eyo

HEJ!
Alltså, i förrgår köpte vi biljetterna till uddevalla inför nyår. Så jävla SWEET! Och igår.. jag vaknade ju som nio. Sen skulle vi duscha, vilket aldrig blev för vi badade istället, och sen drog vi oss in mot stan! Var skyltsöndag så, vi gick omkring litegrann och fastnade på Cubus. Där ville Samme att jag skulle testa en jävla massa jeans, så det gjorde jag. Hittade ett par snygga, och testade två tjockiströjor, eller stickade tröjor, som var awesome! Fick både jeansen och en av tröjorna :-) tack! Sen drog vi oss mot ängeln för att äta pizza. Efter det skjutsade Jesper hem oss och vi chillade framför tv:n ett ganska så bra tag! :p När dom andra kom hem bestämde vi oss för lite bio, och så fick det bli. Så vi bokade biljetter till harry potter. Kan väl inte direkt säga att jag ångrar att vi åkte dit, men filmen var under mina förväntningar. Så jag hoppas verkligen att andra delen blir jävlat AWESOME! :) Efter bion drog vi hem för att sova. Jag skulle egentligen ha farit till skolan men det blev inte. Jag orkade inte upp. Skitsamma! När jag vaknade så satt jag vid datorn ett tag och sen började jag städa. Blev SVINSNYGGT! HEHE. bort med jävla skit-bokhyllan och nu är det mer utrymme och annat nice. Härligt, härligt :) jaja, nu ska jag tvinga hajn att se någon film med mig. Så.. HEIPA!

I love you :)

Hej.
Nu har jag precis plockat ut sammes dator, tagit in stora svarta sopsäckar in till mitt rum, och tagit på mig mina foppa. Har inte direkt hunnit med att ladda spotify med en ny spellista ännu, men det hinner jag! Det är nämligen storstädning av mitt rum som står högst upp på listan nu! Alla kablar som var i vägen plockade jag nyss undan, så nu är jag good to go! Ärligt talat trodde jag ALDRIG att mitt rum, eller någons rum för det första, kunde se ut som mitt rum gör nu. Haha! Jaja.. Ska ha min egen dator så nära dörren som möjligt så den inte är så mycket i vägen, och när jag är klar ska rummet glänsa ;) HEHE! KANSKE kommer med för och efter bilder sen. Inte så troligt, men.. Nu drar jag :-) mycket att göra. Tja! :p

SAMUEL ♥

Dag 11 – Mina syskon

Har två syskon. En hel och en halv!
Ena vill jag dagligen strypa och andra bor för långt bort. HEHE!
Nä, men dom är så fina så :-) älskar er.

HEHE!

HEY.
Vaknade kring 9 och gick upp och.. sen minns jag som it! Drog iaf till stan med Malin, Jesper, Samme, Tindra, Molly och Mamma kring 11. Gick runt lite, fastnade på cubus och fick med mig en tröja & ett par jeans hem. Tack älskling! Efter det drog vi oss mot ängeln och käkade pizza, och sen hem. Sen bestämde vi oss för att dra och kika på harry P. :> Inte så bra som jag trodde den skulle vara, men.. Vi har dessutom bokat biljetterna till Uddevalla över nyår. Awesome :-) Jaja.. Nu ska vi lägga oss och kolla nån bäng film och förhoppningsvis sova :> natti!

min tro&dethär hade jag på mig idag :-)

Hallå. Vi ska strax iväg till skyltsöndan, men först hade jag tänkt skriva om "min tro" och "dethär hade jag på mig idag".

Min tro: Alltså, jag har ingen jävla tro :o men alltså.. ah :P

Dethär hade jag på mig idag: Har på mig Sammes tröja, ett svart linne, mjukisbyxor och ska strax ta på mig sockar & benvärmare (H) haha! BAI

Hähä.

Hallå, där!
Idag känns det ändå som att jag har fått en del gjort. Tar det från början:
Klev upp kring sju imorse (dock för att Tindra satt och "spelade" dator med Samme, och väckte mig!) Drog mig iväg till skolan, hade två lektioner, och sen bar det av till Boden. Först blev det Max, och kort därefter så drog vi oss iväg mot försvarsmuseum. Där gick vi mest runt och kikade, pratade lite om andra världskriget, som jag förövrigt tycker är svinintressant, och satt och slöade framför två filmer. Hehe! När vi var färdiga där blev det direkt hem! Hann vara hemma ett litet tag, sen kom Samme. Vi åkte med syster och Jesper in till stan för lite hemliga uppdrag. :') Awesome är det enda ordet! Haha :-) Ni lär ju få veta.. adventuly! Efter det åkte vi hem igen, och jag har växlat mellan att kolla Harry Potter and the order of The Phoenix, och idol. Förövrigt så åkte Linnea ut! Finally. :) Nu lär det stå mellan Minnah och Jay i finalen, även om Olle var svinduktig idag. :P Nåja.. Jag har även hunnit med att skicka iväg ett mail om ett extrajobb. Känns bra! :) Haha. Så för mig är detta en händelserik dag även om det inte är det för er ;) Nu ska jag krypa ner under täcket bredvid min fina och sova riktigt länge. Fyfan vad skönt! Godnatt. :)


Dag 7 - min bästavän & Dag 6 - ett ögonblick.

Min bästavän:

Som sagt så har jag en underbar bästavän som jag haft sen 15-16 år tillbaka. Vi är dock inte lika bra vänner nu, eller vänner överhuvudtaget, men jag älskar henne lika mycket iallafall :-)

Ett ögonblick:

Jag har aldrig tyckt om speciella "ögonblick", så det får nog vara första gången jag såg sammebabe ;-) HEHE! tjarå

Dag 6 - min dag.

Helu.
Vaknade runt ett. Gick upp, men Tindra skulle försöka sova, så gick och la mig framför Lotta på bråkmakargatan :D azm! Sen hämta vi Samme, sen käka vi, och sen åkte vi iväg till moster som fyllde år :-) efter det åkte vi tbx hem. Minns som it så mkt mer! nu ska jag sova igen. herå

Dag 5 - vad är kärlek?

Det finns så många olika "sorter" av kärlek.
Kan börja med att säga att kärleken till min familj är oändlig. Den tar aldrig slut! Mamma, pappa, mina syskon.. Ovillkorlig kärlek! Med handen på hjärtat så tror jag att den kärleken jag känner för min familj är det mäktigaste i världen. För oavsett hur mycket jag vill hata dom, vara arg på dom, fly från mitt hem för att aldrig mer komma tillbaka. Hur mycket jag än skriker på dom, ignorerar dom eller helt enkelt bara är förbannad på dom, så, i slutet av dagen är dom ändå alltid det bästa jag har!

Kärleken till mina vänner är annorlunda. Jag har några få som jag älskar extremt mycket. Alltså, man hinner ju som med 1000 olika vänner från det att man föds, vafan. Jag har, eller hade, en allra bästa vän. Kärleken för henne kan inte jämföras med någonting. Trots alla jävla uppförsbackar vi mötte tillsammans så tog vi oss igenom dem. Vi stod starka tillsammans i vilket väder det än var. Och varför säger jag hade? Varför säger jag var? För att, även om jag alltid kommer att kalla henne för min bästa vän, så var det faktiskt ett gräl som kom emellan. Mitt fel, I guess. Oavsett det, så kommer hon alltid vara min bästavän och jag kommer alltid älska henne högst av alla. Trots allt 15-16 år tillsammans. Det är oslagsbart. Vänner, även om det låter ganska illa, så kommer även dom och går. Det är nog bara några få av mina vänner jag hade när jag var mindre, som jag har idag. Man glider isär helt enkelt. Men vänner är något man värdesätter högt. Man behöver alltid en vän. Alltid!

Och sen har vi kärleken till Samme. Jag beskriver den nästan varenda dag. Alltså, jag har aldrig upplevt något liknande. Jag kan nästan inte beskriva det, det känns för mäktigt. Ärligt talat så trodde jag inte att sånhär kärlek fanns. Han lyser upp tillvaron genom att bara le. Jag älskar honom av hela mitt hjärta, igår, idag och alltid. Helt klart ♥

You make me smile.

Jag vet inte hur jag ska inleda detta inlägg, och ännu mindre vet jag vad jag ska ha för rubrik.
Klockan är liksom 02:21 och jag borde ha somnat för längesen. Det är omöjligt!
Jag har haft två helt fantastiska dagar. Mest glädjen inför att syster och dom skulle komma igårkväll, vilket dom gjorde. Jag hann få lite tid med underbara Molly innan dom skulle lägga sig!
Idag klev jag upp runt tre. Har gått runt och varit sjukt trött hela dagen men tvingat mig själv till att inte sova, och när jag väl ska sova, så kan jag inte?
Whatever. Jag åkte iväg med syster runt halv åtta tiden för att hämta Jesper, Tindra och Molly. Det gick inte att sova inne på vandrarhemmet för deras del, så dom skulle komma tillbaka hit.
Jag har sett film, vänt mig om runt 30 gånger för att försöka hitta en bekväm sovställning, men helt utan resultat. Jag har spelat litegrann, lyssnat musik, målat, spelat lite till, och vänt mig ännu 30 varv, men insett att hur mycket jag än försöker så kommer det aldrig gå. Det har resulterat i att jag sitter här.
Bakom mig har jag världens finaste människa som snarkar för fulla muggar. Ikväll skulle jag även se något program med syster på 3an, och precis då ropade Samme in Jesper, som förövrigt är syrrans pojkvän, för att titta några värdelösa youtube-filmer. Vet inte hur länge dom blev fast här inne, medans jag satt där ute och lyssnade till deras asgarv, men för mig är det helt underbart att dom två kommer överens. Jag trivs så jävla bra med det.
Dels för att jag trivs så jävla bra med honom, men även för att jag trivs som fisken i havet tillsammans med både syrran och Jesper. För mig är det underbart! Han är underbar. Min fina, älskade, underbara, vackra Samuel. Det går inte ens att förklara med ord hur sjukt kär jag är i den människan.
Om 2 veckor och 3 dagar har vi varit tillsammans i ett år. 1 år, 12 månader, 365 dagar! Jag är lyckligare än någonsin, och jag önskar bara att alla kunde vara glada för min skull. Åtminstonde dom som brukade stå mig närmast, men nej..
Jag orkar inte tänka, jag stänger av nu, kryper ner bredvid min fina pojkvän, försöker att inte tänka, istället blunda, vända mig 30 varv, för att återigen sätta mig framför dumburken för att fördriva tid.
Vi hörs. ♥


seriöst!

Har då fan bara en sak att säga:
BETE ER! Less på eran attityd och erat 12-åriga beteénde.


Dag 4 - dethär åt jag idag

När jag vaknade käkade jag typ pepparkakor, under tiden som jag satt och snacka med kusin! :-) Nyss käkade jag pyttipanna.. Liksom, det är väl det man ska skriva? Intressant ens! haaaaaaha.

Dag 3 - mina föräldrar.

alltså, jag fattar inte riktigt vad jag ska skriva hära?
Mami är mami och papi är papi! Nä, men alltså.. Jag vet som it!
Pappa Pelle och mamma Catta. Vad finns det mer att säga?
Jo, förresten.. Pappa är, alltså.. jag har it ens nån aning om hans ålder. Vet bara att han är född -62. Och mamis ålder har jag ännu mindre koll på.
Dessutom önskar jag som att mami inte var tillsammans med idioten så att jag kunde träffa henne lite oftare. Saknar min mami!
Men pappa är världens bästa pappa och han ställer alltid upp i alla lägen, kanske ibland lite för mycket. Säg inte att jag sa detdär, för då kanske han slutar ;-) HEHE!

Jaja.. Lite sent, men bättre sent än aldrig. Gnight!

wei!

Mamma - Absolut! Men eftersom så var fallet så kan ju ingen av dom ha varit kärlek? Eller har jag fel? ;-) puss på dä!

Hallå!
Vaknade kring klockan tolv av att syrran var hemma och samme var påväg upp. :p satt uppe ett tag och sen gick jag och duschade. Efter att jag hade duschat, fönade jag håret och sen gick vi iväg till pitstop för att käka pizza! :-) satt jävligt fint! Efter det drog vi iväg till kyrkmarknaden för att säga hej till sammes mami :-) vi stannade till för ungefär en halvtimma sen, då hon skjutsade hem oss! Myspys. Snart anländer sis och dom. Får se vad som händer och sker efter det! Nu ska jag iallafall kika KTS, inte hunnit kolla nyaste avsnittet än! Kommer upp med Dag 3 efteråt :-) Heido!

Dag 2 - Min första kärlek

Under i slutet på -05 och i början av -06 höll syrran på med Emil från luleå. För att jävlas med henne började istället jag hålla på med honom! Efter många om och men blev vi tillsammans, och det förhållandet varade 13 månader. Haha! Under alla dom månaderna så tror jag att jag pussade honom 2 gånger eller något? Så vidare seriöst var det inte. Vet inte ens om jag kan kalla honom min första kärlek. Sen har vi ju då William.. Ingen kommentar om det heller, men det var mer rädsla än det var kärlek, så det är det inte ens värt att skriva om!

I slutet av -09, under en fest hemma hos mig, träffade jag Samme. Tror att vi hade någon slags tidig luciavaka eller något! Frida var i extas och full som fan och kom fram till mig och viskade något i stil med att detdär var samme och att han är så jävla snygg och blablabla! Jag såg inget vidare speciellt i honom, utan kvällen flöt på som vanligt. Jag och min fd. bästavän Rebecca hade som alltid sjuka planer, och senare mot kvällen/natten, ingick samme i dom. Haha! Så medans Frida stack iväg på toan (förlåt!) så gick jag och pratade med honom! Efter den kvällen gick allting sjukt fort. Och under dom första månaderna var det hur jävla jobbigt som helst, en jävla massa bråk och skrik. Det var varit upp och ner under hela vårat förhållande, men ett år senare är vi fortfarande tillsammans! Om jag fick säga det själv, och räkna bort alla oseriösa förhållanden, skulle jag nog själv vilja säga att han är min största och första kärlek. och jag älskar honom bara mer och mer för varenda dag som går =)

Here we go!

Snart är min älskling hemma, då blir det iväg och inhandla tacos för ikväll :-) Syster och hennes pojkvän kommer väl antagligen också och käkar. Mys! Här kommer blogglistangrejen :p

1 - Hur länge har du bloggat? Startade nog min första blogg 2007.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Min syster bloggade, var den enda jag hade koll på. haha :p Såg faktiskt rätt roligt ut, dessutom var det ju som en dagbok, eller blev som en dagbok. Iallafall för mig :p

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Det var nog syrrans.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Brukar inte läsa dom. Men man skrev ju på ett helt annat sätt + att man var mindre, så kan tänka mig att det skulle vara rätt skoj att se något av sina första inlägg :p

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? 10 stycken kanske.
6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? 50/50 :p

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Min storasysters! Hon skriver typ om sina barn och "nu ska vi till torp!". Jag skriver om vad jag gjort för dagen eller om hur jag mår. Haha!

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Jennifers, vi har båda extremt dåliga uppdateringar och skriver om.. våran vardag och våra känslor? ;)

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Tror att mamma tycker det är rätt kul :-) Så hon kan "hänga med". ;) eller vad säger du?

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Jag är mig själv i min blogg, vare sig dom tycker det eller inte :)
11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Jag har nog hittat en gräns. Skulle liksom aldrig skriva ut vissa saker, men jag skriver nog det mesta ändå! När jag har tid..

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Får nog skriva som syster, mitt sexliv etc. Ingenting som berör någon annan. Sen finns det ju andra saker också!

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Det är ju (som syrran också skrev), alltid kul att få kommentarer om att ens blogg är fin och bra, och fin design och att det man skriver verkar vettigt och att man formulerar sig bra och så. Däremot så gör jag som dom flesta "småbloggare", och bloggar för min egen skull!

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Nej.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Japp.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? absolut.
17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Nej. Jag tar aldrig åt mig av något. Det slutade jag med för flera år sen, innan bloggen!

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? nej.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Det är nog att man inte vet vilka som läser, och när alla kommenterar anonymt. Då kan man verkligen bli nyfiken. Dåliga som bra kommentarer. Bara fegt att kommentera anonymt :p

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Nej :p

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. vet inte :) alla som vill, I guess!

Dag 1 - Presentera mig själv.

Och nu ångrar jag nästan att jag antog denhära "utmaningen" eller vad man ska kalla det..

Hur presenterar jag mig själv? Det är nog det värsta jag kan göra. Haha!
Jag heter iallafall Alexandra, som jag tror dom flesta vet. Född -92 och är därmed 18 bast. Bor fortfarande hemma med papi, syrran, en hund och en kisse! Funderar dock på att flytta hemifrån inom en snar framtid, men först och främst behöver jag som ett jobb. Ska förhoppningsvis börja jobba extra för ett företag inom vården :-) härligt, härligt! Blir kvällar och helger till att börja med, tills att jag gått ut skolan. Jag har ett stort intresse för hockey och skulle helst av allt spendera all min vaken tid bland Lulefans på H-läktarn ;-) Shopping är som också ändå lite av ett intresse, men för det krävs det pengar, vilket jag nästintill aldrig har! 1050 i månaden. Inte speciellt nice ;> jag har världens finaste pojkvän som jag nästan jämt och ständigt är med. Som i stort sett bor här :p Ja, finns som inte så mycket mer att skriva.

HEJS!

blöblö :-)

Hittade som denhära hos min syster :-) Hon hittade den från någon Emmeli. Whatever! Hade som också tänkt försöka mig på denhära bara för att ha något att skriva om varenda dag! Får se så jag it glömmer bort. HEHE! Börjar med ettan i nästa inlägg, sen kommer det ett till inlägg om bloggar åså! Tjingeling.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Creepy!

Minns inte ens denna dagen typ.
Men helvetes roligt hade jag/vi framför kameran iallafall! Haha.





azm!

Hellu.
Har precis spelat litegrann. Var förbi willys och inhandlade en massa godis och dricka, och nu ska jag krypa ner under täcket och se någon film :-) hehe! Skönt att spendera natten någon annanstans faktiskt. :D tjingeling!

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig.

Hallå!
Har precis duschat och ska nu iväg och spendera natten borta :-) Imorgon måste jag hem och städa undan litegrann i mitt rum. Hehe :p Well, ska börja packa ner lite saker jag behöver, och sen sticker jag iväg. Återkommer imorn :-) pusstja!

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå.
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år,
för ljus att nå, så djupa sår.
Jag har gått så långt, nästan blivit van,
historien upprepar sig och slutar alltid likadant.
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt.
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.
Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt!


"jag ser ingen mening med det"

Jag tänker gråta. Jag tänker gråta tills tårarna tar slut.
Men efter telefonsamtalet idag finns det ingen chans..
inte ens en liten. aldrig igen.

Whiskey lullaby

Har aldrig längtat såhär mycket till klockan halv åtta någonsin.
Dethär har, med handen på hjärtat, varit den värsta natten i hela mitt jävla liv.
the oc och sen hoppas på att tiden går lite fortare tills halv 8.


Du vill ha det du förlorat!

Hallådär! :)
Kvällen blev inte riktigt som 'planerat', men whatever :) Sitter och pumpar musik och längtar till helgen. Feting nice! Ska bara plocka undan lite i mitt rum, sen är jag good to go! :p Ska göra mig en macka alldeles strax, klä på mig och lägga mig och läsa litegrann. Efter det blir det en snabbdusch och sen sängen. Är riktigt trött :) imorn är det skola, och efter det får vi se vart det bär av! Har jag mitt busskort, så förhoppningsvis en snabbsväng till rosvik. Simon har tjatat så extremt länge. Eller kanske kan ta det torsdag, och se hockey med honom? Men då behöver jag ta mig hem.. äh, det löser jag då ;-) blöblöblö.. nu drar jag. Vi hörs :)

Julklappar..

Alltså.. Jag håller på flippa ur. Vad ska jag köpa i julklapp till typ.. alla? Hejn kommer aldrig gå. ork it.

HEJ förresten.. Planerna om nyår är iallafall kraschade. Blir inget uddevalla. Well, så går det! Får hitta på något annat i stället :) Löser sig nog. Kom precis från skolan. Är trött. Målade naglarna på en lektion. Graffiti-nagellack. Jävligt snyggt! Håller på ta hem Gossip Girl och 90210. Blir att kika det tills Samme kommer hem. Då blir det förmodligen att käka och se någon film. Sweet! Nu ska jag bädda ner mig. Tjaioaoe

Julmust!

Usch och fyfan vad jag längtar tills studiebidraget kommer nu alltså! Helt jävla sjukt.

Hej förresten. Pallrade mig upp till skolan imorse trots att jag fan inte orkade. Inte ens lite motiverad var jag, men.. När jag väl kom dit blev det jävligt slappt. Gick iväg med Annalena snabbt och sen tillbaks till blå! Tog lunch, gick till stan med Samme, och sen tillbaks för lite film! Trött var jag, och somnade. Haha :p Ikväll blir det som bara att ta det lugnt och försöka att INTE somna. :-) Får väl se någon film. Eller det är som it nån bra idé men :p haha! Jaja, whatever.. Ska iallafall göra käk nu och invänta min snygging som snart borde komma hem från jobbet :) Vi hörs!

HEHE!

Jag har fått en utmaning av Malin

Fyra tv-program jag ser:
- One tree hill
- 90210
- Gossip Girl
- The vampire diaries

Fyra saker jag gjort idag:
- Sett hockey.
- Legat i sängen och sett film.
- Lagat mat.
- Druckit vatten.

Fyra saker jag längtar efter:
- Nästa söndag, då Malin och dom kommer :-)
- Julafton.
- Eget boende.
- Ett jobb.
Fyra saker på önskelistan:
- En jävla massa pengar så vi kan åka ner över nyår :)
- Snus!
- Ett par Luleå hockey-mjukisbralls :)
- och en jävla massa pengar att röra mig fritt på ;)

Fyra personer jag utmanar:
Jennifer
Nadia
Tina
Tina

idol och liiiite annat :-)

För svar till Kurre som alltid:
HAAAAAAHAHA! Du anar inte vilken bild jag fick i min skalle precis. :-( undra hur länge den kommer sitta fast............... Men, som svar på din fråga: SJÄLVKLART är jag din manager. Jag tänkte mig dock mera åt lite tighta ROSA läderbyxor. Låter det som en bra idé? ;) Du kommer ju ta idol-juryn med storm! HAHA.

Förövrigt: Idol igår var mäktigt. Verkligen inte som jag trodde att det skulle vara, men mäktigt. Och när vi satt och väntade på att allting skulle börja så kommer Nathalie och säger att Geir står utanför och att folk tar kort/får autografter. Jag trodde jag skulle svimma! Blev något kort med honom och hans autograf på armen. Känns dock som att jag inte vill tvätta den ever igen ;-) Haha! När jag kom hem var jag helt slut. Somnade nästan på en gång. Drömde dock mardrömmar (som kvällen innan) och nu vet jag fan i mig inte om jag vill sova. Eller vågar. Riktigt äckligt faktiskt, att vakna gråtandes och alldeles kallsvettig :/ usch. Jaja.. slutskrivet. Ska väl försöööööööööka sova. Godnatt =)

HAHA!

svar till kurre igen; HAHAHA! Sök med någon dansbandslåt. Eller jag vet, Goo goo dolls - iris. HAHA! lycka till. Hejar på dig ;)

Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt.

kurre: HAHA! den dagen jag skulle söka in till idol skulle jorden gå under, med andra ord; 2012! Nä.. Men seriöst.. Kommer INTE att hända :)

Förövrigt: HALLÅDÄR! Finns inte direkt mycket att skriva om, händer ingenting. Tillochmed när jag inte gick skola hände det roligare saker under vardagarna.. Haha! Och då sov jag mest.. Nä, men.. på fredag blir det somsagt idol och då blir det väl förhoppningsvis uppdatering om hur det var och med lite bilder. Nu ska jag krypa ner under täcket bredvid min snygging som slocknade för ett bra tag sen. :-) So long!

Och tack igen Mamma. Och SNART KOMMER NI MALIN! :D

FREDAG!

Sticker nämligen iväg till Luleå med min lillsis på fredag för att se Idol. HEHEHE! Sweet :-)
Once in a lifetime typ. Sånt jag aldrig skulle ha råd med/lägga pengarna på.. Nu vann dock mami
2 biljetter, som hon gav till oss. TACK :-) Nu ska jag fortsätta se reprisen från i fredags som
jag faktiskt satt och kollade på innan mami och dom ringde :-) hoj!

Jag talar i gåtor.. Vad ska du göra åt det?

Hur skulle jag någonsin kunna vara lycklig, när den enda jag har av betydelse, är olycklig?

Doften av din parfym är på mitt täckte. Jag hittade en liknande på affären idag.. Sprayade två gånger på halsen, och gick därifrån. Gnuggade av på täcket.. Svårare än så var det inte för att få mig att ligga vaken ännu en natt. Jag kan inte. Jag saknar. Det är så längesen nu.. Så längesen jag träffade dig sist, och jag ber om ursäkt, men jag orkar inte. Hur ska jag? Denhär bloggen är värdelös. Jag brukade skriva om allt jag någonsin kände, och nu kan jag inte ens det. Vad händer med mig? Varför kan jag inte formulera mig längre? Varför försvann du? Förstår du inte att jag behöver dig? Ingenting är rättvist.. Allt är bara fel.. Ser du inte att jag håller på att falla åt helvete? Ser du inte att det gör ont, ändå in i själen? Ser du inte att jag snart lägger mig ner för att aldrig mer kliva upp? Förstår du inte att jag inte orkar..? Hur gör jag en natt som denhär? En natt då ingenting finns till hands förutom en massa TV-serier som är värdelösa vid ett tillfälle som dethär..? Vad gör jag när jag behöver prata med dig, då jag behöver råd och svar, och då jag enbart kan ställa mina frågor? Hur gör jag när jag behöver någon som ger svar på allt jag undrar, allt jag funderar över? Och hur gör jag när den enda personen i hela världen jag kunde prata med om ALLT, är borta? Hur öppnar jag mig då? Hur kan jag lita på någon annan? Visserligen finns det många jag kan säga mycket till, men det är så jävla mycket annat jag fan inte törs prata om.. Vart finns du då? Jag vet vart du finns, jag orkar bara inte tro på det. Du vet alla domdär gångerna då jag låg här helt förstörd och inte ens orkade lyfta armarna, då jag bara sov, sov och sov och då jag hade tusen frågor som du alltid besvarade i mina drömmar? Varför finns du inte ens där längre? Varför hälsar du inte på? Jag vet att jag är mycket av en besvikelse, men jag behöver dig.. jag behöver dig fan allra mest nu.. det är ingen som förstår, och I can't blame them.. jag förklarar inte precis. Men vad finns det att förklara? Jag känner bara en enorm jävla tomhet. Jag känner ångest, jag känner mig misslyckad, jag känner mig deprimerad.. Men jag vet inte anledningarna. Det finns inte ord som förklarar vilken jävla idiot jag känner mig som när en och samma fråga, vid flera olika tillfällen, alltid dyker upp: "Vad får dig att känna så?".. Jag har även alltid bara ett svar: "Jag vet inte!".. varför vet jag inte? Ser du inte hur jävla vilsen jag är? fyfan vad jag behöver dig.. fyfan vad allt är orättvist..

iiiiih!

Krilleknas; SJÄLVKLART! :-) vad annars?! Hör av dä!

Will I be a young dad, sit around in my flat with her?..

..I don't want to live that life, so I stick to what i prefer!
-
Hoffmaestro - young dad.

Är egentligen helvetes för trött för att skriva något här. Blev en tidig kväll igår hos baby! Åtminstonde för honom. Jag satt uppe till nångång runt tre :) Nu lirar jag lite wow och ska strax slå igång någon film. Imorgon blir det luleå med blå. :p Och jag hoppas på donken. HEHEHE! ;-) Lär dock inte hända eftersom att nästan ingen gillar det. Men jaja, får väl nöja mig med vad det än blir :) Nu ska jag köra en sista instance och sen lägga mig. Tjo!

RSS 2.0