Shopping och annat kul!

Ska försöka komma ihåg vad som hänt dom senaste dagarna, först vill jag bara meddela att vi ställt oss i kö på 3 lägenheter hemma i Piteå nu! AWESOME. Två i öjebyn och en inne i stan. Hoppas dock på någon av dom i Öjebyn. Och snart ska vi ställa oss i kö på en tvåa här nere på Kurveröd! Så roligt :D

Iallafall.. Igår åkte vi som sagt till Överby! Blev inge shopping för min del, utan vi gick bara omkring och kikade lite! Samme fick med sig ett par mjukisar och Malin en tunika/tröja ifrån.. Cubus maybe? Vi åkte hem, sen blev det en jävla massa god mat och på kvällen spelade vi ett skithärligt spel. :D Så jävla roligt! Hehe :-)

Idag åkte vi ut till torp! Samme handlade där med. Ett par nya skor, två tishor, en tröja och en mössa. Till mig handlade han en tunika. :D Tack babe! :-) sen blev det donken och hem! Vi var sen barnvakt ett tag medans dom andra drog iväg och handlade. Nu har dom kommit hem, eller ja.. Malin, för Jesper och Tindra åkte iväg för att kolla på när dom bangar raketer. haha :-) nu ska jag mysa! TJING.

heuheu

hellu!
Sitter i soffan med min fina pojkvän och väntar på att Malin och Jesper ska komma tillbaka! Dom är ute med Troja. Vi ska typ spela något spel som Malin ville testa. :-) Har suttit och kört något spel som hette 500 (?) men Malin vann/vinner. (är inte riktigt klara än!) Haha. Hon har typ 420 poäng. Jag har just kommit upp i 200 ;-) INTE SMID! Får piiiiisk. Jaja, ska kramas sen ser vi ju om dom kommit in! HÄHÄ. :-) hörs!


söt bild från idag. Tindra gillade att det "snöade" på kameran! haha. Gullis!

överby!

sticker till Överby! Hemma på ett tag :-) Puss!

<3333

finaste Mollan! :D


HÄHÄHÄ!

Såja.. Nu är vi både framme och utvilade!
Eller jag är, tror Samme är goooode så trött fortfarande.
Igår när vi skulle hoppa av i herrljunga för att byta till buss mot uddevalla så hoppade jag av tåget, men samme kom aldrig av. Idioterna på SJ hade så förbannat bråttom att dom inte släppte av ca. 5-6 passagerare, bl.a Samme! Så han fick åka till Göteborg medans jag stannade kvar på Herrljunga. Min första tanke var: WTF?? Vad ska jag göra NU? Så jag ringde han, men han pratade med konduktörerna som löste det så att han fick byta i götet och sen vidare till uddevalla, så vi var framme nästan samtidigt ändå. Kanske 2 minuters mellanrum! Hehe. Nu är vi framme, och igår blev det skinkrulle och kort därefter sängen! Nu nöter jag dator, ska ta hem wow och senare blir det överby och mellandagsrean! Tjingeling :-)

haha!

vi åkte precis från Hallsberg.
Märks att Samme är förbannat less och trött, han halvsover. Söt är han iallafall! :)
Jag har mitt mobila internet som har funkat utan några större problem ändå sen stockholm,
så blir lite wow för min del innan vi är framme! :-)

Vet  inte om det blir så mycket mer uppdateringar innan vi är framme,
men eftersom det inte finns så mycket annat att göra så antar jag väl det!

På återseénde!


Hähähä.

Vi sitter fortfarande på tåget och är ungefär.. 40 minuter försenade! Får se om vi hinner ikapp till Gävle, men jag tvivlar! Har iallafall sovit hela natten. Soft! Nu ska vi fortsätta se The Cove :-) hörs när vi kommer fram!


aop

nu hoppar jag in i duschen sen sticker vi iväg.
uppdaterar som sagt senare nångång, OM vi snappar upp något internet på vägen!
Vi hörs imorgon annars! tjingeling :-)

wiho!

Idag är Dagen med stort D! 20.30 hämtar Donald oss och skjutsar oss till tågstationen.
SÅ jävla värt! Dock hörde jag att resenärerna med nattåget igår kom nio timmar försent. FYFAN! :)
Men det ska nog gå bra. Ska packa det sista alldeles strax, sen lägga mig ner och ta det lite lugnt!
Kommer inte kunna uppdatera något om jag nu inte får låna sammes dator, annars hörs vi morn.

Tack mamma för julklapparna. love you!

Tjing :)

:-)

hellü.
Vaknade för mindre än fem minuter sen! Har fått 3.5 timmars sömn. Åtminstonde något! Jag känner mig lite trött igen, så ska faktiskt lägga mig och se lite Melrose Place så somnar jag nog en timma till eller något! Skönt :-) Ikväll ska vi äta middag med Kent och Roger och sen ska vi iväg till Lena, faster, Anna och dom en sväng. Dels för att jag ska hämta min julklapp. :-) hehe! Nä, nu sticker jag. Ska ta massa bilder idag :D så jag skriver sen! Puss

Packning och städning!

Jag måste erkänna att jag ljög litegrann när jag skrev det förra inlägget. Höhö! Jag packade inte direkt, utan jag spelade.. Lite! Jag dingade iallafall 83, så nu har jag bara 2 lvls to go! :-) Nu ska jag dock leta fram resväskan och packa, och på samma gång städa litegrann :-) Sen blir det sova! Så, godnatt =)

God jul!


..and a happy new year!
Fantastiskt. Nu ska jag packa :) See you!


lockigt hår och huvudvärk!

Japp. Så går det när man somnar med blött hår, nu har jag lockigt hår som inte funkar med plattången, och som pricken över i:et har jag fått grymt med huvudvärk! Var in till stan idag och köpte julklapp till Anna, så nu är det färdigt iallafall :D nä, nu ska jag se nya step up! gnight :)

2 dagar to go!

JAHAPP! Så var vi två dagar kvar från julafton.
Satan i gatan vad fort det har gått, och jag måste erkänna att jag inte har någon julklapp färdig än! Haha. Hoppas dock på att få färdigt både Sammes och Rebeccas idag! Och Annas. Hade inte suttit helt fel :p Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska köpa till någon av dom. Eller jo, Rebeccas är i stort sett klar, och när jag tänker efter så vet jag ändå vad jag ska köpa till Ann också. Men Samme? Han har ju nyligen köpt precis allt han behöver, bara för att han inte kan vänta -.- Så där har jag ett problemas! Men vi ser ju :) Nu ska jag iväg till skolan. Eller vi har ju fått lov, men vi på VV har ju tamefan aldrig lov, så vi ska iväg till Luleå och teknikens hus. Så vi hörs när vi hörs! Tjingeling.

intressant!

Hallåj.
Idag klev jag faktiskt upp (hör&häpna) klockan 07:20 för att GÅ UT OCH SKOTTA! det är det värsta jag gjort i hela mitt liv. Drog mig iväg till skolan runt halv nio iallafall, var nästan först på plats :> haha.. Sen var det skola hela förmiddagen, vilket alltid är lika jobbigt :-) Men första lektionen gjorde jag bara lite matte, och andra lektionen fick jag "komma ihåg kort" som jag så fint kallar det. Det går typ ut på att man får först tio kort, så ska man komma ihåg dom. Sen bygga på. Jag slog våga viljas rekord med 25 kort. Hade dock klarat mera om jag hade försökt :> haha! Så nu har jag och kurreboy en deal - om jag klarar 30 kort efter jullovet ska han bjussa på donken :-D SWEET! Sen läste jag en lektion också. Efter lunch så gjorde vi tårta som efterrätt till julbordet imorgon. Vi har julavslutning, och på onsdag blir det teknikens hus! Skulle dessutom behöva fet-tvätta eftersom vi ska åka på lördag-kväll! isch.. Hoppas bara inte tågen är inställda..

nu gittar jag, ska se Wildfire. Ändå jävligt bra program! Älskar när man hittar sånnadär nya.
..och hatar att oth, 90210, gossip girl och the vampire diaries inte är tbx förän i Januari -.-

Ha det bäst. Tjing :)


bloggggtips:

Erika:
http://livetsomungmamma.bloggplatsen.se/

:-)

>.<

För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Tjeeeeeena!
Idag har jag.. Ätit, ätit lite till, ätit mer, sovit, ätit, sovit lite till, ätit och ätit :) Haha! Ungefär då alltså.
Nu ska jag ta hem någon film, och sen ska jag sova lite mer ;-) Först: DUSCHA! Jag vet att mina
blogginlägg är feting ointressanta men vet inte riktigt vad jag ska skriva om :< nu sticker jag iaf :)
tjing!

hehe

Hallåj.
Har varit vaken hela natten som vanligt. Dock har jag legat och haft svinont i hela kroppen, varit svintrött men när jag väl somnat till så är det något som väckt mig! Haha. Jaja.. Ska iväg till konsum/ica tillsammans med papi snart och inhandla julmust, nudlar, cigg, snus och thé. Även ta ut pengar, och sen när jag kommer hem ska jag beställa pizza :> awesome! Jaja, skriver kanske sen. pusstja

love you

the person who really loves you sees what a mess you can be, how moody
you can get, how hard you are to handle. but still wants you in there life

:(

Jag är livrädd.
Jag vågar inte.
Jag ställer in.

Eller?
Det kommer gå bra.
Det måste gå bra..

Dag 17 – Mitt favoritminne

Måste vara dagen jag träffade Samme för första gången. Haha! Någon förvånad?
Nä, men har en rad andra favorit-minnen också;

Vänersborg sommaren & höstlovet 08.
Bodde hos Malin i nästan två månader.
Kevin, Thomas och Ange.
Sommaren 2009.
Sommaren 2003-2005.
Och en jävla massa annat. :)

Nu ska jag iallafall sova, för imorgon ska jag käka DONKEN!
På återseénde!

Svar till mami:

Haha, men hörredu! tagga ner ;-) han väckte mig faktiskt! Han tycker inte det är lika jobbigt längre för nu får jag inte mina utbrott. HÄHÄ! Sug på den du ;-) love you 2!

usch.

Har inte sovit en enda jävla blund inatt. Känns inte så givande att gå och lägga sig halv två mitt på dagen och sova till typ 11 för att samma jävla sak ska upprepas :p haha! Kanske kan sova en, två timmar sen när Samme kommit hem så att han kan hålla koll på att jag inte sover längre. Nog för att han oftast inte orkar försöka hålla på väcka mig när jag är så enormt svårt att väcka när jag väl somnat! Vi får lösa det på något sätt. :) Jag drog mig iallafall till skolan, orkade dock bara med dom tre första timmarna, sen åkte jag hem! Nu sitter jag här, är lagomt jävla trött och ska kika på någon film. Någon action eller skräck så att jag INTE somnar. Önska mig lycka till ;) Puss.

Jag flyger högre över molnen än jag någonsin själv hade kunnat ana.
För när det pirrar ändå ut i fingertopparna,
& när man inte vill spendera en sekund någon annanstans,
då vet man.. Man bara vet..

Dag 16 – Min första kyss

Ha-ha-ha.. Shit!

Hur längesen som helst.
Min kusin var kär i en kille, vi kan kalla honom M. Han hade en bästavän - honom kan vi kalla N. Dom var hemma hos mina kusiner och drack, och den enda ledde till det andra och helt plötsligt så.. ah! Låt oss bara säga att, det var min första kyss och jag önskar att.. det var ogjort! HAHA.

1 år, 12 månader, 365 dagar.

Ett år med min fina idag! ♥
Jag älskar dig.


Förra året, denna dagen! Luciavakan @my place. Finis! ♥




Julafton!































coca-cola

..finns det ärligt talat något godare? jag tror fan inte det.

I helgen blir det att festa utan gränser. Var ett jävla bra tag sen jag gjorde det. Får dock se vart det blir! Nu ska jag lägga mig under mitt täcke och frysa röven av mig. vi hörs :-)


heuheu

Tänkte först skriva om dag 15 – Mina drömmar.
Egentligen har jag väl inga större drömmar. Bara att gå ut skolan, typ NU. Skaffa ett jobb, slippa leva på 1050kr i månden, flytta till lägenhet, och sånt! Åka utomlands med Samme kanske, men det kommer inte ske med tanke på ekonomin, men vafan! Drömma kan man alltid. :)

Det blev för det andra ingen skola idag. Egentligen tror jag att jag visste det någonstans inom mig, men jag tar nya tag imorgon och sticker iväg! :p Syrran och dom ska iväg till elgiganten och inhandla cata (nya expansionen i wow) åt mig på elgiganten där dom har erbjudande för 149:- tills det tar slut :) Hoppas dom är där riktigt tidigt! Hämtade upp Samme från jobbet kring fyra, sen till coop och handlade käk. Sen vidare till coop i öjebyn och hämtade ut ett paket som Samme hade fått :) Nu ska jag lägga mig bredvid honom, slå igång en film och sova! Godnatt.


..sexigt?

04.02

..och nej, mamma, jag sover inte ännu!

Jag har däremot världens finaste pojkvän snarkandes bakom mig. Och är dessvärre jäkligt kissnödig! Vågar mig inte upp på tossi dock, med rädslan för att mollan eller tindra ska vakna! Har tagit hem sunes jul, så det är vad jag ska underhålla mig själv med tills huset vaknar. Skola idag. Heja mig! återkommer.

HAHAHA!

Sitter uppe än, fail! Iallafall, nyss när Samme "morrade till" i sömnen och jag kollade dit, så märkte jag något helt jävla stört: HAN SOVER MED ÖGONEN ÖPPNA? Hahaha! Fan vad WIERD. Var bara tvungen att ta kort. Fick typ 10 stycken. Så jävla gulligt! Min mupp. :) HAHAHA! Han kommer förmodligen döda mig för bilderna, men jag tänker anyway beskära dom och visa för er! Inte nu dock, för nu kikar jag på bartenderskolan och hejar på Vanita. :D Tjing så länge!

Dag 13 – denhär veckan

Har varit jävligt jobbig. Jag vet som it! Har vart full rulle hela tiden känns det som :-)
Den har gått fort, men är som ändå glad att den är slut! :>

epic!

hellu.
Efter det förra inlägget så vaknade Molly, nästintill direkt! Jobbigt läge, men det var bara att ta upp henne. Böt blöja, försökte ge henne välling som hon totalvägrade att äta. Och när Samme kom hem så tog vi på henne kläder och gick till frasses för lite käk :) Trevligt! När vi kom hem så somnade snuttan nästan direkt, och har nu sovit hela kvällen. SWEET! Har sett lite idol, och sånt annat nice nu under kvällen och ska alldeles strax lägga mig och kolla någon film med Samme. Kanske sova också, återstår att se :P Nä, nu drar jag! tjingeling :-)

En sak till: AWESOME!

Hei.

Jag vet som it varför, men inom loppet av 10 sekunder rann all ork ur mig.
Inte bra, inte bra. Och speciellt inte nu när vi tagit på oss att vara barnvakt resten av kvällen! Heh. Well, smällar man får ta, antar jag :) Jag har iallafall fått Mollan att sova nu, och när hon vaknar blir det väl att göra iordning en flarra och kika lite tv. :P Sen blir det kanske en prommis till konsum ifall Sammes dator kommit! Återstår som sagt att se. Nu ska jag kika senaste avsnittet av TVD. Vi hörs senare!

Dag 12 - i min handväska

I min handväska:
Oftast mobil, laddare, smink, plånka, pass osv :P

ELK! ♥



Mitt betyg:

5 älgar av 5 möjliga :D

Inhale!


"Åklagaren Paul Chaney och hans fru Diane väntar förgäves på att
deras dotter ska få genomgå en lungtransplantation. När hennes
hälsa försämras blir Paul desperat och beger sig mot Juárez i Mexiko
där en läkare sägs kunna hjälpa familjen. Snart inser Paul att det inte
handlar om en vanlig klinik, utan om en samvetslös underjordisk organisation
som gör vad som helst om man är villig att betala. Och med såväl
sitt eget som sin dotters liv på spel ställs han inför ett omöjligt val.
"

Seriöst.. Den bästa och hemskaste filmen jag sett på flera månader!
Jag måste säga att det omöjliga valet han stod inför, h e m s k t! Dock
enligt mig rätt beslut, men jag skulle ALDRIG klara av det. Jag tycker helt
klart att alla ska se den, och av mig får den 10 stjärnor av 10 möjliga, helt klart!


(L)

Grymt härlig dag!
Började med att jag tog upp molly. Sen börja jag fixa mig lite smått, och sen skyndade jag mig iväg till bussen. Åkte in till stan och mötte upp Samme och sen vidare till stan! Där hittade jag en GRYMT JÄVLA SNYGG JACKA, som jag vill ha. :( 700 spänn på H&M! Efter det så kom Jesper och plockade upp oss på bion, och sen vidare till Piteå havsbad. Det var awesome! :-) Hade svinkul. Vi gick upp kring 20 över sju, och sen vidare hem. Här hemma har tiden som bara dragit iväg.. Helt sjukt :o Haha! Samme gjorde ett impulsköp på en awesome laptop för nästan 8.000! Fy åt fan vad jag är avundsjuk. :( Vill också ha! Nu sitter jag och kollar på Inhale. Fyfan vilken film. Tror fan jag dör :( isch! Ska fortsätta se.. återkommer strax med inlägg från listan, och rescension av filmen :-) puss!

RSS 2.0