sldjslkdjsaldk

ta erat jävla skitsnack nån annanstans, för här finns det dåfan ingen som bryr sig.
Var det någonting ni ville så äre ju bara att komma förbi så tar vi he då?
dumma i huvvet. Stå för vafan ni säger nån jävla fittgång och sluta skriva på era jävla bloggar när ni vill få ur er något, idioter! jag är ju precis här. finns väl förhelvete ingenting att vara rädd för, eller? ..eller är det kanske så att ni vet att jag har rätt? ojoj. störa människor finns det gott om, och ni är bara två i mängden.
jag har aldrig brytt mig och kommer aldrig bry mig om era åsikter.
helt jävla skadade!

låt mig se dig le igen.

Usch vilken dålig helg det har varit. Har varit sur och irriterad på nästan allt som kommit i min väg, och skrikit och varit förbannad på alla! Blä. Och som pricken över i;et så känner jag mig helt trasig inombords. Som att jag har gått sönder. Usch! Nä, ogilla helgen. Samme sover sen länge tbx, och jag känner att jag ska joina honom nuuu! ville bara skriva något =) så tjing.

blalblablablabla

ääääääääcKEEEEEEEEEEL :)

tjo. sitter här med baby. Kom just från 10 till 12. Har köpt hem massa gooooooodis! härligt. är dock för trött för att käka det, så vi ska se Lost och försöka sova ;-) eller åtminstonde jag. Imorn ska vi till sammes syster och hälsa på :] sweet. inte träffat henne på ååååååår känns det som :( jaja. herå!

Så synd men, vem bryr sig?

Sluta hålla på jiddra.

Bara för att jag inte går ut varenda helg med er, kanske inte super lika ofta och inte har lust att springa runt på stan och leta utköpare eller hb för en kvälls lycka - har jag blivit tråkig då?
Bara för att jag inte drar till stan varenda dag, för att sitta på sunes och göra jävlat nada, och istället prioriterar att sitta hemma och kolla film eller whatever med min pojkvän, dissar jag er då?

Jag blir så jävla less på precis allt. Jag är väl förfan ingen sämre människa bara för att jag väljer att INTE dra ut på någon dräggig fest varenda helg och supa mig så full att jag knappt kan gå? Fattar bara inte vad det är som gör mig så jävla "dålig" bara för att jag försöker ändra på den person jag var? Usch.

Låt mig vara så är även dethär problemet ur världen.
hejs!

by the way: Låt honom vara. Han tycker ändå bara att du klänger och tjatar allt för mycket! :)

allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.

blir så jävla förbannad på dig och alla andra.
lämna mig ifred.

minnena av dig leder mig ut.

Halloj.
Blev en jävulskt dryg skoldag. Alla var trötta, och sista lektionen vi skulle ha, var värst. Fick sluta en halvtimme tidigare dock, så dom skjutsa mig till bussen för att jag skulle hinna. Sweet! Mindre sweet med buss, dock. Har aldrig någonsin gillat att åka det, om det nu inte handlar om längre längder. Pite - Lule eller Pite - Älvsbyn eller Vbg - Thn eller liknande! Jaja, det fungerade också. Har precis spelat lite nintendo för att fördriva tiden tills Samme kommer hem. Har några avsnitt kvar att se av Lost innan sista avsnittet. Kommer bli jävligt sorgligt att det bara tar slut nu när man kommit in i det :o jaja! ska se om det finns nåt att äta, och sen sova ett tag ;-) hoi.

jag älskar dig mer än allt annat

<3


du är allt babe

:*

jag isolerar mig ett tag.
tar en break från dethär med bloggandet och det.

nu är tiden som vi hade bara minnen kvar.

Jag är ensam ikväll. Lämnad. Och jag har ångest och det är inget bra tillfälle att skriva på! Men jag ska försöka. Problemet är bara att jag inte vet vad jag vill skriva om. Min dag? Jag har inte haft någon. Vad jag mår dåligt över? Jag håller det helst för mig själv. Vad jag tänker på? Det kan jag inte, för jag vet inte. Inget hänger ihop, så jag slänger nog mer ur mig det som fingrarna vill skriva. Känns mer som att jag balanserar på tandtråd just nu. ETT felsteg och jag hamnar rakt ner. Jag vill bara spy på allt som händer just nu! Jag vet att det i slutändan kommer få mig stark och göra mig glad, men just nu känns det bara piss och jag står fan inte ut. Det känns som att jag är ett andetag ifrån att totalt bryta ihop, varenda eviga dag. Jag ser det som en vinst, att jag lyckas vakna klockan åtta-nio på morgonen varenda morgon, och även sen få somna på kvällen. Jag ser det som en vinst varenda gång jag lyckats gå igenom en dag med ett leénde på läpparna. Men idag är det ingen sån dag. Idag känns det mest som att jag inte vill vara här. Att det finns bättre platser att vara på när jag mår såhär. Dom som lovar att finnas där, stötta och hjälpa, det är dom som försvinner. Dom som inte säger något, dom halkar in och finns där på riktigt i slutändan! Usch. Värdelöst är det enda jag känner just nu. Så tänker inte skriva nåmer! Hejs.

du kommer alltid vara min bästa vän.

jag saknar min prinsessa. av hela mitt hjärta! Kan inte säga att jag INTE
har det bra, för det har jag. men du är min bästavän, du har aldrig svikit
eller lämnat, och jag saknar dig så det värker i bröstkorgen. Det kommer
alltid vara du och jag, det vet jag redan. Ingen kan ta din plats, och jag
älskar dig. Så glöm aldrig bort att jag är här, vad det än gäller. du är så
mycket mer än allt för mig! Du är oslagsbar. Ingen kan ersätta dig älskling.


Rebecca, glöm aldrig bort det - du är det allra bästa jag har ♥

a little bit of heaven, baby

Tja.
Sitter här, som vanligt, och dricker lite på min äppelcider som jag köpte förut idag. Har varit nå så jävulskt uttorkad hela dagen alltså! Inte kunnat andas typ. Well, började min dag på sjukhuset - åkte inte hem förän typ.. tre! Minns inte när jag somnade där borta heller. Minns bara att jag hörde röster långt bort utav helvete, och sen drömde jag tokiga drömmar ;-) höhö! När jag vaknade igen var all smärta i stort sett borta, och jag fick åka hem. Nu ska jag bara vara uppmärksam så jag inte får feber. Dör ju isåfall! Fick även veta en massa shit som jag inte orkar ta upp här. Blä! Nä, nu ska jag lägga mig bredvid baby som somnat för längesen, som vanligt. Can't blame him, han har ju kurs imorn såatt. Skriver väl imorn om jag kommer ihåg. Puss!

I feel like I just seen the sun for the first time. You make my life bright cause you shine
It's me and you baby, it's our time. I'm living my dream, cause you mine ♥


did it again, love - i got it all wrong

Dålig uppdatering. Har sina anledningar! Tänkte dock skriva om helgen :)

Fredag: Var som inget speciellt egentligen. Minns knappt vad vi gjorde!
Lördag: Drog in till stan en snabbis och inhandla öl. Vidare hem och duschade, sen till farmor och farfar. Öppnade den första ölen och fixade mig. Sen blev det mat, grillat, och det var så jävla gott kan jag lova. Sen drog vi vidare mot stan. Mycket folk redan när vi kom! Satte mig på Sunes och väntade på Samme och Laban. Träffade Jakob. S&L dök upp efter ett tag. Träffade massa folk jag inte träffat på ett ganska bra tag. Mys! Gick vidare in till stan, jag vände, samme&laban gick vidare. Var med Madde och Jabbe ett tag! Gick till faster - kvällen slutade när vi tog taxi hem, jag och älskling, och sen däcka.
Söndag: Chillade mest. Kollade Lost och tog det lugnt. Käkade Tacos mot kvällen. GOTT! :* tack älskling.

Och idag har det också varit en rätt lugn dag. Vart på sjukhuset och så! Sen legat hemma enbart. Sover ensam inatt, så jag ska slå igång nån film och känna lugnet lite till :D ciao!

ain't nothing but a cold beer in the sun.

Sitter och nöter Lost som vanligt. Orkar typ inte göra annat! Imorn är det cruising dock, så dit ska jag. Hoppas bara att hjärtat följer, annars lär det inte bli någon höjdare. By the way, så märkte jag någon jävligt märkligt idag. Spotify, som alla vet, har ju "uppdaterats" och, enligt mig, blivit hundra gånger bättre. Och idag märkte jag att man kunde lägga in egna låtar? COOLT! Har längtat efter det. Vemfan behöver winamp nu typ? :D äh, nu ska jag lägga mig. Godnatt!

The grass is getting greener each day

Oj. Dålig uppdatering igen! Jaja, kan väl säga att det inte hänt så mycket egentligen.. Har mest legat hemma och gjort nada :p som vanligt! Var dock på Lasergame i förrgår med våran såkallade klass. Var trevligt! :) Fick reda på att vi ska till stockholm examenshelgen då också. SMID! Kommer bli svinkul :) Haha. Och igår sket jag i skolan, och när jag gick upp såg jag på bordet att jag hade fått brev - från Amanda :'D åh. She made my day, kan jag lova! Men hon hade det bra borta på behandlingen. Så.. Det var kul faktiskt! :) Nä, nu ska jag lägga mig och se Lost. HOY!

I don't know who I am without you.

Sitter i min ensamhet.. kan man väll nästan säga! Eller okei, jag har en snarkandes snygging bakom mig som vanligt. Och nu är det fan värre än någonsin! Vi har sett lite Lost, eller jag, för hajn somna ju in i halva första avsnittet eller nå. Nä, men typ andra! Denhär dagen har dock varit jävligt seg. Orkade knappt upp imorse, men pappa tvinga mig - så det blev skolan. Rätt lyckad dag också. Soft! :) sen for vi och käka hos fammo&faffa. GÖTT! Och efter det for vi hem och spelade en miljon spel med lillsyrran typ. haha! kuuuuuul. Fast.. kommer fan inte ihåg hur man spelade Uno :( katastrof! Näää nu ska jag fortsätta se. kyyyss

alla vill ha mig, för jag är så populär

blablabla.
har inte så mycket att skriva här, därför kass uppdatering. - Kan dock försöka skriva åtminstonde lite. Helgen har varit chill, som nästan varenda helg på senaste tiden. Inte gjort så mycket alls, men det är väll mest för att jag inte kan och orkar för att jag mår så jävla dålig på både mornar och kvällar. Så, fredag låg vi och såg film och så! Somnade jävligt tidigt, iallafall jag. Runt tjugo i tio! Vaknade efter, mja.. kanske 15-16 timmar! Behövdes verkligen. Lördag så åkte vi iväg till stan rätt tidigt och hyrde film, köpte chips, popcorn, dricka, godis + lite annat. haha! Och som krydda på moset beställde vi en pizza på äljest! ;D Gott som fan. Vi såg film hela kvällen, och spelade lite nintendo! iih :) kul. Imorse vaknade vi också relativt tidigt, men somnade lite senare igår. vi har spelat mest, inte gjort så mycket annat! ;p haha. Nu ska vi strax iväg till farmor och farfar, och imorn är det.. ja.. skola? HEY.

Girls just wanna have fun.

Abo.
Skolan idag gick jävligt segt. Hade huvudvärk och mådde rätt så illa, men det gick bra. Träningen i slutet var hemsk dock! -.- Efter att jag kom hem kom älskling hit, och sen drog vi och käka pizza. Satt jävligt bra faktiskt! Pappa hämtade oss sen, och nu har vi spelat lite nintendo och ska alldeles strax se Pandorum! Sweet. Jag är rätt trött, så blir väll en tidig kväll också. Drar mig nu, ciao!

Love me when I'm gone.

Jag känner mig jävligt ensam, och det är jag också.
När det kommer till det värsta så är man alltid ensam
i slutändan, något jag borde ha lärt mig. Men man lär
sig av sina misstag, som sagt. Och mitt misstag var
att överhuvudtaget lita på dig igen! fyfan vad fail..



Blev en jävligt bra skoldag trots allt. HK först, och efteråt blev det Strömbacka en snabbis, och sen fika! :) myspys. Nu har jag suttit hemma en och en halv timma. Blev just klar med alla bloggar. Hade 150 olästa eller något! Tar jävligt mycket av tiden detdära. Haha! Inatt ska jag sova ensam dessutom. Samme hade farit hem när jag kom hem, såatt. Blir lite tomt! Och nu är jag hungrig, så ska alldeles strax ta fram och käka något. Förresten så glömde Malin att ta hem One tree hill säsong 6-boxen när dom åkte hem från Piteå, så även den är hära. Funderar starkt på att titta litegrann! Haha. Annars får det bli nya avsnitten av GG, Oth, och 90210. Vi får se hur jag gör. Nu ska jag käka fil och mackor iallafall, fyfan så gott! :) hey.

när livet tar vändning.

Okei. Blir inte så långt inlägg om jag får bestämma, vilket det lär bli ändå. Nyss hemkommen från skolan! Mindre rolig dag, men får ta det med en nypa salt I guess. Ännu värre när jag kom hem, men det får man väll också leva med. Just nu sitter jag och pratar med min kära Mallah på msn! Lite lugnande. Höhö! Och ingen backup hemifrån så antar att jag får ringa min storasyster snart. äh, det löser sig vilket som. Nä, lyckades korta ner inlägget ändå och skriver nästa gång när jag får tid :D puss

den vackraste stunden i livet var den när du kom.

hola!
vaknade för ett tag sen typ. Kunde inte andas och hostade som ett cp! okei, halva världen vet väll att jag är sjuk, men vafan! Vill ingenting annat än att vara frisk. Gillar inte dethär med att ha ont i hela kroppen och inte kunna andas. Och när det känns som att man hostar sönder lungorna varenda gång man får ett hostanfall. Blä! Har smittat ner älskling också :/ känns inte så vidare.. well, vi båda blir hemma idag, så nu ska jag fortsätta se Lost tills han vaknar. Have a nice day, eller nåt! Hej.

the old me is dead and gone.

Hallå.
älskling gick ut och rökte så jag får passa på att skriva! :) Jag är fortfarande sjuk. Ligger med feber och en jävligt irriterande hosta. Kan knappt gå ifrån sängen! Enda jag fått i mig idag är två mackor imorse och en glass (y) haha :) vi ligger och nöter Lost. Rätt bra faktiskt, men ja.. det går för segt :( haha! Nä, usch. Nu ska jag krypa tillbaka under täcket och hoppas på att vara frisk imorn! Take care. Puss!

jag skrattar idag, kanske gråter jag sen!

abo.
1. Valborg sög kuk.
2. Jag är sjuk.
3. Jag missar cruisingen.
4. Jag ska se film.

Orkar inte skriva speciellt mycket. Ska se film med baby, sen sova somfan! Skriver imorn. NATTI!


I ain't gonna lie but you were number one then
but it just ain't the same anymore, your out of my top ten

RSS 2.0