blöblöblö..

Stan med rebban efter skolan. har spanat in snyggaste koftgrejsimojset ever. HEHE! nä, där ljög jag, men nästan.. halloween imorn som kmr spenderas @annas place. smiiiiiiid! Jaja, nu kom samme ner och vi ska snart dra, skolan nästa, TJA!

...

Med risk att dethär kommer bli jävligt kladdigt och icket-ihophängande så att säga, så tänker jag skriva av mig. åtminstonde lite, för jag har heeeeelt tappat dethär med skrivandet. Vet inte ens hur jag ska formulera mig längre. Till råga på allt är jag förbannat trött och känner en massa känslor som jag inte själv förstår vad det är. Och med risk för att det kommer bli en kilometer långt, men ni behöver absolut inte läsa!

För 6 månader sen stod jag vid en tvåvägskorsning i mitt liv, och i vissa tillfällen kan jag känna att jag tog fel väg. "Hur fan tänkte du när du valde denna? Du kommer ju aldrig klara av dethär. Tänk på allt du förlorat. Tänk på vart du hade kunnat vara ikväll. Tänk på vad du kunde ha gjort!" Och i andra så tänker jag: "fyfan vad bra! Du har ett mål, någonstans du vill nå. Du har en underbar familj och pojkvän!"

Men vart har jag mina vänner? Vart försvann dom? Dom som alltid skulle förstå mig och finnas där, varför trillade dom bort en efter en? Okej, vi bor i en liten stad och allt som finns här att göra är att supa. Om man nu inte är miljonär och har råd till att dra ut varenda helg och göra något annat! Man behöver ju inte alltid hitta på något, men när man väl gör det så har man inte så många andra valmöjligheter än alkohol. Enligt mig är det så, jag tycker verkligen det. Och nu tänker ni säkert: "Men alkohol kostar ju också pengar!" självklart. Men 5 öl går på 50 spänn, och har man inte 50 spänn så snyltar man. That's it! Iallafall.. Jag började på blå och började försöka styra upp mitt liv, och allt eftersom blev jag både tvungen att rensa bland mina vänner + att en jävla massa trillade bort, och i dagens läge har jag fan ingen. Absolut ingen! Jag har dom jag ringer när det är fest, och som ringer mig när det är fest. Men vafan? Och jag har EN underbar bästa kompis som jag känt i 15 år som jag kan hitta på något annat än bara supa med, men vart fan är dom andra? Bara undrar, och egentligen saknar!

Whatever. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Vet inte ens vad jag vill ha sagt. Känner så mycket och kan inte sätta fingret på vad det är. Eller rättare sagt så känner jag förbannat mycket, men samtidigt känner jag mig så tom. Åtminstonde tom på ord! Vad vill jag skriva? Vad vill jag säga? Vad låter vettigt? Jag vet inte.. Jag vet ingenting!

Jag saknar så mycket. Jag saknar att kunna sova på nätterna, och jag saknar att vakna på morgon och inte ha en känsla av att dagen kommer bli åt helvete. Jag saknar vänersborg, jag saknar när jag var mindre, jag saknar spänningen i att rymma härifrån för att tänka; Fan! nu ska jag ALDRIG mer tillbaka. Och jag saknar mina vänner, er från vänersborg! Jag saknar att umgås med er, jag saknar att hitta på helt sjuka saker med er, jag saknar att gömma mig hos er och jag saknar att sakna er. Jag saknar alla domdär gångerna då det bara var TVÅ DAGAR KVAR, sen skulle vi ses igen! Jag saknar domdär gångerna då jag klev av tåget och andades in luften, luften från världens bästa stad som jag ALLTID tyckte hade en så annorlunda doft. Jag saknar att leta runt med blicken bland 100 människor för att se någon av er alltid stå där och vänta. Jag saknar att springa fram till er och krama sönder er och nästan gråta av glädje! Jag saknar när det var 2 veckor kvar innan jag behövde lämna er igen. Jag saknar allt!

Men varenda början har ett slut, och det är över ett år sen jag träffade er. Fyfan vad tiden går fort och fyfan vad jag inte vill vara myndig. Jag vill vara 15 igen. Jag vill vara oss igen. Jag vill vara med er igen!

..men sen igen, nä. Jag vill bara vara här, nu, jag vill leva och jag vill vara frisk och jag vill älska. Jag vill vara trygg och påväg nånstans. Jag vill ta tag i mitt liv och jag vill plugga, ta mitt körkort, och jag vill flytta. Långt härifrån! Jag vill så mycket, men allt känns så himla långt bort. Kommer jag nånsin ta mig dit,

För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Hallå.
Kom "precis" innanför dörren. Eller kanske inte precis. Har nog suttit här typ en timma, men ändå. Vaknade runt kvart i två imorse. Vet inte varför jag inte vaknade imorse? Whatever. Drog direkt med papi och dom till Luleå. Där mötte jag frida och gick runt i stan lite. Efter det mötte vi upp pappa igen och sen drog vi på DONKEN! ♥ sen blev det hemåt! Jag stannade i Rosvik hos babe ett tag, och kom precis hem. Så.. Min dag har inte varit så händelserik, så att säga :p nu ska jag duscha och sen sova. är SVINTRÖTT! Så.. godnatt :p

Samuel. ♥

Fyfan vad jag älskar dig.
Du är mitt allt, och det menar jag.
Med handen på hjärtat, älskling, så kan jag lova dig att jag kommer göra allt
för dig så länge du är min. Föralltid.
Du betyder allt för mig, och det menar jag.
Så jävla underbart. DU är underbar!



världens finaste mongo! ♥

Punkt.

Ibland kan jag undra, hur man skall kunna definiera något så vackert, skört och underligt som kärlek.

Det kan betyda så mycket, för så mycket människor. För en del kan ett datorspel vara nog för att ersätta kärleken, fast inte nödvändigtvis genom att "ersätta" den. Utan att vara kärleken för den personer.

För dom som inte sätter datorn före det sociala livet, så är kärlek något helt annat. Men även här kan det vara en sak som är väldigt olika från person till person. Några människor är heterosexuella, några inte. Alla har sin egen syn på kärlek.

Synd bara att det inte fanns en gemensam nämnare för alla, det vill säga det där med ytlighet.

Alltför ofta händer det i dagens samhälle att utsidan ger insidan en chans att visa sig. Det ska inte vara så. Det ska vara tvärtom. Insidan ska ge utsidan en chans.

Kärlek är, förutom vackert, skört och underligt, någonting djupt. 
Det kan vara att man längtar efter den där speciella gnistan, av att få ett SMS från den där personen.

Kärlek är något som kan pendla lika mycket som en analog klocka; ena dagen kan den vara lika underbar som själva livet, andra dagen kan det vara värre än helvetet.

Det jag vill säga med den här texten är att vi alla har rätt till äkta och sann kärlek, utan tvivel och roller.

Alla bär vi på något. Ta till vara på det, dela med dig av det till alla andra som du älskar.

har fortfarande ingenting vettigt att skriva här!

Hallå.
Har varit hemma ett litet tag nu med Annalena. Vi har påbörjat min väggmålning som förhoppningsvis blir klar nästa vecka! Underbart. Hade HK på förmiddan och gjorde en awesome mat. Blev kyckling, ris och currysås! GÖTT. Även lite soft att Anders snackar lite göteborska emellanåt så man slipper sakna dom där nere allt för mycket. Haha ;) Nä, men.. Nu är det såhär att vi hade tänkt åka ner över nyår, och eftersom jag inte träffat mina underbara vänersborgare på över ett år så är det som dags. Så.. Nu får det bli december (fast utan snö ;D). Ikväll är det hockey! Piteå - Björklöven. Skön match! Dock vet jag inte vilka jag ska heja på. Förut var det så enkelt. Piteå - Division 1. Björklven - allsvenskan. Luleå - elitserien. Vad händer nu när löven glidit ner? Jaja.. Återstår att se ;) Nu ska jag ta en alvedon och hoppa i ett bad och hoppas på att min jävla nackspärr släpper lite, efter det blir det att invänta babe och käka något, och sen sticka iväg! Vi hörs =)

Gammelmormor. (L)

Tänkte mest skriva att vi var hos gammelmommo i lördags, eller i en lokal på saxofon, och käkade svingod mat + världens underbaraste tårta. Tog lite bilder som jag hade tänkt visa, mest för att inte vara FÖR tråkig och bara skriva låttexter och om luleåhockey ;-) Så.. Här har ni:


mami. :)


Presentöppning. :)


babe :)


bästa mormor :D


<333333333333 love it

<3

 


Petter!

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu
Allting har förändratas, men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal, jag var äldre, och nu sågs vi igen
Gått så lång tid, så länge sen
Decennier tillbaks, men jag minns det så väl
Varför kärleken brunnit utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trots min väg varit lång, kantats med gupp
Jag har stått utanför din port så många gånger
Så många brev, många sånger
Minns varje ord, varje rad jag skrivit
En längtan så stor, minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår som har haft betydelse
Aldrig besvarad, aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vårv, sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår, vi står där vi stod
Minns det som igår, första gången du log
Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Nu står du där på gatan, sargad av tiden
Huden är grå, din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand, vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor, det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag har älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på, aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan att vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Old friendship.

Okej. Jag skrev ju att jag träffade en gammal kompis till mig på hockeyn, och det fick mig att tänka.. För två år sen var H-Läktarn inte alls där den är nu, den var mindre, och där hängde jag alltid ihop med denhär tjejen och en annan. Eller ja, dom hängde alltid ihop och jag var med dom. Det är helt jävla sjukt hur mycket som förändrats sen dess! Jag kan inte svara på vad som hände mellan dessa två, och jag tänker inte heller nämna namn, men förmodar att domhär två vet själva vilka dom är när dom läser dethära. Men jag kan själv anse att det är jävligt sjukt: Den ena har i dagsläget en söt liten unge på 2 månader, och den andra kom just ut från behandlingshem. Jag står kvar på samma plats som förut, inte gått åt varken det ena eller det andra hållet, utan jag jobbar mig igenom vardagen som alltid. Och inte förän igår, när vi stod där och hoppade som galningar, skrek och sjöng med i alla ramsor, höll varandra runt axlarna, kramades och pratade, så insåg jag att jag verkligen saknar dessa två. BÅDA två! Otroligt mycket. Vi hade alltid så sjukt roligt tillsammans, och jag har alltid älskat att vara med dom båda. Nu ses vi aldrig längre. vi pratar inte ens, någonsin. Det är sjukt hur det kan bli, och det är sjukt hur två bästa vänner kan gå åt så olika håll.. men om ni läser: Jag älskar er, och jag saknar er. Hur jävla mycket som helst! ♥

Kommer inte på något att skriva här!

Hallå.
Hann inte skriva igårkväll. Var svintrött och mådde lite dåligt, så jag uteslöt bloggen! Men.. Luleå vann iallafall med 7-4 och det är nog den roligaste matchen jag varit på hittils. Så jävla kul att träffa en av mina gamla kompisar också. Stod och hoppa som nå idioter! Haha. Återkommer om det senare, har lite saker att skriva om =) Nåväl.. Just nu sitter jag hos min fina pojkvän, som spelar wow i sin vanliga ordning. Jag ser lite KAT och funderar på att lägga mig och sova. Imorgon ska vi och käka lite middag med mormor, gammelmormor och dom, för gammelmormor fyller nämligen 80 :) sweet! Jaja.. jag babblar på. Ska kila iväg, men återkommer som sagt med ett inlägg innan jag lägger mig. tjingeling!

<<33333

Kan inte skriva något! Tänkte bara säga att jag ska på hockey och skriver efter det.

KÄRLEK!

wiho!

Kom precis hem från en av Piteås sämsta matcher. Vafan gick snett, liksom? USCH! Förlåt för riktigt dålig uppdatering. Orkar inte skärpa mig än! Så.. Nu duschar jag och sen lägger jag mig. Hejdå!

Vi är påväg mot vinter.

Det är kolsvart ute. Vi åkte iväg till coop med torrt på marken, och när vi kommer ut så är det näst intill storm och det snöar. What the hell? Det är iskallt ute. Och jag som tyckte att det var typ igår vi började få lite gula löv. Hur kunde det gå så fort? Nog för att jag vet att snön inte är här för att stanna, ÄN, men första snön har ändå kommit och det känns förjävligt. Klockan är förövrigt 02:07 och jag borde gå och lägga mig, men jag kan inte. Är inte trött, är orolig. Och jag vet inte. Blandade känslor!

Nu till svar på kommentar: Kurrrrrreboy, dethär är UGGs:


Inte så värst snygga, men HELT underbara och varma är dom! ;-)

Nu ska jag se lite one tree hill och försöka sova. sovmorgon till 10:15. Ganska så skönt! Gnight :)

Eminem - Space Bound ♥

So after a year and 6 months its no longer me that you want
But I loved you so much it hurts, never mistreated you once
I poured my heart out to you, let down my guard, swear to god
Ill blow my brains in your lap, lay here and die in your arms

And I would do anything for you

To show you how much I adored you
But its over now,
Its too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky
and see a star cause I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon
And I'm aiming right at you, right at you
250 thousand miles on a clear night in June
And I'm so lost without you
Without you
Without you

KALLT!

Och.. hej igen!

Idag är första dagen på en vecka som kommer bli.. otroligt jobbig! Jag tog mig upp imorse iallafall. Även om det var jobbigt, så tog jag mig upp. Och nu kan jag knappt tänka. Åkte till BUP iallafall. Det tog ganska länge där ändå. 2 timmar typ. Imorgon ska jag vara där kvart över tio. Lite sovmorgon. Men det kommer bli så jävla skönt när det är klart. Okej.. Nu till det jag egentligen skulle berätta: När jag stod utanför sjukhuset och väntade på pappa så insåg jag att DET ÄR SÅ FÖRBANNAT KALLT. Shit alltså! Jag hade mina uggs, 2 tröjor, min jacka och halsduk, och ändå höll jag på dö av kyla. Och från vad jag har hört så snöar det i kiruna. SAY WHAT? Det är snart vinter. Ofattbart. Vill ha sommar igen. :( Jaja.. Nu babblar jag på om onödiga saker som ingen orkar läsa ändå, så jag ska tagga in i duschen och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. :) Tjingeling!

kärlek.

Idag, fast för 10 månader sen, var det dagen-före-lucia-på-skolan-kvällen och det var fest här.
Mer folk än väntat kom, bland annat Samme. Underbart!
Jag kände dig inte, älskling. Och det blev en helvetes lång, jobbig, frustrerande och krokig väg att vandra.
Många hinder, mycket bråk och mycket tårar. Men jag känner dig nu.
Jag vet inte längre bara vem du är, utan jag känner dig. Och jag kanske inte vet precis ALLT om dig,
och du vet långt ifrån allt om mig, även om du vet mycket. Men jag känner dig iallafall.
Trots att vi har haft våra bråk, och trots allt som hänt så har vi alltid hittat tillbaks till varandra.
Det måste väl betyda något, eller? Och tro mig..
Jag älskar varenda sekund jag spenderar tillsammans med dig, hjärtat.
Kan knappt förstå att det redan gått 10 månader.
Fyfan vad jag älskar dig. Finns inte ord!
Tack för att du är min, och tack för allt du gör. Du gör mitt liv så mycket bättre!
Jag vill aldrig någonsin vara utan dig. Aldrig!


- when your world is falling apart.

Jag har sovit exakt fyra timmar inatt. Jag är trött.
Har ingenting att komma med.
Vet varken ut eller in, och jag vet inte om jag vill veta heller.

Vad pratar jag om? Är för trött för att veta själv.
Överhuvudtaget förstå. Hur länge ska det fortsätta såhär?
Vill bara att det ska vara över. Att allt ska vara över. Nu!

Jag vet inte, men jag återkommer när jag gör.
Bye.

- Svar på kommentar osv.

SÅ! Då var nya designen gjord. Tack Malin för det! Och ni som inte ser den, tryck F5. :)

Fick en kommentar för någon dag sen som jag inte kunnat svara på. Inte säker på att jag kan publicera detta heller, men ifall jag kan, så: Kurt, du vet att jag just nu inte kan tänka speciellt klart. Och jag har varit lite "off" på dethär med bloggandet under sommaren, och det har resulterat i att jag inte haft så mycket att komma med. Det är vinter snart, så lär förmodligen spendera den mesta tiden inomhus framför datorn, så då kanske jag kommer med lite mer. Vi får helt enkelt se hur det blir! Kan bara inte tänka just nu, och när jag vet något jag vill skriva om så kan jag inte formulera mig. Allt blandar ihop sig i hjärnan helt enkelt. Men snart! :-)

- helluw!

tänkte skriva lite om helgen, men vet inte riktigt vad det finns att säga.. Får börja med fredan, så jag drog till min kära kusin och drack "lite". Hade druckit upp allt, vilket jag inte kommer ihåg, och det blev bark och jag blev för full, tog mig hem och sov! :) Lördag vaknade jag hyffsat tidigt och fick upp samme till typ tolv! Vid ett skjutsade papi iväg oss till Piteå havsbad. Gode soft! Vi badade till.. tre kanske, sen orkade vi inge mer och gick upp. Jag drog hem, vila ett tag, såg lite movie och sen vidare till Anna och dom igen för att lana! :) blev inte så mycket lana egentligen. Utan vi bara hade det trevligt, och på morgonen sen så drog jag hem! (: nu ska jag och samme sova, men tänkte först bjuda på lite bilder:


haha, åh.. söt :)


gulljävlahund! :')


@mjoön, mormors stuga! :)


@mjoön, världens underbaraste klippor! ♥


love it :)

- heuhue.

vill skriva något men vet inte riktigt vad, och därför får det vänta tills ikväll/senare då jag kommer hem! :)


Jag älskar dig.

- awesome!

Hallååååå.
Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det löste sig ändå. Blev nämligen inget Piteå havsbad med skolan eftersom att dom inte öppnade förän 14. Tur att jag och babe ska dit imorgon då! :) Vi drog iallafall på skeppet och spelade bowling. Efter att jag låg under med 40(!!!) poäng så vann jag över Annalena med typ 30. ;-) Okej.. Jag fuskade.. Jag använde kevin till hjälp! MEN.. Hon hade Jens. Så tekniskt sett var det Kevin som vann över Jens. Haha! Jaja :) Ikväll blir det att dra bort till Anna och sitta där och dricka litegrann. Eftersom jag dock inte har mitt legg så får vi se hur det blir med krogen. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, sen dra vidare.

Skål! :)

RSS 2.0