mer med Samuel och Masson. Gjorde min andra tatuering på svanken också :) Åkte ner igen, cruising och lite annat smått och gott :) bodde även då hos Malin. Började åka mer och mer till trollhättan och umgicks med Samuel, Parre, Henri, Emil och annat folk. Trevligt! :)


Juni:
Umgicks i början med Salle och hans kompisar, fortfarande. Bodde dock inte hos Malin i vänersborg längre, utan hos min storasyster i Uddevalla, i stort sett. Midsommar spenderades på Skara sommarland med Syster, hennes pojkvän, deras dotter, min lillasyster, och tre andra. Badade första gången i saltvatten under sommarn och jag var livrädd för maneter och shit. Haha! :') sommaren hade iallafall börjat.



Juli:
Kom hem, började umgås med rebecca i stort sett bara med Rebecca. vi umgicks med Markus och Denkka där i början bara. Det blev cruisingar och pdol, och en jävla massa alkohol. Träffade Rasmus Lonnakko för första gången, såg dead by april live, åkte båt, badade somfan och hade allmänt trevligt. En riktigt bra månad! :)

Augusti:
Bästa månaden på hela sommaren. Träffade sjukt mycket nytt folk. Umgicks som vanligt med Rebecca hela tiden! :) Blev lulekalaset med Lonnakko, William, Christian, Rebecca, Emelie, Jenny och en massa folk.. Började vara med Natalie, Tina och Jojken rätt mycket. Blev vän med Olivia och träffade Madde tägt. Blev en hel del festande under en vecka då pappa var borta, mest med TinaF. Badade nästan varenda dag med Stralle, Rasmus, Nalle och folket. Grillade varenda kväll och hade allmänt mysigt och trevligt. Blev en hel del Luleå och en hel del Cruisingar. Underbar månad helt enkelt :)



September:
även under september blev det en hel del fester. Träffade min lillebror allt mer och mer, träffade Knas och Robin för första gången. Började umgås med dom, och blev en hel del luleå under en vecka. Fest hos mig, fest hos knas, fest hos Garga. Träffade Anton för första gången på länge och även Rikard. En rolig och trevlig månad, mycket trygghet, skratt, tårar, bråk och alkohol! :) ..och jag hoppade av skolan x)



oktober:
Också en rolig månad. Vinterns första tjejkväll, jag piercade tungan, umgicks massor med mina brudar och festade i stort sett varenda helg (och veckodagarna hos knas!) umgicks somfan med knas, lonnakko, william och alla från luleå, och såklart med min Rebecca, mest! :) <3



November:
Blev en hel del fester hos mig. Allting gick i överstyr och jag slutade umgås med dom "gamla vanliga" och började umgås med Jabbe i stort sett hela tiden, och sista veckan på november satt jag inne i djupa depressioner som jag inte ens orkar skriva om.. vilket resulterar i en inte så lika rolig månad :)



December:
Började med hockey med Olivia osv. Träffade lilla Lukas för första gången också (Kajsa&Frekkos son!), Blev tsm med världens finaste människa, började umgås mer med Olivia&Sebbe, även lite mer folk där emellan. Samme piercade ögonbrynet, Julafton hos kusinerna, också en jävligt underbar kväll nyårsafton. Underbar månad som jag både hatat och älskat. :')



Kommer sakna dethär året. Men sjukt mycket tack till alla underbara människor som varit med under hela dethär året. Jag kommer sakna vissa saker, hata vissa saker, älska det mesta. Ni är underbara allihopa! :') <3

<3

Har dom vanligt laddat upp med en jävla massa musik och ska städa hela mitt fucking rum. Känner mig taggad på det och hockey senare, sen åker jag och sover hos Samme! :) Sitter och pratar med min bäjb på msn just nu, och jag saknar mina dagar med henne om jag ska vara ärlig. har blivit allt mindre nu, men.. vi får ta tag i det älskling! Nu ska jag börja städa, pappa lär flippa då han kommer hem och märker att jag fortfarande är vaken, men he äre värt! So long.


finaste ♥

<3

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att skriva lite hära. Gårdagen var otroligt kul faktist. Spenderades med rätt människor så det är väll egentligen självklart! :) vet inte vart jag ska börja.. eller jo, kvällen började här. Vi hade jättetrevligt. Det var jag, Samme, Rebecca, Jennifer, Jenny, Tina, Frida, Bella och Karin. Senare mot kvällen drog vi hem till Martin i hortlax och var där till tolvslaget. Då hämtade pappa oss och skjutsade oss till Tobbe där det blev lite skit ;p haha! Kvällen tog dock slut väldigt tidigt, och jag har nog aldrig sovit skönare. Var mindre skönt att vakna till en helvetes jävla huvudvärk! Gått över nu, och jag har varit med Natalie hela dagen :) tack till allt folk som var med, på alla tre ställen! Puss på er, och alla andra. Bilder kommer nog sen!

<3

<3

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp.

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp.

Dog någon som stod dig nära?
Yes.

Vilka länder besökte du?
Sverige!

Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Rätt mycket faktist. Vi ser ju!

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
3/1, 16/2, 21/5, och 17/12<3 ..och pdol/lulekalaset då :)

Vad var din största framgång 2009?
Ingen aning faktist.

Största misstaget?
ojoj, hemlighet.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Japp.

Bästa köpet?
min mobil, lätt.

Vad spenderade du mest pengar på? 
tågbiljetter, bussresor och alkohol.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jajamensan!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
CnJ - Kanske, Nomy - you better die young, Kottonmouth kings - proud to be a stoner :D

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare! ;p
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet faktist inte.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingen aning.

Hur tillbringar du julen?
Med familj.

Blev du kär i år?
Jajamen.

Favoritprogram på TV? 
One tree hill, gossip girl, vampire diaries, 90210 osv.

Bästa boken du läste i år?
Twilightböckerna!

Största musikaliska upptäckten?
Ojojoj, ingen aning.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
minns inte ens vad jag fick, men typ pengar!

Något du önskade dig men inte fick?
minns ärligt talat inte, haha!

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
var hemma med släkt, och rebecca&nalle.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, en person som kom in i bilden väldigt sent!

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
vetinte?

Vad fick dig att må bra? 
mina vänner!

Vilken kändis var du mest sugen på?
Han i step up :'D

Vem saknade du? 
många.

De bästa nya människorna du träffade?
..det är också många! <3

RSS 2.0