Städning.

Precis. Håller på att städa mitt rum. Flyttat ut massa saker, tagit ner mina vägg-kort och lite sånt! Nu har jag precis damsugit och skurat golvet så jag väntar på att det ska torka, sen ska jag möblera om lite :) För och efter-bilder kommer sen. Puss så länge!

Kommentarer
Postat av: matilda

haha okej , så alexandra berätta nu då, vem av mina kompisar har sagt något om mig? eftersom jag litar mer på mina kompisar än dig så tror jag ju att du kan hitta på vad som helst, men jag ska försöka tro dig om du kan berätta, fast du verkar ju ha lite svårt med att berätta saker? du kan ju inte heller säga vad jag "har sagt" och justdet btw, du verkar inte veta vad "" är för tecken. jo det är när man inte menar det man säger, en sorts ironi, eftersom du inte förstod när jag skrev "snygga utägande kommentarer" (OBSERVERA "" !!!).



jadu.. verkligen fläckiga alltså.. hahahaha om du inte visste det så finns det något som kallas skuggor? nej jag vet inte ett smack om vad du får och jag skiter i vad du får, och jag har aldrig ens nämt ett skit vad du får och jag är absolut inte intresserad över "vad du får". ja avundsjuk.. det verkar ju som det, eftersom källor säger att du är en sån som ogillar dom som är snygga och nya.. fast jag är inte en sån som litar på alla rykten som vissa andra, så du får ju rätta mig om jag har fel nu:)

och du, en sak till jag blev jävligt irriterad av, stå för den jag är? är det inte det jag gör just nu?! jag är den jag är?! jag behöver inte anpassa mig för andra för att bli älskad, jag är mig själv och sminkar mig som jag vill, inte för att dölja mitt utseende osv men för att häva fram det jag är nöjd med. jag behöver inte kaxa mot två år yngre brudar för att få respekt här i stan. i allready have, hur mkt folk än hatar mig har jag fortfarande respekt, och dom läser fortfarande min blogg och fan jaa jag måste säga det här, jag är fan bitchen dom älskar att hata! så fuck you du vet inget om att jag inte är den jag är!



men du, spara dina uppsatser du skickar till mig till ngt vettigt istället, satsa på mvg i svenska, du verkar bra på att läsa/skriva långa uppsatser med mycket känslor. vi hörs pusssssss !!!! :D

2009-09-14 @ 20:15:15
URL: http://mturborn.blogg.se/
Postat av: matilda

ochjusdet måste bara tacka för att du läser min blogg helatiden, du ser ju bilderna mina 24/7, så gulligt av dig, fler besökare, naw puss! :D<3

2009-09-14 @ 20:17:19
URL: http://mturborn.blogg.se/
Postat av: matilda

orkade inte läsa mer av din uppsats än det första stycket tills jag var från "en annan planet", och dom sista raderna. får slösa min tid på det patetiska någon annan vacker dag.. typ:).

URSÄKTA?! haha har jag skrivit till tina back in the days ? jag visste typ inte ens vem hon var förrän jag fick höra efter den där kvällen att hon var piteås största fjortis eller något sånt. kan du bevisa att jag skrivit till henne så tror jag dig:)



haha jusdet, jag är så populär, du får besökare pga av min sköna blogg, hiihhiiihih :] du får inget på ngt annat sätt.. haha. men somsagt, pallar inte med dina uppsatser, ring om du vill ngt, puss! :D

2009-09-14 @ 20:39:35
URL: http://mturborn.blogg.se/
Postat av: matilda

tog min tid å läste din finfina uppsats, inte så mkt som intresserade mig.. bara en grej, strulade jag runt med alla killar på hela festen? typ två stycken.. haha, btw det är ju inget emot var du gjorde på ett år.. 92 stycken, eller kanske 48 var det.. ingen koll, du har tydligen skrytit om det till olika personer, och du verkar ha myttat om antalet rätt hårt det är ju lixom rätt stor skillnad mellan 48 och 92.. ja jag har källor

2009-09-14 @ 21:05:06
URL: http://mturborn.blogg.se/
Postat av: ♥ Tina ♥

Fin blogg :-)

2009-09-14 @ 21:14:33
URL: http://thegreengirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0